- 16 Temmuz 2010
- 19.693
- 55.177
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Helal olsun.senin gibi kadınları tebrik ediyorum.Bazıları da hala ''erkektir yapar'' ikinci şansı vermek lazım'' gibi saçmasapan laflar etmeye devam etsin.Bu lafları edenler ikinci defa aldatılmaya mahkum olan kadınlar.Aldatmaya yeltenmek bile bir aldatmadır.İlla kocanızın ya da sevgilinizin biriyle sex yapması gerekmiyor aldatması için.
ay çok iyi olmuş ona. bence bu koca kişisini sen yola getirirsin. getirdin bile.
Uzatsın istemiyorum sen açarsan boşanmam diyor o açsın ve tek celsede kabul ile bitsin istiyorum.
Aileler de bu olayları duymasın anlaşamadık sansın diye.
Evet işte ben bu kadar sessiz kalmayı mantıklı bulmuyorum. Sizce kızı şimdi arasam mı ? Sabah tüm sosyal medyadan kızı silmiş gerizekalı kocam bu arada.
sizi gerçekten tebrik ediyorum.
dik duruşunuz ve kararlılığınınız, eşinizde şok etkisi yarattınız bence, gık diyememiş,
kafama takılan, gaflete düştüm, cümlesi oldu,
bir nevi kabulenerek cevap dahi verememiş..
çok zor bir durum, benzer şeyleri yaşadığım için sizi anlıyorum.
aileler bir şekilde duyacaklar, bence sizin açıklamanız daha doğru olur, anlaşamıyoruz tarzında açıklama yaparsınız.
bu süreç çok yorucu, duygusal anlamda, aileniz size destek çıkar. manevi anlamda yanınızda olurlar..
2 saniyede hayatindan cikartabilecegin bir insan icin birlikte yola ciktigin insani yaralayabiliyor bazi erkekler. Ne olduda sildi...onun bir önemi yok sen benim icin onemlisin msji vermek icin. Sunu bilir sunu soylerim.bir insan KAYBETMEKTEN KORKTUGU sey icin ihtimalleri dahi hesap eder. Cocugunuza her zaman icirdiginiz ilac bile olsa acip prespektusunu okumusuzdur dimi...ailenle paylasip paylasmama konusu sizin fikriniz ama detaylara inmeden baslik halinde aciklarsaniz yaninizda olmalari hissi enerjinizi yukseltecek. Bayani arama konusinda karar sizin .soracaginiz sorularin cvbi ondaysa siz bilirsinizEvet işte ben bu kadar sessiz kalmayı mantıklı bulmuyorum. Sizce kızı şimdi arasam mı ? Sabah tüm sosyal medyadan kızı silmiş gerizekalı kocam bu arada.
Çok iyi konuşmuşsun. Bir anlık gaflet dediğine göre bu konuşmanın önceside var. Dikkat edersen hiç inkar etmiyor. Niyettinin ne olduğundan da bahsetmiyor. Sen ne görüp ne hissettiysen kabul ediyor orada. Gaflet diyor. Sadece gördüğün konuşmayı yapmış olsaydı bunun bir açıklamasını yapabilirdi. Gözünün yaşına bakma. Korkusundan pişmanlığından ne yapacağını şaşırsınGünaydın arkadaşlar işe geldim ve anca size yazabildim.
Dün eve geldiğinde oturmasını ve konuşmamız gerektiğini söyledim.
Aklımda ilk yazışmaların çıktılarını vermek vardı fakat ne kadar ileri gittiklerini bilmediğim için
X ile görüşmelerini biliyorum senden bir açıklama da beklemiyorum, başımı eğdin sen benim diye direk konuya girdim.
Ne diyorsun ya sen dur bi fln demeye başladı ama ses yükseltme yok şokta şekilde.
Neyse öyle birşey yoksa ver telefonu arayalım kızı , sen vermezsen bende kendisinin de eşinin de telefonu var dedim.
Ya ne oluyor fln da hala.
Kanıt olarak Ses kaydı,görüntü yazışma ne istersin diye sordum? (Sadece dün bahsettiğim yazışmalar var oysa bende)
Sadece iki kelime yazıştık birşey yok bi anlık gaflet özür dillerim dedi.
Özür dileme yarın git avukata boşanıyoruz dedim.
Bu şekilde boşanma olmaz, millet neler neler atlatıyor diyor bana..
O millet midesiz ise beni ilgilendirmiyor artık seni görmek istemiyorum fln dedim.
Boşanmam dedi.
Ben bundan sonra çıldırdım işte adamı da arayacağım kızı da arayacağım gelsin ikinizi öldürsün fln o....sunuz ikinizde namusunuz yok fln diye baya saydırdım çıt yok ağlamaklı beyinsiz.
Gel bir konuşalım diyor ama tek kelime edemiyor karşımda.
Hiç ağlamadım, dimdik durdum.
Yüzüğü çıkardım.
Diğer oda da yattım bundan sonra benden sana ne eş ne hayat arkadaşı olur en kısa sürede bu iş bitecek dedim.
Kısaca böyleydi resmen kabul etti yani. Bir de utanmadan sadece 2 kelime bi anlık gaflet herkes hata yapar diyor.
Ben hata yapsam affedebilecek misin benden boşanmazsan bir çok hatamı yakalarsın dedim çıtı çıkmıyor salağın.
Gene siz de bir avukatla konuşun. Boşanmam diyen adam sanmam ki gitsin siz dediniz diye dava açsın. Siz bir avukatla konuşup bütün yasal süreci öğrenin derim.
Daha bu işin ilk adımı. İkinci ve ailelerin dahil olduğu bir adım var ki o daha da evlere şenlik. Onun ailesi bir şey olmamış affet diye baskı yapacak orası kesin. Sizin aileniz nasıl bakar olaya?
ARKADAŞLAR LÜTFEN ŞUAN BENİM İÇİN ÖNEMLİ KIZI ARAYIM MI ? ARARSAM NE DİYİM ?
EŞİM RESMEN KIZIN ARANMASINDAN KORKTU BEN TANIRIM ONU
Bence asla dönmemelisin yolundan.Çünkü bir defa yapan,ne olursa olsun ikinciyi de yapar ve bu defa daha temkinli olur.Siz de içinizde şüpheyle bu adamla bir ömür geçirmeye çalışırsınız.Aynısını siz yapsaydınız ve yakalasaydı neler yapardı acaba?Bende öyle düşünüyorum fakat bu sefer sanki yuvayı hemen yıktığım için suçlu oluyormuşum gibi davranıyor.
Dün gece gelmiş bana bunlar oyun değil, bir yuva kolay kurulmuyor ne demek boşanmak fln diyor E sen yuvayı yıktın hayvan herif dedim mi dedim. Bi ara ne sayıştırdığımı pek bilmiyorum
Bence o kadınında etekleri tutuşmalı.ARKADAŞLAR LÜTFEN ŞUAN BENİM İÇİN ÖNEMLİ KIZI ARAYIM MI ? ARARSAM NE DİYİM ?
EŞİM RESMEN KIZIN ARANMASINDAN KORKTU BEN TANIRIM ONU
2 saniyede hayatindan cikartabilecegin bir insan icin birlikte yola ciktigin insani yaralayabiliyor bazi erkekler. Ne olduda sildi...onun bir önemi yok sen benim icin onemlisin msji vermek icin. Sunu bilir sunu soylerim.bir insan KAYBETMEKTEN KORKTUGU sey icin ihtimalleri dahi hesap eder. Cocugunuza her zaman icirdiginiz ilac bile olsa acip prespektusunu okumusuzdur dimi...ailenle paylasip paylasmama konusu sizin fikriniz ama detaylara inmeden baslik halinde aciklarsaniz yaninizda olmalari hissi enerjinizi yukseltecek. Bayani arama konusinda karar sizin .soracaginiz sorularin cvbi ondaysa siz bilirsiniz
hayır kocan değilimCiddi misiniz ? Kocamın yazdığını fln düşünmeye başlayacağım
İşte aileler sıkıntı.
%100 olayı hafifletmeye ara bulucu olmaya çalışacaklar ben de aileler duymadan bitsin sonrasında öğrensinler istiyorum o yüzden.