- 17 Nisan 2012
- 30.410
- 65.394
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben gereksiz kıskançlıkları hiç sevmem , takıntılı , herşeyden bişey çıkaran kadınlar vardır. ama konu sahibinin durumuna abartıyorsun demek çok saçmaaaa. bir kız benim eşime ne yedin diye yazacak , afiyet olsun diyecek hadi diyelimki bu iş arkadaşı bir kız kusura bakmayında ben bunda iyi niyet , sadece bir laubalilik arayamam. bu kadar saf olmayın ya , aldatmalar nasıl başlıyor direk alıp yatagamı atıyor , böyle cilveleşmeler , yazışmalar ısınma aşamaları.. birde karşı taraftan bakın konu sahibine çalıştığı yerden bir erkek ne yedin bugün afiyet olsun yazsa ve eşi yada başkası bunu görse ne düşünürdü ??? sizin kadar saf niyetle aaa nolcak canım aldatmıyor kız sadece iş arkadaşıyla fazla laubali mi der. yapmayın allah aşkına , ALDATMAYI BASİTLEŞTİRMEYİN.
eğer kız kabul ederse git oraya ve uzaktan izle , alabiliyorsan görüntü al . yemekten sonra nereye gidecekler ,napıcaklar takip et ve tabiki yemekteki hal ve tavırları . allah bildiği gibi yapsın eşini..Benim eşim kızı akşam yemeğine davet etti an itibari ile yemin ederim elim ayağım buz.
şaka gibi bazı yorumlar , adam kızla yazıştı yazıştı bugünde yemeğe davet etti. siz hala sinirlenmeden uyar iş hariici görüşmemesi için diyorsunuz . akıl akıl gel bana takıl..Sinirli gözükme sesini de yükseltmeden bu bayanla iş dışı harici görüşüp konuşmanı istemiyorum umarım kararıma ayak uydurursun de sinirli olursan o da sinirlenir ve kendini haklı çıkarmaya çalışır
Sinirlenirse cevap vermicek kadını ağlatıcak gevelicek çünkü erkek yaptığı yanlış adama alkış yapmıyoruz yaşaka gibi bazı yorumlar , adam kızla yazıştı yazıştı bugünde yemeğe davet etti. siz hala sinirlenmeden uyar iş hariici görüşmemesi için diyorsunuz . akıl akıl gel bana takıl..
evet ben de öyle düşünüyorum. İnşallah kötü bir şey yapmamıştır.Bence konu sahibi dayanamadı ve adamı aradı şuan muhtemelen kocasına haddini bildiriyor. Soğukkanlılık çok önemli ama çooook zor