- 19 Ocak 2011
- 13.028
- 12.860
- 298
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya yok bende bulamıyorum keşke çıksa
Mesela telden sıldıgın mesaj webten gorulur muben de whatsapp web kullanıyorum telefonumun şarjı bitmesin diye :) ama eğer yedekleme yaparsan eski mesajları görebilirsin bence.
Icloıd mı bu dedıgın sey acabaYa yok bende bulamıyorum keşke çıksa
hiç denemedim :)) mesajları hiç silmem ama şimdi deneyeyim bakayım silinyo mu.Mesela telden sıldıgın mesaj webten gorulur mu
Mesela telden sıldıgın mesaj webten gorulur mu
Sen okudun yanı okuyacagını gecmis olsun ona sonra ne oldusiliniyor, benim saftirik kapıda silip, 3 dk sonra zile basmıştı..
Herkes esinin teline yukler esim de benim telime yuklemistiSokagintavani evet siliniyormuş.
Yarın silip tekrar yüklesem eski sildiği tüm yazışmalar çıkıyor mu ?geçmişe dönük msjlar, telefondan birebir yapılıyor. pc den yapamazsınız.
eşinizin telefonundan watsabı sileceksiniz. sonra tekrar watsap yükleyeceksiniz.
size soruyor, eski msjlar geri yüklensinmi, geri yükleyi seçtiğinizde msjlar geri yükleniyor.
Yuregın kaldırcak mı butun eskı yazıslmları gormeyeYarın silip tekrar yüklesem eski sildiği tüm yazışmalar çıkıyor mu ?
Neden ki? Benim eşimin whatsappı yok. Abim dedi bana yükleyin ben yükledim çok güzel büyük bir rahatlık telefona gerek kalmıuor diye. Yükledim gerçekten de çok rahat.Herkes esinin teline yukler esim de benim telime yuklemisti![]()
Sen okudun yanı okuyacagını gecmis olsun ona sonra ne oldu![]()
Sen okudun yanı okuyacagını gecmis olsun ona sonra ne oldu[/QUOTE
Ya guvenmedıgındem degıl. Bu ıslerı ıyı bılıyor okula gıdıyoduk o zaman okıldam cıkısta her gıttıgım yerı ogrenmek ıcın. Soylemıyodum cunku hrsap verme gıbı gelıyodu bana. Iyı amacla kullanırsan senın gıbı guzel tabı :))Neden ki? Benim eşimin whatsappı yok. Abim dedi bana yükleyin ben yükledim çok güzel büyük bir rahatlık telefona gerek kalmıuor diye. Yükledim gerçekten de çok rahat.
Savunması oldu mu ful ınkar mı?allah bana o gece resmen sabır verdi, hiç bişi söylemedim. çocuklar gece sesleri duyup korkmasınlar diye, sustum.
ertesi gün döküldüm, dışarda mangal yapıcaktık. açtım ağzımı yumdum gözümü,
hiçbir zaman kabullenmedi, aldattığını, o benm iş arkadaşım vs vs.
aşkım canım cicim muhabbeti görmedim. kadının 1 cümlesi yetti boşanma kararı almama,
erkek : neden yazmıyosun gururmu yapıyosun.
kadın : gurur, o neydi unuttum 7 aydır.
sonuç, the and, son, finishh
boşuyorum..
Hıcbır zaman Kabullenmedı yazmıssın kacırmısım orayı.. Sadece bu olay mı yoksa baska seyler varmıydı. Cok zor bı durum ya Allah bu surecte yardımcınız olsunSavunması oldu mu ful ınkar mı?
Yarın silip tekrar yüklesem eski sildiği tüm yazışmalar çıkıyor mu ?
Zaten o evlılere kene gıbı yapısan kızlara ıkı cıft laf dıyesm gelıyor : bekar erkekler cuvala mı gırdı be kadınKime güvenelim şimdi kardeşim biz ya adamıda ise yollayamicaksak ne yapcaz anlamadım evde bu kadın ne gune duruyo sevmiyorsan boşan arkadaş git ne halt yiyiyosan ye kadının günahı ne niye yaşatıyorsun bunları o kadınlarda nasil midesizki evli adamla flortlesiyor ya bi taraflarından asıp sallandıracaksın hepsini olcak bitecek