• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aldatılmak mı ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi yast
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Günaydın arkadaşlar işe geldim ve anca size yazabildim.
Dün eve geldiğinde oturmasını ve konuşmamız gerektiğini söyledim.
Aklımda ilk yazışmaların çıktılarını vermek vardı fakat ne kadar ileri gittiklerini bilmediğim için
X ile görüşmelerini biliyorum senden bir açıklama da beklemiyorum, başımı eğdin sen benim diye direk konuya girdim.
Ne diyorsun ya sen dur bi fln demeye başladı ama ses yükseltme yok şokta şekilde.
Neyse öyle birşey yoksa ver telefonu arayalım kızı , sen vermezsen bende kendisinin de eşinin de telefonu var dedim.
Ya ne oluyor fln da hala.
Kanıt olarak Ses kaydı,görüntü yazışma ne istersin diye sordum? (Sadece dün bahsettiğim yazışmalar var oysa bende)
Sadece iki kelime yazıştık birşey yok bi anlık gaflet özür dillerim dedi.
Özür dileme yarın git avukata boşanıyoruz dedim.
Bu şekilde boşanma olmaz, millet neler neler atlatıyor diyor bana..
O millet midesiz ise beni ilgilendirmiyor artık seni görmek istemiyorum fln dedim.
Boşanmam dedi.
Ben bundan sonra çıldırdım işte adamı da arayacağım kızı da arayacağım gelsin ikinizi öldürsün fln o....sunuz ikinizde namusunuz yok fln diye baya saydırdım çıt yok ağlamaklı beyinsiz.
Gel bir konuşalım diyor ama tek kelime edemiyor karşımda.
Hiç ağlamadım, dimdik durdum.
Yüzüğü çıkardım.
Diğer oda da yattım bundan sonra benden sana ne eş ne hayat arkadaşı olur en kısa sürede bu iş bitecek dedim.
Kısaca böyleydi resmen kabul etti yani. Bir de utanmadan sadece 2 kelime bi anlık gaflet herkes hata yapar diyor.
Ben hata yapsam affedebilecek misin benden boşanmazsan bir çok hatamı yakalarsın dedim çıtı çıkmıyor salağın.
Helal olsun sana. Durusunu kendinden eminligini bozmadan durumu izah etmissin. Gafletlik bir durum yok herkez hata yapar diye bir durumda yok. Hayatta herksin 1 sansi vardir ve esiniz o sansini cok bonkorce kullandi.sende olmayan neydiiiiiiiiii.hic aglayip zevzeklesmesin.hakkinda hayirlisi olsun.aglamamanda cok buyuk etki birakmissindir

Arkadaşlar Merhaba,
Aslında ne yapacağımı bilmiyorum en yakınımla bile şuan bu konuyu konuşamıyorum ve sizlere danışmaya karar verdim.
Eşimin whatsappını ondan habersiz bilgisayarıma yükledim. Bunu neden yaptığımı bile bilmiyorum ilk haftalar birşey yoktu.
Bugün iş yaptığı firmada çalışan bir kızla bir yazışması mevcut şöyle ki görüşmenin başını silmiş kız birşeyler yakınıyor.
Benim üstün zekalı kocam da sen kendini yaşlı mı sanıyorsun küçüksün daha diyor kız cevap vermiyor suratsız diyor bizimki
sonra kız ne yedin afiyet olsun yazmış bizimki de teşekkürler küçük hanım yazmış.
Evet buyrun ölür müsünüz öldürür müsünüz yoksa ben mi büyütüyorum kafam allak bulak oldu.
Direk yüzüne mi vurmalıyım beklemeli miyim ?
seviye yerlerde bi konuşma. bi koca neden böyle bi konuşma yapar ki bi bayanla. gelişmeleri merakla okuyacağım

Helal olsun sana. Durusunu kendinden eminligini bozmadan durumu izah etmissin. Gafletlik bir durum yok herkez hata yapar diye bir durumda yok. Hayatta herksin 1 sansi vardir ve esiniz o sansini cok bonkorce kullandi.sende olmayan neydiiiiiiiiii.hic aglayip zevzeklesmesin.hakkinda hayirlisi olsun.aglamamanda cok buyuk etki birakmissindir

Bi anlık gaflett derken neyi kasdetti acaba ?
Yazışma dışında da bişi olmalı ozaman.
Bu kadar sessiz kalması da bu yüzden bence.

Evet işte ben bu kadar sessiz kalmayı mantıklı bulmuyorum. Sizce kızı şimdi arasam mı ? Sabah tüm sosyal medyadan kızı silmiş gerizekalı kocam bu arada.

Aynen git kiminle gidiyorsan artık, ikinize de zehir zıkkım sana verdiğim emekler haram olsun dedim.
Far görmüş tavşan gibi yüzüme bakıyor

ona daha dank etmedi beklemiyordu aklı başına gelince başlayacak yalvarmaya bekle gör

işte herkes böyle namus sahibi olsa bu dünya bu hale gelmez zaten.. üzülme bebeğim inşallah seninde karşına dürüst , namuslu seni hakeden bir adam çıkartacaktır allah , bakalım gelişmeler ne olacakta beklicez..
Benim kocam konu sahibinin kocasından daha beterdi adamı boşadım bir yıl oldu aklı başına geldi ama ben yine de dönmeyi düşünmüyorum. Ayrıca 2 kere evlenmiş boşanmış bir kadının da karşısına düzgün bir adam çıkar mı onu da bilmiyorum çok umutsuzum ;(

Aklımda ilk yazışmaların çıktılarını vermek vardı fakat ne kadar ileri gittiklerini bilmediğim için
X ile görüşmelerini biliyorum senden bir açıklama da beklemiyorum, başımı eğdin sen benim diye direk konuya girdim.
Ne diyorsun ya sen dur bi fln demeye başladı ama ses yükseltme yok şokta şekilde.
Neyse öyle birşey yoksa ver telefonu arayalım kızı , sen vermezsen bende kendisinin de eşinin de telefonu var dedim.
Kanıt olarak Ses kaydı,görüntü yazışma ne istersin diye sordum? (Sadece dün bahsettiğim yazışmalar var oysa bende)
O millet midesiz ise beni ilgilendirmiyor artık seni görmek istemiyorum fln dedim.
Boşanmam dedi.
Ben bundan sonra çıldırdım işte adamı da arayacağım kızı da arayacağım gelsin ikinizi öldürsün fln o....sunuz ikinizde namusunuz yok fln diye baya saydırdım çıt yok ağlamaklı beyinsiz.
Yüzüğü çıkardım.
Diğer oda da yattım bundan sonra benden sana ne eş ne hayat arkadaşı olur en kısa sürede bu iş bitecek dedim.
Kısaca böyleydi resmen kabul etti yani. Bir de utanmadan sadece 2 kelime bi anlık gaflet herkes hata yapar diyor.
Ben hata yapsam affedebilecek misin benden boşanmazsan bir çok hatamı yakalarsın dedim çıtı çıkmıyor salağın.
anladığım kadarıyla sadece yemek olayında attığı mesaj için bi anlık gaflet demiş
şimdi söyle bi şey var . bu e ş bir daha asla böyle bi hata yapmayabilir. yani bu adamın namussuz olacağı anlamına gelmiyor.
bu ona yeter artar . korku olarak .
o nedenle bence bekle bi . ama süründür kocanı.konuşma . boşanma olarak da yine ısrarcı ol .ama boşa demiyorum .

Evet işte ben bu kadar sessiz kalmayı mantıklı bulmuyorum. Sizce kızı şimdi arasam mı ? Sabah tüm sosyal medyadan kızı silmiş gerizekalı kocam bu arada.
Kızı da arayıp dikkatli olmasını söyledi mi acaba? Pislikk!!

Çok afedersin eşin bayağı yusuf yusuff yapmaya başlamış ...
Biz buna kısaca g*t korkusu diyoruz...

Aradığın da ne söyleyeceksin kadına ?
Gerçi onunda yusuf yusuf yapması şart:KK59:
Zaten ortada bişi olduğunu eşin sessiz kalarak belli etmiş.
Ya da belki eşin şu an kafasını toparlamaya calışıyor.
Şok olduğu için nufku tutuldu haliyle. yast yast

Son düzenleme:
Boşanmam dedi.
Yüzüğü çıkardım.

Ya bir tanem,
İnan bana bukadar kolay olmamalı henüz ilerisini gerisini berisini bilmiyorsun. Belki sadece küçük flörtleşmedir. Bilemiyorum ki en iyisi kadınla da konuşmak içini rahatlamasını sağlamak. Ama lütfen kaliteni bozma sakın. Çirkin sözler sarfetme ve geri dönüşü olmayan sözler , aslaaa. Ama kolay kurulmuyor yuvalar. Bence biraz sakin ol.

hahah. bak bence eşin sadece mesaj yazmış . aptalca bi şeyler yazmış .

anladığım kadarıyla sadece yemek olayında attığı mesaj için bi anlık gaflet demiş
şimdi söyle bi şey var . bu e ş bir daha asla böyle bi hata yapmayabilir. yani bu adamın namussuz olacağı anlamına gelmiyor.
bu ona yeter artar . korku olarak .
o nedenle bence bekle bi . ama süründür kocanı.konuşma . boşanma olarak da yine ısrarcı ol .ama boşa demiyorum .

Eşim sürekli şehir dışında her gece şuan kiminle kime mesaj atıyor diye düşünemem ki..

sizi gerçekten tebrik ediyorum.
dik duruşunuz ve kararlılığınınız, eşinizde şok etkisi yarattınız bence, gık diyememiş,
kafama takılan, gaflete düştüm, cümlesi oldu,
bir nevi kabulenerek cevap dahi verememiş..
çok zor bir durum, benzer şeyleri yaşadığım için sizi anlıyorum.

aileler bir şekilde duyacaklar, bence sizin açıklamanız daha doğru olur, anlaşamıyoruz tarzında açıklama yaparsınız.
bu süreç çok yorucu, duygusal anlamda, aileniz size destek çıkar. manevi anlamda yanınızda olurlar..

Aynen git kiminle gidiyorsan artık, ikinize de zehir zıkkım sana verdiğim emekler haram olsun dedim.
Far görmüş tavşan gibi yüzüme bakıyor
ay çok iyi olmuş ona. bence bu koca kişisini sen yola getirirsin. getirdin bile.

Helal olsun.senin gibi kadınları tebrik ediyorum.Bazıları da hala ''erkektir yapar'' ikinci şansı vermek lazım'' gibi saçmasapan laflar etmeye devam etsin.Bu lafları edenler ikinci defa aldatılmaya mahkum olan kadınlar.Aldatmaya yeltenmek bile bir aldatmadır.İlla kocanızın ya da sevgilinizin biriyle sex yapması gerekmiyor aldatması için.

Benim kocam konu sahibinin kocasından daha beterdi adamı boşadım bir yıl oldu aklı başına geldi ama ben yine de dönmeyi düşünmüyorum. Ayrıca 2 kere evlenmiş boşanmış bir kadının da karşısına düzgün bir adam çıkar mı onu da bilmiyorum çok umutsuzum ;(

Evlenmemek dünyanın sonu değil, umarım hakkında hayırlısı olur.
Sırf boşandığın için eski yanlışa geri dönme.

Eşim sürekli şehir dışında her gece şuan kiminle kime mesaj atıyor diye düşünemem ki..
ama şüphe ile de yaşanmaz ki.
güveni sana veremezse ve yine sen bi şeylerini bulursun zaten yaparsa.
bence bu kadar da temkinli olmak fazla.
evlenirken de şehir dışında olacağını biliyordun sonuçta. her şehir dışında olan bi şeyler yapmıyor . bu da bi gerçek.
yapacağını düşünüyorsan boşa gitsin . ya da bi şans daha ver . bekle gör

Ya bir tanem,
İnan bana bukadar kolay olmamalı henüz ilerisini gerisini berisini bilmiyorsun. Belki sadece küçük flörtleşmedir. Bilemiyorum ki en iyisi kadınla da konuşmak içini rahatlamasını sağlamak. Ama lütfen kaliteni bozma sakın. Çirkin sözler sarfetme ve geri dönüşü olmayan sözler , aslaaa. Ama kolay kurulmuyor yuvalar. Bence biraz sakin ol.
Küçük flörtleşmeyi siz kabul mü ediyorsunuz yaniii :KK57:

Back
X