• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aldatılmak mı ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi yast
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Savunması oldu mu ful ınkar mı?

full inkar, aylar geçti üzerinden, kv görümce vs aldattı dedim, yeminler ediyomuş aldatmadım umuda yolculuk beni karalıyor demiş.

Hıcbır zaman Kabullenmedı yazmıssın kacırmısım orayı.. Sadece bu olay mı yoksa baska seyler varmıydı. Cok zor bı durum ya Allah bu surecte yardımcınız olsun

ben ertesi gün olayı, msjları anlatınca uyandı tabi, telinden kaldırdı web uygulamasını.
ah kafam ahh, sabredip takip etseydimya, neler konuşuyolar. yapamadım buna çok pişmanım..

belki saçma gelecek ama, erkeklerle çekilen , yemek fotosunun bu akşam çekildiğine inanasım gelmiyor.
önceki akşamlardan, çektiği fotoyu attı size.
kız cevap vermediyse, muhtemelen telde konuştular.

bu gece birşey olup olmadığını, yarınki msjlaşmadan anlayabilirsin. ikisinide arama bence
Benim aklıma da bu geldi ama face ye başka arkadaşı resim paylaşmış gibi bir yazı okudum sanki

hmmm, oda eşini aldatıyordur, yersen hesabı göstermelik fotolar, hala aynı fikirdeyim.

bir arkadaşım, anlatmıştı. 4 erkek iş için il dışına gidiyorlar. eşleri uyanmasın diye organize plan yapmışlar.
faceden hep beraber şurdayız yemekteyiz bilmem ne.. kadınlarda yazık afiyet olsun cart curt yorum yapıyolar.
halbuki willaya, 4 tane kız getirmişler. gerisini sen düşün. herşeyi yaparlar .

yeterki minare olsun, onlar çalmayıda, kılıfına uydurmayıda çoookk iyi bilirler..

hmmm, oda eşini aldatıyordur, yersen hesabı göstermelik fotolar, hala aynı fikirdeyim.

bir arkadaşım, anlatmıştı. 4 erkek iş için il dışına gidiyorlar. eşleri uyanmasın diye organize plan yapmışlar.
faceden hep beraber şurdayız yemekteyiz bilmem ne.. kadınlarda yazık afiyet olsun cart curt yorum yapıyolar.

yeterki minare olsun, onlar çalmayıda, kılıfına uydurmayıda çoookk iyi bilirler..
Pfff arkadaş da kötü olunca işte insan iyice diken üstünde oluyor. Sana da geçmiş olsun kötü günler atlatmışsın pis herif bari son dakika adam olup da doğruyu söyleseymiş!! İftira atıyor demiş bir de! Hayvanım ben Gül gibi yuvamı darmadağın ettim demek koyar tabi!

İnşallah konu sahibesi de benzer durumun içinde değildir ama tek başına ilk mesaj bile yeterli iken bir de yemek daveti... artık masumane bakacak hiçbir tarafı kalmadı...

Çok özel problemlerim vardı. Esimle, ailemle, işimle hiç hocaya inanmazdım gitmezdim arkadaşımın tavsiyesi üzerine gittim. bana çok etkisi oldu ve şuan iyiyim. sorununuz sorunlarınız varsa sizlerde benim gibi olun diye veriyorum yusuf hoca ...

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar Merhaba,
Aslında ne yapacağımı bilmiyorum en yakınımla bile şuan bu konuyu konuşamıyorum ve sizlere danışmaya karar verdim.
Eşimin whatsappını ondan habersiz bilgisayarıma yükledim. Bunu neden yaptığımı bile bilmiyorum ilk haftalar birşey yoktu.
Bugün iş yaptığı firmada çalışan bir kızla bir yazışması mevcut şöyle ki görüşmenin başını silmiş kız birşeyler yakınıyor.
Benim üstün zekalı kocam da sen kendini yaşlı mı sanıyorsun küçüksün daha diyor kız cevap vermiyor suratsız diyor bizimki
sonra kız ne yedin afiyet olsun yazmış bizimki de teşekkürler küçük hanım yazmış.
Evet buyrun ölür müsünüz öldürür müsünüz yoksa ben mi büyütüyorum kafam allak bulak oldu.
Direk yüzüne mi vurmalıyım beklemeli miyim ?
kur yapıyor resmen hayırdır ne bu samimiyet kızla bir tanışmayı denesene eğer olabiliyorsa.

Arkadaşlar Merhaba,
Aslında ne yapacağımı bilmiyorum en yakınımla bile şuan bu konuyu konuşamıyorum ve sizlere danışmaya karar verdim.
Eşimin whatsappını ondan habersiz bilgisayarıma yükledim. Bunu neden yaptığımı bile bilmiyorum ilk haftalar birşey yoktu.
Bugün iş yaptığı firmada çalışan bir kızla bir yazışması mevcut şöyle ki görüşmenin başını silmiş kız birşeyler yakınıyor.
Benim üstün zekalı kocam da sen kendini yaşlı mı sanıyorsun küçüksün daha diyor kız cevap vermiyor suratsız diyor bizimki
sonra kız ne yedin afiyet olsun yazmış bizimki de teşekkürler küçük hanım yazmış.
Evet buyrun ölür müsünüz öldürür müsünüz yoksa ben mi büyütüyorum kafam allak bulak oldu.
Direk yüzüne mi vurmalıyım beklemeli miyim ?
Biraz daha bekle olayı tam anla onu nasıl yaptın bana da öğret :KK71:

Çok özel problemlerim vardı. Esimle, ailemle, işimle hiç hocaya inanmazdım gitmezdim arkadaşımın tavsiyesi üzerine gittim. bana çok etkisi oldu ve şuan iyiyim. sorununuz sorunlarınız varsa sizlerde benim gibi olun diye veriyorum yusuf hoca 012 .
Yusuf hoca kendi reklamını yapmaya utanmıyor musun? Hayrın olsa kendine olur :confused:

Kalkıp bir su alamayıp onu bile eşlerine getirten hödükler çük uğruna "Görevimiz Tehlike" moduna geçip çetrefilli planlar yapıyor. Vay be...

Çok özel problemlerim vardı. Esimle, ailemle, işimle hiç hocaya inanmazdım gitmezdim arkadaşımın tavsiyesi üzerine gittim. bana çok etkisi oldu ve şuan iyiyim. sorununuz sorunlarınız varsa sizlerde benim gibi olun diye veriyorum yusuf hoca 0543 2 .
Naptın Kezban gııııı..... Mune Mune de hoca arıyordu çok sevinecek bu habere :-)

Çok özel problemlerim vardı. Esimle, ailemle, işimle hiç hocaya inanmazdım gitmezdim arkadaşımın tavsiyesi üzerine gittim. bana çok etkisi oldu ve şuan iyiyim. sorununuz sorunlarınız varsa sizlerde benim gibi olun diye veriyorum yusuf hoca ...

He kesin yaşanmıştır bu.

[QUOTE
tam kezbansın gercekten.

piff ah yusuf hoca ahh, ne diyim sana bilmem.

ben birebir bu işlerin içindeydim :) hatta şu ist açılan cin hastanesi vardıya, ordan iş teklifi bile almıştım :) aylık 10 bn az değildi..
yalan kuzum, yalan annem, yalan yawrum, düzeleceği varmış düzelmiş allah tarafından.

Bir sen eksiktin

Başka arkadaşına atmış fotoğrafı toplu erkek masasını bana atmadı yani kesindir

piff ah yusuf hoca ahh, ne diyim sana bilmem.

ben birebir bu işlerin içindeydim :) hatta şu ist açılan cin hastanesi vardıya, ordan iş teklifi bile almıştım :) aylık 10 bn az değildi..
yalan kuzum, yalan annem, yalan yawrum, düzeleceği varmış düzelmiş allah tarafından.

O ne demek? :KK57: Nasıl yani çok şaşırdım. Hastanesi mi varmış bi de bu şeylerin? Tövbe neyse.

O ne demek? :KK57: Nasıl yani çok şaşırdım. Hastanesi mi varmış bi de bu şeylerin? Tövbe neyse.

metafizik, bioenerji eğitimi aldım, bu süreç zarfında nelerle karşılaştım inanamazsın.
evet istanbulda hastanesi açıldı, 2 hafta açık kaldı ve sağlık bakanlığı tarafından kapatıldı..

gerçi kapatılsa ne olur, merdiven altı devam ediyorlar. allah ıslah etsin..

Ne eşinizin ne kızın yanona kalmamalı bence... gaz vermek istemiyorum ama okurken sinirlerim zıplatdı :bicak:

full inkar, aylar geçti üzerinden, kv görümce vs aldattı dedim, yeminler ediyomuş aldatmadım umuda yolculuk beni karalıyor demiş.

ben ertesi gün olayı, msjları anlatınca uyandı tabi, telinden kaldırdı web uygulamasını.
ah kafam ahh, sabredip takip etseydimya, neler konuşuyolar. yapamadım buna çok pişmanım..
Ay bosver ne konusmus napmıs ogrensen de nolcaktı senı daha cok yıprtıcaktı her bı kelıme. Bosveeer sımdı gıtsın o kadına layıkıdır emınım!

Back
X