• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aldatılmak mı ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi yast
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kusura bakmayın ama büyük konuşuyorsunuz.

Zaten diğer yorumumu okuduysanız ben de aynı şeyi söyledim.Biraz bekleyin ispatlayın diye.
Eğer varsa böyle bir ilişki ,flört o zaman kadın da erkek kadar suçludur. Konuşmasın, cevap vermesin,evliyse anneyse sorumluluklarını bilsin. Çocuklarından utansın. Adama zaten söylenecek söz dahi yok.

Buyuk mu ? Ben diyorum ki tek tarafin istemesi degil iki tarafinda istemesi lazim istemeyen insani kimse yoldan cikaramaz . Kadin icinde ayni erkek icinde ayni.

Burda suan suclu kimse yok belki masum bisey belki ihanet hersey varsayim benzetme yorma .
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/aldatilmak-mi.993703/page-51#post-50442459 son mesajinda is icin yemek tek sen gel demis . Sirketten digerleri grlmesin bu is yemegine birlikte gidelim ben bunu anladim

Romantizm kokan mumlar esliginde sarap tokusturmacali agizda kirmizi gulli dansli bisey degil .

Gorucez :)

Millet burda kendi komikli hikayesini paylaşmaktan konu sahibinin konusunu karmakarışık etmiş. Hala yazık kıza, kocan tek suçlu diyen var, çünkü okuyamamışlar bu kadar sayfayı. Kadın da evli ve çocuklu, resmen karşılıklı flörtleşmişler. He iş yemeği he. Sizin kocanız da yazışırsa bir gün biriyle -Allah korusun- o zaman bu genişliğinizi gösterin.
Konu sahibi öfkeyle oturup zararla kalkma. Biraz daha sabret elinde kanıt yok. Elinde kanıt olduğu an kocanın telefonundan kızı uzun uzun çaldırırsın. Mesela gece yarısı. Kızın kocası da salak değil herhalde bu işin peşine düşer. Onun da bu ahlaksızlığı bilmeye hakkı var. Kendi kocasının tepkisini senin kocanla flörtleşirken düşüncekti, onu düşünmesi gereken sen değilsin.

Elimde yazışma iltifat yemek daveti kanıtı var. Bizim böyle arkadaşlıklarımız yok, yeterli bir kanıt yani.

Buyuk mu ? Ben diyorum ki tek tarafin istemesi degil iki tarafinda istemesi lazim istemeyen insani kimse yoldan cikaramaz . Kadin icinde ayni erkek icinde ayni.

Burda suan suclu kimse yok belki masum bisey belki ihanet hersey varsayim benzetme yorma .
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/aldatilmak-mi.993703/page-51#post-50442459 son mesajinda is icin yemek tek sen gel demis . Sirketten digerleri grlmesin bu is yemegine birlikte gidelim ben bunu anladim

Romantizm kokan mumlar esliginde sarap tokusturmacali agizda kirmizi gulli dansli bisey degil .

Gorucez :)

Ya siz ciddi misiniz şirketi ekip beraber yemek yiyelim demiş.
Ya ben çok fesatım sanırım canım kocam ya bi arkadaşı var onu da elinden almayım gezsin tozsun aslanım haklısınız.

Arkadaşlar Merhaba,
Aslında ne yapacağımı bilmiyorum en yakınımla bile şuan bu konuyu konuşamıyorum ve sizlere danışmaya karar verdim.
Eşimin whatsappını ondan habersiz bilgisayarıma yükledim. Bunu neden yaptığımı bile bilmiyorum ilk haftalar birşey yoktu.
Bugün iş yaptığı firmada çalışan bir kızla bir yazışması mevcut şöyle ki görüşmenin başını silmiş kız birşeyler yakınıyor.
Benim üstün zekalı kocam da sen kendini yaşlı mı sanıyorsun küçüksün daha diyor kız cevap vermiyor suratsız diyor bizimki
sonra kız ne yedin afiyet olsun yazmış bizimki de teşekkürler küçük hanım yazmış.
Evet buyrun ölür müsünüz öldürür müsünüz yoksa ben mi büyütüyorum kafam allak bulak oldu.
Direk yüzüne mi vurmalıyım beklemeli miyim ?
aldatma degil. flortleşme gibi de diyebilirsin ama bence kızın bir soruınu vardı eşinde ona abilik yapıp bir iki fikir verdi.
eger kız cahil biri degilse bir daha birşey yazmaz.
cahilse ve ilgiye muhtaç ise yandın.
tabii eşini bilmyorum. sadık birşey midir bilmem. o detayı sen bileceksin.
tavisyem : 1- önce o programı silmen yonunde. boşanamam diyorsan veya bununla baş ederim alırım ayagımın altına ikisini de diyemessen takibi bırak. kaldıramayacagın taşın altına elini sokma.
2. eşine direkt söylemeyi deneyebilirsin. ben böyle bir halt yedim. yaptıgım yanlış ama garip birşey seziyordum. bunun bana acıklamasını adam gibi yapar mısın ? kem küm ediyorsa lütfen evden cık de.
tabii öfke problemi filan yoksa bunu yap. yoksa kafan gözün dagılır.

Millet burda kendi komikli hikayesini paylaşmaktan konu sahibinin konusunu karmakarışık etmiş. Hala yazık kıza, kocan tek suçlu diyen var, çünkü okuyamamışlar bu kadar sayfayı. Kadın da evli ve çocuklu, resmen karşılıklı flörtleşmişler. He iş yemeği he. Sizin kocanız da yazışırsa bir gün biriyle -Allah korusun- o zaman bu genişliğinizi gösterin.
Konu sahibi öfkeyle oturup zararla kalkma. Biraz daha sabret elinde kanıt yok. Elinde kanıt olduğu an kocanın telefonundan kızı uzun uzun çaldırırsın. Mesela gece yarısı. Kızın kocası da salak değil herhalde bu işin peşine düşer. Onun da bu ahlaksızlığı bilmeye hakkı var. Kendi kocasının tepkisini senin kocanla flörtleşirken düşüncekti, onu düşünmesi gereken sen değilsin.

Adam zaten konusmalari siliyo buna ragmen niye tek bir askim cicegim bocegim yok ?
Canim bile yok yahu

Ufkum genis sukur dar degil gerekirse gosteririz merak etme :)

Suan sıze ' komıklı' gelmıs olabılır ama suan anlattıgımız ıcın komık oldu.bız de madurlugumuzu yazdık. Konuyla alakasız bısı konusmadık. Ayrıca 'Kocan suclu' dıyenler , mesajları okumadan dememıstır merak etmeyın sız.

Okuyamadım son durum ne diye sizin yazmanız da çok ilginç olmuş neyse :)

Adam zaten konusmalari siliyo buna ragmen niye tek bir askim cicegim bocegim yok ?
Canim bile yok yahu

Aşkımlı muhabbet yok evet ama flört var ilişki var demedim. Benim eşim kimseyle flörtleşemez benim için boşanma sebebi bu.

Canim bile yok yahu

İnşallah kimseye gerekmez, İnşallah da sizin dediğiniz gibidir konu sahibinin yaşadıkları ama neden silsin kötü bir şey yoksa? Hem de daha önce sabıkası olan bi adam. Bence temkinli olmasında fayda var.

image.webp
Yok nerede yanlışım var söyleyin lütfen.
Ne yaziyo okuyun

Grup dedigi sirketteki diger kisiler kizin calistigi
bilmemkimlerde is icin gorusucekleri

Yani kalabaliga gerek yok grup gelmesin xxxlerle yemege birlikte gidelim

Bi erkek bi kadın olunca illa ki seks mi olmalı diyorsunuz aldatmak için illa ki seks mi gerek düşüncesiyle de aldatabilir yalan söyleyerek te aldatmış olmuyo mu

Ama suan daha yalan yokki
Yemege gidilmedi dolayisiyla ese 10 kisi gittik demedi derse yalan olur

Sokagintavani Sokagintavani nin de dediği gibi kimse burda "KOMİKLİ" hikayesini paylaşıp gülmeye gelmedi .evet şimdi gülüyoruz çünkü hikayeler zaman aşımına uğradı .o zamanlar bol ağlamalı,bol depresyonlu geçti emin olabilirsin. Babasının prensesi kızların malum imzadan sonra kısa süreli tacı düştü ve toparlandilar çok şükür . Dram sevici misin nesin ?aglatalim mi kızı ? Aç kaldım ,kızımı kaybettim ,tutsak oldum desem Ayyy yazık derdin eminim. Konu sahibinin zaten kafası karışık ve üzgün "ağlamalı" hikayelere gerek yok .belki biraz kafası dağılır ,konunun dışına çıkar bir nefes alır gayesiyle açtım özelimi. Eminim ki mesajlarıma karşılık veren üye de böyle düşünmüştür .mesajlasabilirdik ama ben burayı tercih ettim sebeplerimden ötürü ..rahatsızlik verdiyse okumadan geç .konu sahibi düşünsün sabote mi ediyorlar diye ...Çok kasma sen ....

Ben bu tarz konularla sucu hep evli olan erkekte arardim. Tamam kocasi rezil konu sahibinin. Ama kadin evli. Ben olsam sirf evli oldugu icin o da kocasini kandirdigi icin kocasi billsin isterdim. Cunku konu sahibi ne duruma dustuyse su an kadinin kocasi da o durumda. O flortlesirken korkmuyor tamam ama konu sahibi arkadas cok sinirlisin öldürmek kesmek falan diyosun sakin ol lutfen aşırılık korkunc sonuclar dogurur.

Aynen ben yazacaktim, sen yazmissin!

Bekar olsa bile diger taraf, evli oldugunu biliyorsa onunda basi yanacak efendim. Burda suc iki tarafta bekar birinin evli birine asilmaya hakki yok, aynen evli bi adamin baska birine asilmaya hakki olmadigi gibi.

Anladım siz yemeğe takmış durumda siniz ama yemeğe 10 kisi de gitseler farketmez mesele yemek değil sadece... eşinin haberi yok böyle bi "arkadaşlıktan "

Evet diger kisileri biliyo bu bayani bilmiyo bu da dusunduruyo . Acaba bayan yeni mi geldi ?
Eski konularinda haftada 3-4 gun is icin ayri olduklarini yaziyodu belki biaraya gelince anlaticak kadar onemli gormemistir .
Acikcasi iyimser olmaya calisiyorum arkadas barut gibi biraz sakinlessin iyi dusunsun beklesin.
Bulusma olurda esi soylemezse ( konusmalari okuyo) gitsin oraya

Back
X