• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aldatılmak mı ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi yast
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Hala yazıştıklarını bilmiyordum. Kız kendiliğinden mi yazıyor yoksa eşinizin yazdıklarına kısa kısa cevap mı veriyor bilmiyorum. Ama haklıyken haksız duruma düşmemek için biraz sakin olmaya çalışın. Eşini arayacaksınız, kızı arayacaksınız ne diyeceksiniz? Karşınıza nasıl insanlar çıkacak bilemezsiniz ki? Başınıza bela olabilirler.

Şöyle yapacağım eşim akşam gelince yazışma çıktılarını gösterip boşanıyoruz diyeceğim sonra daha bitmedi diyip kızı da arayıp konuşup eşini isteyeceğim vermez tabi ama eşinin telefonu bende elimde yazışma çıktıları da var hayatınızı zehir edeceğim diyecem.
Bir daha bakalım ikisi de birilerine yanaşıyor mu.

Seni ilgilendiren kocan onunla evlisin anca onun haddini bildirebilirsin.
Yani diyorsun ki kocasının yanında arayayım artık öldürürse iyi olur mu?

Kadinin sucu yok bence ortada bi iliski varsa hatta bunu kadin baslattiysa bile yok .
Kocasi evden cikinca evli oldugunu unutmuycak

Buluşma ayarlanmasını bekleyemem belki buluşuyorlar şuan benim haberim yok yani kanıt bekleyemem farklı şehirlerdeyiz

Sen bilirsin. Ama bu kadar erken davrandığın için pişman olabilirsin. Mesela eşin geldiğinde bi telefonun al kurcalamaya çalış bakalım ne diyecek.

Şöyle yapacağım eşim akşam gelince yazışma çıktılarını gösterip boşanıyoruz diyeceğim sonra daha bitmedi diyip kızı da arayıp konuşup eşini isteyeceğim vermez tabi ama eşinin telefonu bende elimde yazışma çıktıları da var hayatınızı zehir edeceğim diyecem.

Canim sen ne inatcisin hala cikti aramak diyosun.
Bi sakin lutfen bekle yazissinlar okadar yazisma bulusmayla neticelenirse gir devreye
Belki arkadas oldular hani yemege davet etti ya belki seni eside cagiricaklar ?
Utanma sonunda

yaşadığınız şey kolay birşey değil ,içinizin duygularınızın paramparça olduğu yazdıklarınızdan aşikar zaten.bir kadın olarak hepimiz ne hissettiğini az çok anlayabiliyoruz ama ortada bir yanlış varsa sonuçlarındanda yanlışı yapanların etkileneceği bir yol izlemelisiniz. kocanızın yaptığı bir yanlıştan çocuğunuzun etkilenmesini istermisiniz.en az hangi zararla kurtulabilir onu hesap edersiniz. eğer bu bahsi geçen kadın düşündüklerinizi yapıyorsa eşinizle aralarında bir flörtleşme başlamışsa bunun faturasını öfkeyle başkalarına ödetmeyin. hassas olduğunuzu anlıyorum eminim yine siz üzülürsünüz. öfkeyle böyle konuşuyorsunuz. olayın gerçekliği ortaya çıksın yada çıkmasın eşinizle yapacağınız konuşma sonrası o bayanada söyleyecek cümleleriniz muhakkak olsun ama bayanın kocasını siz biraz durulduktan sonra devreye sokun derim ben.

Canim sen ne inatcisin hala cikti aramak diyosun.
Bi sakin lutfen bekle yazissinlar okadar yazisma bulusmayla neticelenirse gir devreye
Belki arkadas oldular hani yemege davet etti ya belki seni eside cagiricaklar ?
Utanma sonunda
Aynen öfkeli o şuan ama sağ sağlim kafayla düşünemiyor

Ya ben başka bir dünyada mı yaşıyorum bilmiyorum.
Kadınla resmen flörtleşiyorlar- sohbet muhabbet.
Kadının yaptığı yanına niye kar kalsın benim eşimden geçer başka bir eşe dadanır ayıp değil mi herkesin yuvası var.

onu adamlar düşünsün yuvaları olduğunu yani..
muhattabın kesinlikle kadın değil..

Kızda evliymiş demek:KK35:Bu kadar olay çıkarmak ne kadar mantıklı bilemedim.Kocanızı defedin gitsin yeter bence.

Empati yaparak bakarsam ben de eşimin bu tarz yazışmalarını okusam üzülürdüm tabiki. Ama "ben olsam öldürürdüm, kafasını koparırdım vs" gibi yorumları okuyup gaza gelmeyin ve sakin olun lütfen. Mesajlaştığı kıza da kızgınsınız doğal olarak ama şu aşamada onu bi kenara koyun, o şuan inanın çok ufak bir ayrıntı. O kadını aramanız küfretmeniz vs sizi yıpratmaktan başka bir işe yaramaz. Şu aşamada birine ahlak dersi vermek değil önceliğiniz.

Zaten bütün gece ağlamışsınız yıpranmışsınız, kalkın güzel bi duş alın kahvenizi için biraz toparlanın. Şuan siz kendinize odaklanın, bu yazışmalar yeterli mi sizin için, eşiniz ne söylerse söylesin kararınızı verdiniz mi yoksa onun açıklamalarını da duymak istiyor musunuz? Eşinizi karşınıza alın ve konuşun. Bağrış çağrış şeklinde bir konuşmayla eşinizden hiçbirşey öğrenemezsiniz. Karşı taraf bu şekilde direkt savunmaya geçer ve ne olduğunu bile anlamadan o konuşma biter. O ilk yüzleşme çok önemlidir, sadece "bu yazışmalara açıklaman nedir" diye sorun ve cevabını bekleyin direkt yüzüne bakarak.

Arkadaşlar kızda da suçu nasıl aramıyorsunuz.
Ben kocamı rezil edeyim, kız öyle kalsın ne bilim konuşmayı kimin başlattığını kızın arayıp aramadığını.
KOCAM ZATEN SUÇLU KIZ DA SUÇSUZ DEĞİL AMA.
SESSİZ SEDASIZ KAPATAMAM KONUYU.

Evet gelsin kocamı da eşini de öldürsün ACIYAMAM. HERKES KENDİ PİSLİĞİNDE BOĞULSUN.

Biraz daha bekleyip öyle atağa geçin ve dediklerin,z, yapın bence. Konuşmalarda bariz bir ilişki durumu söz konusu değil. Belki kadının kocası rahat bir adamdır ve ne var bunda gayet normal sohbet etmişler de diyebilir. Bu durumda siz psikopat gibi görünebilirsiniz.

Bir buluşma vs. ayarlandığında ya kadının eşini de alın gidin, yada tüm yazışmaları kocasına gönderip eşinize de haddini bildirin. O zamana kadar da normal davranmaya çalışın. Çok ama çok zor bir durum ama be
iraz daha bekleyın.

Ben kocamı rezil edeyim, kız öyle kalsın ne bilim konuşmayı kimin başlattığını kızın arayıp aramadığını.
Kapatma sana kapat demiyoruz sadece bir kaç gün daha sessiz kal yorgunum hastayım de geçiştir eşini ama takipte kal bugün gelecek eşin bişey varsa daha samimi konuşmalar bugünlerde olur gece telefonu al watsapi tekrar sil yükle bak bakalim silinen konuşmalar çıkacakmı sonra yaparsın yapacağını diyoruz ama sen iyi değilsin şuan sakın dusunemiyorsun

Kadından hıncını alacaksanda kocasını sakın arama. Ölümüne sebep olabilirsin taşıyabilecek misin o yükü.

Tamam kadını korkut bağır çağır ama kocasını asla arama

Kadinin sucu yok bence ortada bi iliski varsa hatta bunu kadin baslattiysa bile yok .
Kocasi evden cikinca evli oldugunu unutmuycak

Ne demek kadın suçlu değil ya. Bunu nasıl söyleyebilirsiniz ? Bizlerin de evli erkek arkadaşları var,iş yerınde var. Biz neden kuyruk sallayıp gereksiz samimiyetlere girmiyoruz ? Söyler misiniz ???????

Hangi kadın kuyruk sallamadığı sürece ,hangi erkek kolay kolay boyle samimi konuşmaya cesaret edebilir ???

Back
X