- 30 Kasım 2016
- 7.942
- 17.818
- 178
Çok haklısınİlişki olmasa da gururumu kırdı başımı eğdi o benim.
Dün gecenin nasıl geçtiğini bir ben bilirim. İnkar etse de ne değişecek herşeyi gördüm.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok haklısınİlişki olmasa da gururumu kırdı başımı eğdi o benim.
Dün gecenin nasıl geçtiğini bir ben bilirim. İnkar etse de ne değişecek herşeyi gördüm.
Arkadaşlar ne kız ne eşim masum.
Eşim kıza diyelim zorla yazıyor
1- niye her sosyal medya hesabında ekli ve kız sadece eşimin tekli fotoğraflarını beğenmiş
2- Neden konuşmalara cevap veriyor whatsappta
3- Eşim soru sordu diye Konuşmaya cevap verdi diyelim kendi niye napıyorsun ne yedin vs gibi muhabbet açısı konuşuyor
Yani bunu yapan çocuk annesi evli bir kadın. Benim ailemi düşünmedi ise ben niye onun ailesini düşüneyim.
Herkes kendi pisliğinde boğulsun.
Arkadaşım kadının ne yemek yedin afiyet olsun mesajı dışında gördüğün bir mesajı var mı?
Asla ayırmam , tabi ki tehlikeli ..Erkege tehlikelide kadina degil mi ?
Arkandan iş çevirmesi için illa ki yatıp kalkmaları gerekmiyor.Arkadaşlar ne kız ne eşim masum.
1- niye her sosyal medya hesabında ekli ve kız sadece eşimin tekli fotoğraflarını beğenmiş
3- Eşim soru sordu diye Konuşmaya cevap verdi diyelim kendi niye napıyorsun ne yedin vs gibi muhabbet açısı konuşuyor
Yani bunu yapan çocuk annesi evli bir kadın. Benim ailemi düşünmedi ise ben niye onun ailesini düşüneyim.
Kocasi yemege davet etmis
Arkadaşım kadının ne yemek yedin afiyet olsun mesajı dışında gördüğün bir mesajı var mı?
Teşekkürler.Arkandan iş çevirmesi için illa ki yatıp kalkmaları gerekmiyor.
Ne ewli bir kadına napıyosun ne yedin gibi bir mesaj atmak yakışır,
Ne de bekar olan bir kadın ewli bir adama napıyosun ne yedin mesajı atması yakışır.
Bana da çok ters kesinlikle...
Asla ayırmam , tabi ki tehlikeli ..
Arkadaşlar ne kız ne eşim masum.
Kocası davet etmiş. Kadının cevabını bile bilmiyoruz. Kadının eşini aramadan falan bir nefes alıp düşünelim bence.
Öyle havadan muhabbet gülücükler fln ama arıyor mu vs bilemem bence KARŞISINDA RESMEN KUR YAPAN BİRİ VARKEN İSTEMESE NİYE YAZSIN KIZ DA.
Evet gelsin kocamı da eşini de öldürsün ACIYAMAM. HERKES KENDİ PİSLİĞİNDE BOĞULSUN.Seni ilgilendiren kocan onunla evlisin anca onun haddini bildirebilirsin.
Yani diyorsun ki kocasının yanında arayayım artık öldürürse iyi olur mu?
Yemek daveti yeterli değil mi ?Çok haklısınne oldu dün gece ,başka şeyler mi buldun ?
Muhabbet etmeden önce düşünecekti bence. Ilımlı olamıyorum kusura bakmayın ben şahsen madem o kadar safım o yemek davetinden sonra konuşmazdım ama hala yazışmışlar.
Kocası davet etmiş. Kadının cevabını bile bilmiyoruz. Kadının eşini aramadan falan bir nefes alıp düşünelim bence.
Son derece haklisin ama eşinin ışte çıkması büyük olasılık sadece bunlarla iş yaptığımız birine gel yemek yiyelim dedim ne var bunda diyebilir hatta başkaları da vardı yanimda falan diyebilir seni daha fazla suçlu çıkarmaya uğraşabilir erkek bu neler neler deyip seni suçlar yaptıklarına yapmadık derler kadınla bassan yine sen suçlu olursun o yüzden biz diyoruzki bi adım daha atmasını bekle ki sen zaten gemileri yakacaksın belli yanina da birakmicaksin sadece tam delillerin olsun elinde sonra herkesi toplayıp atarsin yüzüne çıktıları boşarsın giderMuhabbet etmeden önce düşünecekti bence. Ilımlı olamıyorum kusura bakmayın ben şahsen madem o kadar safım o yemek davetinden sonra konuşmazdım ama hala yazışmışlar.
Ayyy sen çok yaşa :) ben de küçüktüm o zamanlar o yüzden salim dusunemiyordum. Tek girişimim, komşudan rica edip bir falsosunu yakalarsa haberdar etmesiydi. Sonrasında saldım çayıra çünkü güveniyordum. Bir kere bile aldattığını düşünmüyorum .okula giriş çıkış saatleri belliydi, dersi biter bitmez de yanıma koşardı. Hee olurda aldatırsa bende erkek tuvaletlerine numarasını yazdırır oksatirim :)Herzaman kadin ondedir . Kadin bir adim atsa 10 erkek sirada bekler ama 10 erkek adim atsa belki 1 kadin bekler
Demekki talebe gore biz daha tehlikeliyiz.
Esimle cocukluktan beri birlikteyiz hic arkasini kurcalamadim bizimki cok sicak kanli sabah tanistigiyla aksam kanki olur cok hoslanmadiklarima ariycam gorur benim kocamla konusmayi dedim kesti :)
Halbu ki aldatsa bile aramam yazarim paranin ustune numarayi altinada ben oksan oksa beni
millet arasin :)