• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aldatılmak mı ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi yast
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Gördüm kızlar arıyorum o zaman. Şimdi korkum ne biliyor musunuz ?
Kız bana kocan bana yavşadı ne halt ederseniz edin fln derse bende kalırım öyle

Derse desin! Sen yinede yazismalar öyle degil ama, neyse canim ben kocana yollayim o karar versin kim kime nasil yavasamis diye de kapat#!"

Gördüm kızlar arıyorum o zaman. Şimdi korkum ne biliyor musunuz ?
Kız bana kocan bana yavşadı ne halt ederseniz edin fln derse bende kalırım öyle
onun da verdim cezasını merak etme dersin
sonucta belli zaten tek kişilik eylem değil

kiz telefonu acmayabilir eger esin arayip haber verdiyse

kesinlikle öyle.
haklısın.
affedilir yanı yok .
şimdi benim eşim 14 yıllık evliliğin üzerine böyle bi şey yapsa . direk boşanma sebebi.

ama evliliğimizin ilk yılında biz de bi takım sıkıntılar yaşadık.

boşanma olayını ben de söyledim. restimi çektim. ama gördüm ki koca kişisi feci yola geldi ve 14 yıldır iyi gidiyor . biliyorsun az çok canım.

şimdi benim ona vermiş olduğum 2. şansı benim koca tepmiş olaydı. bitmişti.

şöyle düşünüyorum.

her koca bi takım yanlışlara meyilli .

bu, kadının tepkisine bakıyor.

kadın tepki vermezse ya da sineye çekerse koca yine yapıyor . işleri büyütüyor. harem bile kuruyor. .

benim eşime benim yanımda bi kadın yavşaadı zamanında. yeni evliyken. bi oturmada. kadın duldu. 45 yaşındaydı. benim koca 26 . nasıl bi yavşama sana anlatamam. benim koca da bi mutlu oldu. o an . baktı ki gördüm olayları. anında dönüş yaptı.
eve gidince kıyamet koptu. evden çıktım gittim o işe gidince sabah.

yana döne aradı beni. ulaşamadı. kafayı yedi vs vs .

o gün bu gün daha bi şeyini görmedim duymadım. kuşkucu biriyim.

ne zaman ufak bi tartışma yaşasak benim koca evi terk edeceğim korkusuna kapılıyor. 3 çocuktan sonra bile.

tartışmadan sonra dışarı çıkmışsam evden gittim sanıyor . tüm şehirde garajlarda beni arıyor ki ben o an alışverişte oluyorum ya da komşuda.

adam nasıl travma yaşamış. oh iyi olmuş . :KK53:
İşte buda senin tarzın canım...
Sen bu şekilde yapmayı tercih etmişsin...
İyi ders olduğu kesin eşine yazdıklarından öyle anlaşılıyor :)

yast kocanla konuştuktan sonra whatsaptan takip ettin mi yazdı mi bir şeyler

Bu arada benim salak kocam whatsapp webi silmemiş. Görüntü var diyince anlamadı sanırım.:KK48:

Arkadaşım ne alaka. Tabikii kabul edilemez bir durum. Hep söylerim yine söylüyorum. Kadınlar bekarken her zaman rahat davranabilirler ilişkilerinde kimse birşey diyemez , ama evlenip boşandıktan sonra her önüne çıkan erkek önyargılı olacaktır ona karşı. Yani daha ortada net birşey yok olsa bende aldatıldığımı anladığım an bitiririm tabiki ama ortada yeni evlilik söz konusu. İnsanlar herzaman hata yapar. Bir şansı muhakkak vardır. Herkes burda okadar rahat konuşuyor ki kaçınız peki gerçekte bu kadar güçlüsünüz? Hemen arkanızı dönüp gidebilirsiniz. @yast şuan öfkeli, mantıklı düşünemiyor doğal olarak. Ve bence kadınla yüzyüze konuşurdum. Neler geçtiğini doğru söylemezse eşine de anlatacağını eminim ozaman ne varsa söyleyecektir.
Bu en güzel ders...
Peki bir şey soracağım o küçük flortlesmeyi erkek değil de kadın yapsa erkekler kabul eder mi bir düşünün neden erkek yaptığında hata kadın yaptığında namus cinayeti oluyor empati bile kur diyemezsin erkeklere o yüzden kadın minik flört u bile affetmemeli

Bence kızı ara. Kocamla aranızda geçen herşeyi biliyorum tarzında gir konuşmaya. İnkar ederse yazışmadan birkaç cümle söyle. Sana inansın. Elinde Sadece yazışma olduğunu bilmezse sana olan biten herşeyi dökülür. :rapci: Sen de en azından olayın boyutlarını öğrenirsin. Ve kararlarını daha net verirsin. Ayrıca daha ilerisi olduysa da onun kocasına da söyleyebilirsin. Kimse aldatılmayı haketmez. Ama dikkat et adam kadını vurursa vicdan azabı çekersin çocukları varmış :olamaz:
Özet:kızla konuşmalısın. Konuşmayı da kaydet mahkemede lazım olur. İyi şanslar :super: yast yast

Peki bir şey soracağım o küçük flortlesmeyi erkek değil de kadın yapsa erkekler kabul eder mi bir düşünün neden erkek yaptığında hata kadın yaptığında namus cinayeti oluyor empati bile kur diyemezsin erkeklere o yüzden kadın minik flört u bile affetmemeli

:) Neden anlamakta zorluk çekiyorsunuz? Diyorum ki buradan yorum yapmak kolay . E herhalde benim reel de arkadaşım olsa böyle demem. Şuan onun ne yaşadığını bilmiyoruz. Ok?

Kabul edilebilir değil durum ama buradan sert kışkırtmalar hoş olmuyor:)

Evlenmemek dünyanın sonu değil, umarım hakkında hayırlısı olur.
Sırf boşandığın için eski yanlışa geri dönme.
Evet haklısın canım ama o şeytan oldu melek benimkisi hem flörtleşip hem devamını getirip cinsellik yaşayan bir adamdı. Şimdi bırak birileriyle cinsellik yaşamayı bir tane bile konuştuğu kadın yok durmadan peşimde ne istersem yapmaya hazır :) ama şuan onun düzelmiş olması yaptıklarını unutturmuyor o san bir gerçek :( boşanalı 14 ay oldu peşimi bırakmaya da niyeti yok sürekli etrafımda dolanarak bana kendini de unutturmuyor hayatıma kimsenin girmesini istemiyor sürekli yeniden evlenelim diyor onun yüzünden kafam karman çorman oldu ✅

Uzatsın istemiyorum sen açarsan boşanmam diyor o açsın ve tek celsede kabul ile bitsin istiyorum.
Aileler de bu olayları duymasın anlaşamadık sansın diye.
Duyaunlar neden kendini kötü gösteriyosun onun yüzünden bitti deyin

Kız öyle derse senin de konuşman ne yedin fln muhabbet açman fotoları beğenmen kayıt altında adam gibi konuş eşine kadar gidecek olay yoksa diyim diyorum ?
Konuş o kızlarda haddini bildir utanmıyomusun evlisin artı benim konuştuğunda evli eşine söylicem de o da tutuşsun

Bittikten sonra söyleyeceğim olayı ama öncesinde bilirlerse iki kelime düzeltmeye çalışın fln olacak.
Doğru düzeltmeye çalışıcaklar neden böyle oluyor ki neden başkalarına ihtiyaç duyuyorlar bizde mi eksiklik görüyorlar yoksa yasak olmasımı cazip geliyor bi türlü anlayamıyorum

Back
X