• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aldatılmak mı ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi yast
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ya içime kurt düştü çok pardon ama bu yelloz belki sadece benimki ile konuşuyordu bu telefondan olay olunca kapattı. Yoksa nasıl tüm gün kapalı kalsın iş yerini de aramak istemiyorum yarın ulaşamazsam arayacağım ama.
İş yerinden ulaşırım kesin.
olabilir çok mantıklı

Bu saatten sonra eşime birşey demeyi düşünmüyorum akşam durulduğumu sansın bir planları varsa kendi aralarında sessiz kalmak gibi yapamasınlar yani peşini kızın bıraktığımı sansın istiyorum. Şimdi kız belki bilerek kapattı belki sürekli telefonu kullanmıyor bilmiyorum. Sonuçta o da evli belki kocası döndü.
canım kıza ulaşıp ne diceksinki , zaten sen dün gece kocanla konuşmandan sonra kızın telefonlar kapanıyor , demekki kocan kıza anlatmış , oda döt korkusundan kocasıda duyar hesabı ortadan kaybolmuş. yani ilişkileri var ! hep şüphe ediyorduk ya belki yanılıyoruzdur , kanıt topla diye . herşey ortada yani , ilişkileri var . bence hiççççç umursama , ben olsam kızla hiç muhatap olmazdım , o kocanda boşanmıcam diyo ya başına getirebileceğim kötülük ne varsa maddi manevi getirir öylede boşardım ...

Arkadaşlar Merhaba,
Aslında ne yapacağımı bilmiyorum en yakınımla bile şuan bu konuyu konuşamıyorum ve sizlere danışmaya karar verdim.
Eşimin whatsappını ondan habersiz bilgisayarıma yükledim. Bunu neden yaptığımı bile bilmiyorum ilk haftalar birşey yoktu.
Bugün iş yaptığı firmada çalışan bir kızla bir yazışması mevcut şöyle ki görüşmenin başını silmiş kız birşeyler yakınıyor.
Benim üstün zekalı kocam da sen kendini yaşlı mı sanıyorsun küçüksün daha diyor kız cevap vermiyor suratsız diyor bizimki
sonra kız ne yedin afiyet olsun yazmış bizimki de teşekkürler küçük hanım yazmış.
Evet buyrun ölür müsünüz öldürür müsünüz yoksa ben mi büyütüyorum kafam allak bulak oldu.
Direk yüzüne mi vurmalıyım beklemeli miyim ?
Samimiyeti konusunda uyarmalısın böyle aldatma olmaz kocana sahip çıksan iyi olur karşı taraf boşlukta anlaşılan ;)

Günaydın arkadaşlar işe geldim ve anca size yazabildim.
Dün eve geldiğinde oturmasını ve konuşmamız gerektiğini söyledim.
Aklımda ilk yazışmaların çıktılarını vermek vardı fakat ne kadar ileri gittiklerini bilmediğim için
X ile görüşmelerini biliyorum senden bir açıklama da beklemiyorum, başımı eğdin sen benim diye direk konuya girdim.
Ne diyorsun ya sen dur bi fln demeye başladı ama ses yükseltme yok şokta şekilde.
Neyse öyle birşey yoksa ver telefonu arayalım kızı , sen vermezsen bende kendisinin de eşinin de telefonu var dedim.
Ya ne oluyor fln da hala.
Kanıt olarak Ses kaydı,görüntü yazışma ne istersin diye sordum? (Sadece dün bahsettiğim yazışmalar var oysa bende)
Sadece iki kelime yazıştık birşey yok bi anlık gaflet özür dillerim dedi.
Özür dileme yarın git avukata boşanıyoruz dedim.
Bu şekilde boşanma olmaz, millet neler neler atlatıyor diyor bana..
O millet midesiz ise beni ilgilendirmiyor artık seni görmek istemiyorum fln dedim.
Boşanmam dedi.
Ben bundan sonra çıldırdım işte adamı da arayacağım kızı da arayacağım gelsin ikinizi öldürsün fln o....sunuz ikinizde namusunuz yok fln diye baya saydırdım çıt yok ağlamaklı beyinsiz.
Gel bir konuşalım diyor ama tek kelime edemiyor karşımda.
Hiç ağlamadım, dimdik durdum.
Yüzüğü çıkardım.
Diğer oda da yattım bundan sonra benden sana ne eş ne hayat arkadaşı olur en kısa sürede bu iş bitecek dedim.
Kısaca böyleydi resmen kabul etti yani. Bir de utanmadan sadece 2 kelime bi anlık gaflet herkes hata yapar diyor.
Ben hata yapsam affedebilecek misin benden boşanmazsan bir çok hatamı yakalarsın dedim çıtı çıkmıyor salağın.
Bianlık gaflet derken resmen itiraf etmiş. Ahlaksız

Kadının kocası face kullanıyor yazmıştınız bir kontrol eder mısınız hala görebiliyor musunuz sayfasını. Eğer oradan da engellediyse iyice tutuşmuş dicem.

işte burda yazan bir arkadaş daha vardı şuan sevgiliymiş ve aldatmış adam affetmiş , ilişkim evliliğe giidiyor diyo bide. evlendikten sonra hiçbişeyden haberi olmadan talihsiz bayanları anlıyorumda , böyle kendini bile bile ateşe atanları hiç anlamıyorum.. konu sahibi zaten üzgün dahada üzmek kırmak istemiyorum ama sevgiliyken bunları görmüş yaşamışsn keşke yolun başından dönseydin , adam potansiyel aldatma meraklısı.. inşallah affetmezsinki bir daha sana bunu yaşatamasın.. bu olay aldatılıp affeden sevgili halindeki genç kızlarada örnek olsun dilerim..
İnsan çok sevince maalesef bile bile evlenebiliyor belki evlenince düzelir diye birazda sanırım aynı hatayı bende yaptım :(

İnsan çok sevince maalesef bile bile evlenebiliyor belki evlenince düzelir diye birazda sanırım aynı hatayı bende yaptım :KK43:
ne kadar seversem seviyim onu göze alamam , almadımda . bekarken aldatıldım , aldatan şahıs dönebilmek için 3 gün abartısız evimin karşısındaki parkta yattı , kimleri sokmadı araya ama dönmedim şiddete bile kalkıştı dönmedim diye. iyikide dönmedim , şuan dünyalardan çok sevdiğim eşim var , allah şaşırtmasın . ama o eskisiyle evlenseydim kendimi göz göre göre ateşe atacaktım , eminimki evliliğimizdede defalarca aldatacaktı , çünkü bu haltı bikere yiyen kusura bakmayında işgüzardır zaten dürüst birisi olsa terk eder en azından , ben farklı kişilerle olmak istiyorum diye söylerdi yada başka bir bahaneyle bırakır ama aldatmanın hiçbir açıklaması yok benim gözümde. allah kimseye yaşatmasın.. sizin konunuzu biliyorum inşaallah o adama 3 . kez dönmezsiniz , 2 kere evlenip ayrıldım kimse beni istemez diye düşünüp denize düşen yılana sarılır misali o adama gitmeyin. zaten çok hatalar yapmışsınız ona çok şans vererek , biraz zamana bırakın hayatı , eminimki sizede gerçek değerinizi yaşatacak biri çıkacaktır...

ne kadar seversem seviyim onu göze alamam , almadımda . bekarken aldatıldım , aldatan şahıs dönebilmek için 3 gün abartısız evimin karşısındaki parkta yattı , kimleri sokmadı araya ama dönmedim şiddete bile kalkıştı dönmedim diye. iyikide dönmedim , şuan dünyalardan çok sevdiğim eşim var , allah şaşırtmasın . ama o eskisiyle evlenseydim kendimi göz göre göre ateşe atacaktım , eminimki evliliğimizdede defalarca aldatacaktı , çünkü bu haltı bikere yiyen kusura bakmayında işgüzardır zaten dürüst birisi olsa terk eder en azından , ben farklı kişilerle olmak istiyorum diye söylerdi yada başka bir bahaneyle bırakır ama aldatmanın hiçbir açıklaması yok benim gözümde. allah kimseye yaşatmasın.. sizin konunuzu biliyorum inşaallah o adama 3 . kez dönmezsiniz , 2 kere evlenip ayrıldım kimse beni istemez diye düşünüp denize düşen yılana sarılır misali o adama gitmeyin. zaten çok hatalar yapmışsınız ona çok şans vererek , biraz zamana bırakın hayatı , eminimki sizede gerçek değerinizi yaşatacak biri çıkacaktır...
İlk evliliğim başkasıylaydı Can'ım ikinci eşim beni aldatmıştı evliyken :( boşanalı 1 yılı geçti ama hala peşimde yeniden evlenmek istiyor beni sevdiğine şüphem olmadı hiçbir zaman ama aldattı sonuçta bu arada boşandıktan sonra gerçekten pişman oldu ve düzeldi yoksa 1 yılda hayatından bir değil on tane kadın gelir geçerdi ama gece hayatı karı kız olayları resmen bitti şuan onun için üzülüyorum yani beni kaybettiği için ve bana yaptıkları için hem pişman hem mahçup hem de çok üzgün ama benim de içimde birşeyler koptu gitti :(

İlk evliliğim başkasıylaydı Can'ım ikinci eşim beni aldatmıştı evliyken :KK43: boşanalı 1 yılı geçti ama hala peşimde yeniden evlenmek istiyor beni sevdiğine şüphem olmadı hiçbir zaman ama aldattı sonuçta bu arada boşandıktan sonra gerçekten pişman oldu ve düzeldi yoksa 1 yılda hayatından bir değil on tane kadın gelir geçerdi ama gece hayatı karı kız olayları resmen bitti şuan onun için üzülüyorum yani beni kaybettiği için ve bana yaptıkları için hem pişman hem mahçup hem de çok üzgün ama benim de içimde birşeyler koptu gitti :KK43:
Bu aldatma sizi ondan nefret ettirmemis gibi hala uzuluyorsunuz ona ?

L Laviniada Her aldatmalı konuya hikayenizi yazmak zorunda mısınız? Yani demek istediğim geçen gün de bir aldatmalı konuya yazmıştınız hatırlıyorum konuları sabote ediyorsunuz. Varsa derdiniz konu açın bence her aldatmalı konuya yazmanız destek ararmışsınız gibi gözüküyor. İkinci eşinizin gerçekten sizi sevdiğine inanmayın. Çapkın adam ne evlenince ne de boşanıp biricik karısını kaybedince akıllanır. Şimdi durulmuş gibi olması sizi kaybettiğinden tekrar evlenin gene sizi aldatır.

Back
X