Günaydın arkadaşlar işe geldim ve anca size yazabildim.
Dün eve geldiğinde oturmasını ve konuşmamız gerektiğini söyledim.
Aklımda ilk yazışmaların çıktılarını vermek vardı fakat ne kadar ileri gittiklerini bilmediğim için
X ile görüşmelerini biliyorum senden bir açıklama da beklemiyorum, başımı eğdin sen benim diye direk konuya girdim.
Ne diyorsun ya sen dur bi fln demeye başladı ama ses yükseltme yok şokta şekilde.
Neyse öyle birşey yoksa ver telefonu arayalım kızı , sen vermezsen bende kendisinin de eşinin de telefonu var dedim.
Ya ne oluyor fln da hala.
Kanıt olarak Ses kaydı,görüntü yazışma ne istersin diye sordum? (Sadece dün bahsettiğim yazışmalar var oysa bende)
Sadece iki kelime yazıştık birşey yok bi anlık gaflet özür dillerim dedi.
Özür dileme yarın git avukata boşanıyoruz dedim.
Bu şekilde boşanma olmaz, millet neler neler atlatıyor diyor bana..
O millet midesiz ise beni ilgilendirmiyor artık seni görmek istemiyorum fln dedim.
Boşanmam dedi.
Ben bundan sonra çıldırdım işte adamı da arayacağım kızı da arayacağım gelsin ikinizi öldürsün fln o....sunuz ikinizde namusunuz yok fln diye baya saydırdım çıt yok ağlamaklı beyinsiz.
Gel bir konuşalım diyor ama tek kelime edemiyor karşımda.
Hiç ağlamadım, dimdik durdum.
Yüzüğü çıkardım.
Diğer oda da yattım bundan sonra benden sana ne eş ne hayat arkadaşı olur en kısa sürede bu iş bitecek dedim.
Kısaca böyleydi resmen kabul etti yani. Bir de utanmadan sadece 2 kelime bi anlık gaflet herkes hata yapar diyor.
Ben hata yapsam affedebilecek misin benden boşanmazsan bir çok hatamı yakalarsın dedim çıtı çıkmıyor salağın.