ne kadar seversem seviyim onu göze alamam , almadımda . bekarken aldatıldım , aldatan şahıs dönebilmek için 3 gün abartısız evimin karşısındaki parkta yattı , kimleri sokmadı araya ama dönmedim şiddete bile kalkıştı dönmedim diye. iyikide dönmedim , şuan dünyalardan çok sevdiğim eşim var , allah şaşırtmasın . ama o eskisiyle evlenseydim kendimi göz göre göre ateşe atacaktım , eminimki evliliğimizdede defalarca aldatacaktı , çünkü bu haltı bikere yiyen kusura bakmayında işgüzardır zaten dürüst birisi olsa terk eder en azından , ben farklı kişilerle olmak istiyorum diye söylerdi yada başka bir bahaneyle bırakır ama aldatmanın hiçbir açıklaması yok benim gözümde. allah kimseye yaşatmasın.. sizin konunuzu biliyorum inşaallah o adama 3 . kez dönmezsiniz , 2 kere evlenip ayrıldım kimse beni istemez diye düşünüp denize düşen yılana sarılır misali o adama gitmeyin. zaten çok hatalar yapmışsınız ona çok şans vererek , biraz zamana bırakın hayatı , eminimki sizede gerçek değerinizi yaşatacak biri çıkacaktır...