- 7 Mayıs 2011
- 2.099
- 2.069
- 333
Bahaneleri dinlemeyeceğim bunun bahanesi olamaz.O zaman yapacak tek şey akşamı bekleyip vur yüzüne ama bahanelerle yumuşamazsın umarim Allah yardımcın olsun zor durum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bahaneleri dinlemeyeceğim bunun bahanesi olamaz.O zaman yapacak tek şey akşamı bekleyip vur yüzüne ama bahanelerle yumuşamazsın umarim Allah yardımcın olsun zor durum
Canım tabiki yazışmaları sen okudun sen daha iyi anlarsın ama bize anlattığın kadarından ben bu konuda tam bi fikir edinemedim.. Yani bana göre normal bi amaçla muhabbet etmiş de olabilir belki kız taa ki eşinden yemek teklifi gelince niyetini çözüp reddetmiş de olabilir.. Bilemiyorum şimdi tam keşke kızın cevabını görebilseydik.. Belki de tersledi ne saçmalıyosun sen falan dedi bilemiyorum.. Ama ben de senin yerinde olsam eşimden boşanırdım.. Onun yaptığı benim için de net bi aldatma bu kesin.. Allah yardımcın olsunKaçırdığınız kızın da muhabbet açmaya çalışma çabası ya da tek tek kocamın tüm tekli fotoğraflarını beğenmiş olması kendisine iltifat ettirmek için yalaka muhabbete devam ettirmesi...
sakin bir diyalog kurabileceğin düşüncesi varmı yoksa direkt parlarmısın?Aynı akşam evde olmamamız büyük şanstı aslında bugün konuşmam hazır. Akşamı bekliyorum.
Offf ne kadar oldu evleneliBahaneleri dinlemeyeceğim bunun bahanesi olamaz.
sakin bir diyalog kurabileceğin düşüncesi varmı yoksa direkt parlarmısın?
öfkelendiğinde sana zarar verecek bir yapısı varmıdır eşinizin.
Offf ne kadar oldu evleneli
Vurması fiziken canini acitmaz ama ruhen acıtır. Hem suclu hem güclü oldugu icin.Öfkelenip zarar verme derken evde birkaç kavgada birbirimizi itme olmuştu, şuan bana üste çıkıp vursa direk gidip darp raporu alırım. Vurması canımı daha çok acıtmayacak. O yüzden umrumda değil iyice batmış olur sadece.
Ay sonu 1 yıl olacak.
Daha çok yeniymişsiniz, yine de şanslısın ki 1 sene dolmadan ve bu adam için daha çok emek harcamadan dirsek çürütmeden gerçek yüzünü gördün. Çok şanslısın
Bende merakla bekliyorum ama web whatsapp olayını söylemeyeceğim için bilgisayarı eve götürmeyeceğim. Yarın sabah haber edeceğim arkadaşlar bana lütfen dua edin. Allah kimseye vermesin. Yani iş yerinde dik durmaya çalışıyorum akşam da öyle yapacağım fakat dokunsalar hüngür hüngür ağlayacağım.Konu sahibi lutfen aksam esinle konustuktan sonra gelismelerden haberdar et merakla bekliyoruz.
Birtanem bir sakin ol. Ben senin yerinde olsa bir bira , bir kadeh şarap içer ve kocama yemek hazırlar beklerim evde. Adam geldi mi eve , geldiği gibi masaya oturur muhabbet ederi ve ona sorular sorarım sonra da arkadaşça bu durumu öğrendiğini canının çok yandığını söylersin. İnan o utanır senin sakinliğinden ve şüpheye düşer. Eğer kavga çıkarırsan oda üste çıkmaya çalışır ve olay çirkinleşir. Belkide soluğu o kadında alır. Çünkü o an ne iyi gelecekse ona onu yapar. Bence sakin, kaliteli olgun gibi davran.
Öfke çok kötü birşey. Ben olsam inan böyle yapardım. Gidişata göre kırıyor musun kovuyor musun sen bildiğini yap yinede.
Allah yardımcın olsun . Açıklama yapmasına izin ver ama seni etkilemesine izin verme . Davanı aç bak yoluna ..merakla bekliyorum sonucu .umarım senin için hayırlı neyse o olur.Bu akşam konuşacam. X ile görüştüğünü biliyorum açıklama yapmanı da istemiyorum. Elimde kanıtlar var vur kır bağır çağır istersen ama bu kafamdakini değiştirmeyecek boşanacağız diyeceğim.
Gaza da gelme, asla. Ne ailenin ne arkadaşlarının. Ortada aman aman birşey yok eve sinir bozucu ama pişman olabilir. Bu da sizin için belki bir sınavdır.
Allah yardımcın olsun . Açıklama yapmasına izin ver ama seni etkilemesine izin verme . Davanı aç bak yoluna ..merakla bekliyorum sonucu .umarım senin için hayırlı neyse o olur.
1 yılda mi aldattı bu karaktersiz seniAy sonu 1 yıl olacak.
Aldatilma degilde . Esiniz lackalasmis galba kucuk hanim falan dedigine gore. Bence is yerien gidip bi boy gosterin millete o kizda gorsun sizi ara ara habersiz gidin benceArkadaşlar Merhaba,
Aslında ne yapacağımı bilmiyorum en yakınımla bile şuan bu konuyu konuşamıyorum ve sizlere danışmaya karar verdim.
Eşimin whatsappını ondan habersiz bilgisayarıma yükledim. Bunu neden yaptığımı bile bilmiyorum ilk haftalar birşey yoktu.
Bugün iş yaptığı firmada çalışan bir kızla bir yazışması mevcut şöyle ki görüşmenin başını silmiş kız birşeyler yakınıyor.
Benim üstün zekalı kocam da sen kendini yaşlı mı sanıyorsun küçüksün daha diyor kız cevap vermiyor suratsız diyor bizimki
sonra kız ne yedin afiyet olsun yazmış bizimki de teşekkürler küçük hanım yazmış.
Evet buyrun ölür müsünüz öldürür müsünüz yoksa ben mi büyütüyorum kafam allak bulak oldu.
Direk yüzüne mi vurmalıyım beklemeli miyim ?