• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aldatılmak mı ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi yast
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Arkadaşlar Merhaba,
Aslında ne yapacağımı bilmiyorum en yakınımla bile şuan bu konuyu konuşamıyorum ve sizlere danışmaya karar verdim.
Eşimin whatsappını ondan habersiz bilgisayarıma yükledim. Bunu neden yaptığımı bile bilmiyorum ilk haftalar birşey yoktu.
Bugün iş yaptığı firmada çalışan bir kızla bir yazışması mevcut şöyle ki görüşmenin başını silmiş kız birşeyler yakınıyor.
Benim üstün zekalı kocam da sen kendini yaşlı mı sanıyorsun küçüksün daha diyor kız cevap vermiyor suratsız diyor bizimki
sonra kız ne yedin afiyet olsun yazmış bizimki de teşekkürler küçük hanım yazmış.
Evet buyrun ölür müsünüz öldürür müsünüz yoksa ben mi büyütüyorum kafam allak bulak oldu.
Direk yüzüne mi vurmalıyım beklemeli miyim ?
Bir süre bir şey demeden takipte kalın şimdi derseniz konusmanın baska yolunu bulur temkinli olur eğer aldatma varsa. Yoksa gereksiz bir samimiyette sürerse konusun.

Bilmiyorum ki ya, ben dayanamam seviye aşıldıysa kıyameti koparırım :) Normalde samimi konuşma olmasa, Hadi bekle gözlemde derim de bu konuşmanın bir tık üstü zaten aldatma.
Adam aldatmayı kafasına koyduysa ben kıyameti koparsam da yapar ki zaten, devam ederse niyetinin bozuk olduğu kesinleşir.

Dediğin doğru ama bu yazışmayı bin bir yalanla geçiştirebilir ben bir tık daha samimi olsunlar ki geri dönüşü olmasın istiyorum.

Bence bekleyin suan hic birsey olmamis gibi davranin. Yuzune vurursaniz sen nereden biliyorsun diyip wp konusmalarini yedeklediginizi ogrenirse iletisim kurmak icin baska yollar arar. Sabirli olun ve bekleyin bence.

Bir süre bir şey demeden takipte kalın şimdi derseniz konusmanın baska yolunu bulur temkinli olur eğer aldatma varsa. Yoksa gereksiz bir samimiyette sürerse konusun.

Bende öyle düşünüyorum her halükarda benim için bir hata ama geri dönemeyeceği yola dönüşsün.

Şimdi şöyle ki; sizin iş yerinizde bir adam varsayalım sizinle tam olarak bu konuşmayı yaptı, küçük hanımlar vs eşinizin tepkisi ne olacak belli değil mi? Kıyametler kopar. Ama takip ettiğinizi belli ederseniz de yok özel hayatım diye üste çıkıp sizi asıl olaydan uzaklaştırıp bastıracak o da net. İki ucu b... değnek. Biraz daha takip edin hemen tepki vermeyin yine de.

Bencede flörtlesme gibi kücük hanim felan ne demek yahu? Vallah ben cildirirdim ama su anda birsey demezdim izlerdkm biaz daha ama belki de dayanamazdim catlayip söylerdim sonra elimde birsey olmadan oldugum gibi kalirdim

Dediğin doğru ama bu yazışmayı bin bir yalanla geçiştirebilir ben bir tık daha samimi olsunlar ki geri dönüşü olmasın istiyorum.
Diğer konun eşinle ilgili değil mi? Bakışlarından rahatsız olduğun bir dönem de olmuş, WhatsApp ı Webden açmanın tam olarak güvenmemenle alakası da olabilir. Tam okumadım bilmiyorum aştınız mı o problemleri.
Ben senin yerine kendimi koyarak cevap veriyorum, benim eşim böyle bir konuda üste çıkmayı beceremez, bende aşırı kıskançlık oluğu için bastırırım ama sen eşini daha iyi tanıyorsun, sizin ilişkinizin dinamiği farklı tabi, bütün yorumları okuyup kendine en uygun olanı seçersin. Umarım en kötü senaryo gerçekleşmez.

Arkadaşlar Merhaba,
Aslında ne yapacağımı bilmiyorum en yakınımla bile şuan bu konuyu konuşamıyorum ve sizlere danışmaya karar verdim.
Eşimin whatsappını ondan habersiz bilgisayarıma yükledim. Bunu neden yaptığımı bile bilmiyorum ilk haftalar birşey yoktu.
Bugün iş yaptığı firmada çalışan bir kızla bir yazışması mevcut şöyle ki görüşmenin başını silmiş kız birşeyler yakınıyor.
Benim üstün zekalı kocam da sen kendini yaşlı mı sanıyorsun küçüksün daha diyor kız cevap vermiyor suratsız diyor bizimki
sonra kız ne yedin afiyet olsun yazmış bizimki de teşekkürler küçük hanım yazmış.
Evet buyrun ölür müsünüz öldürür müsünüz yoksa ben mi büyütüyorum kafam allak bulak oldu.
Direk yüzüne mi vurmalıyım beklemeli miyim ?
Sakın fevri davranmayın
aldatma değil bu ama kızla konusmak hosuna giidyor demekki.
Ah bu erkekler:sinirli:

takibe devam, yeterince delil toplayın.
ama sonunda ayrılabilecekseniz yapın bunu.
yok ben yuvamı kurtarırırm, kocamı seviyorum, yaptı bir hata pişman diyecekseniz (burda çok gördük örneklerini) hiç boş yere kurcalayıp midenizi bulandırmayın. programı da silin gitsin.

Henüz aldatma yok ama çok uzak değil sanki belliki kız eşinizden hoşlanıyor ,yoksa neden sosyal medyada sizin ile olan fotoları beğenmiyoor, eşinizin yanlız fotolarını beğeniyor değilmi, bende çoğunluk gibi düşünüyorum acele etmeyin takipte kalın bunu sohbetlerin devamı gelir bence.

hayatım bak hiçbişeyden emin olmadan açıklama sakın , illaki üste çıkacak ve öyle savunma yapacakki sen kendini suçlucaksın , hiçbişeyide ispat edemiceksin sana vicdan yaptırtacak. elinde sağlam deliller olsunki eğer ayrılma gibi bir karar alırsan pişmanlık duyma , yoksa acabalar seni yer bitirir. sonuçta sevgili olsan hiç uğraşma ayrıl derdim ama evlisin. daha ciddi bir durum sözkonusu. ben olsam tam emin olmadan , elimde deliller olmadan bişey belli etmem , çünkü bilirimki ilerde bigün keşke diyebilirim bu çok kötü bir durum olur senin için..

Cahilliğimi mazur görün de, bu whatsapp bilgisayara nasıl yükleniyor ve görüşmelerin başını sildiğini nasıl anladınız. Yani silinse bile bilgisayardan görünmez mi?

öteki kızın durumuda aynen şu ; evli olduğunu biliyor eşinin , biraz süründürüp kendine aşık etme çabası , kolay lokma olmak istemiyor belliki . şuan o kızı saç baş yolasım geldi :sinirli:

Bilmiyorum ki ya, ben dayanamam seviye aşıldıysa kıyameti koparırım :) Normalde samimi konuşma olmasa, Hadi bekle gözlemde derim de bu konuşmanın bir tık üstü zaten aldatma.
Adam aldatmayı kafasına koyduysa ben kıyameti koparsam da yapar ki zaten, devam ederse niyetinin bozuk olduğu kesinleşir.

ben özellikle beklerim yapı meselesi sanırım.. benim uyarmamla aldatmasına sekte vurulsa ne olacak ömür boyu şüpheyle yaşayamam bir dahakine daha dikkatli olur hamurunda varsa .. beni aldatmasını benim engellediğim erkek istemem riskide göze alırım sonuna kadar bekler görürüm..

ben özellikle beklerim yapı meselesi sanırım.. benim uyarmamla aldatmasına sekte vurulsa ne olacak ömür boyu şüpheyle yaşayamam bir dahakine daha dikkatli olur hamurunda varsa .. beni aldatmasını benim engellediğim erkek istemem riskide göze alırım sonuna kadar bekler görürüm..
aynen aldatmasını ben engelleyeceksem bir engellersin iki engellersin üçüncüde yine yapacağını yapar. kamera mı taktıralım çip mi taktıralım , ne anlamı kaldı evliliğinin , saygının , sadakatin . casus takibi programına dönmüş bir evlilik traji komik...

Of tam sinirli anımda okudum konuyu.
Ben 3 saate yakın burnundan getiriyorum, öldürmekle meşgulum şu an.
Kolay gelsin bu tarz adamlar düzelmez.

az daha takip ve kanıt derim ben.. şimdi dökülürsen ortaya işi gizli saklıya dökebilir. bi müddet sık kendini, bekle canım. ha şu ana kadar da olan muhabbet ciddi rahatsız edici bu arada, ya da sormak değil de şu an bile yükselsen haklısın bence

Şuan için olayı söyleyip engellemek istemiyorum bu sefer ömür boyu pimpirikli davranacağım o da geçiştirecek üste çıkacak ve kapanacak.
Bekleyecem kızlar sabahtan beri bekliyorum birşeyler daha yazsınlar ama küçük hanım daha cevap vermedi.
Şuan ağlamak yerine ruhsuzlaşmam normal mi onu da bilmiyorum.

Back
X