• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aldatılmak mı ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi yast
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bilemiyorum ama iki kelime diyip durdu ben telefonda konuşmalar fln dedim hiç cevap vermedi yok öyle birşey demesi lazımdı.

Demekki bu sadece watsap yazışmaları ile sınırlı değil zaten sen anlarsın eğer adam masum olsaydı bunu belli ederdi telefon konuşmaları diye yem attın ona bile cvp verememiş

merhabalar,

ilk başta okuduğumda olayların bu kadar büyüyeceğini hiç düşünmemiştim. basit bir konuşma şeklinde kalacak diye geçmişti içimden ,takipteydim. baştan sona konuyu okudum ve şoktayım :KK57: birde bir anlık gafletle demiş pis herif.

ben evli değilim ama evlilik vaadiyle kandırılmış 1 sene asker beklemiş dönüşte aldatılmış biri olarak seni anlayabiliyorum. Ben senin kadar güçlü durmadım çok yıprandım,üzüldüm ama DÖNMEDİM. iyi ki dönmemişim seven birinin aldatmayacağı yönünde fikrim.

eşin belki kıza aşık değil sadece eğlenmek amacı ama sana da aşık değil fikrimce. Daha 1 sene olmuşken neyden bu kadar sıkıldı da başka arayışlara geçti paşa .

şimdi yaptığını ödemeli. Bence kadını aramalısın, kadının eşini aramasan bile o dakikalar onun ömründen ömür götürmeye yetecektir. Kocan bana yavşadı derse kimin kime yavşadığını eşine açıklarsın artık dersin.:KK62:

Bilemiyorum ama iki kelime diyip durdu ben telefonda konuşmalar fln dedim hiç cevap vermedi yok öyle birşey demesi lazımdı.
Bence neyi ne kadar bildiğini bilmediğinden şaşkın ve şaşırmış durumda şu anda.. Savunmaya geçememesinin sebebi de bu olabilir.. Yoksa erkekler malum net bi şekilde suçluyken bile suç bastırma çabasına girerdi.. O şu an emin değil senin ne bildiğinden o yüzden savunamadı kendini

kesinlikle ara cok sinirliyşm şuan pişkin karı korksun ne olacaksa olsun ya vallaha yeter ya yaparken düşünselermiş ay sövecem şimdi zor duruyorım

Siz watsapweb i yuklemeden oncesi var muhakkak. Sizinde bizimde bildigimiz kadari olsa ne konusmasi ne sacmaliyorsun.ne yazmisim soyle adami kizdirma.delirtme beni goster ne varmis goster diye tepki verirdi diye dusunuyorum. Aklin yolu 1

anladığım kadarıyla sadece yemek olayında attığı mesaj için bi anlık gaflet demiş
şimdi söyle bi şey var . bu e ş bir daha asla böyle bi hata yapmayabilir. yani bu adamın namussuz olacağı anlamına gelmiyor.
bu ona yeter artar . korku olarak .
o nedenle bence bekle bi . ama süründür kocanı.konuşma . boşanma olarak da yine ısrarcı ol .ama boşa demiyorum .
Zanlı :) ( bana göre aldatan eş katildir ! Emek katili , hayal katili, en kötüsü de aşk katili) yakalanmasaydi işi ilerletecekti. Belki ilerlemistir de bilemiyoruz ki bana göre ilerlemistir. Dediği gibi sadece mesajlaşma olsa bu kadar sakin kalamayabilirdi. Veee KK da da örnekleri mevcuttur : Bir kere aldatan yine aldatır .ömür boyu bu şüpheyle yaşamaktansa, ayrilip hayatını temize çekmek çok daha makul bir karar . İşi gereği eşim kadınlarla da iletişim kuruyor ama ben böyle birşey görmedim .ne birisi mesaj atar ne de arar . Geçmiş yıllarda bir satın alma işlemi için hanımefendinin biri aradı .çok laubali konuşmasına rağmen , eşim " hanımefendi bu konunun muhatabı ben değilim ,lütfen ilgili birime başvurun "dedi de ben eşime kan kusturdum :) bu ne biçim bir üslup , bu sekilde konuşması için cesarete ihtiyacı var ,tanışıyor musunuz dedim de adamın gözleri doldu bir hafta konuşmadı benimle :) e şimdi konu sahibinin eşi flörtte level atlamış bence .bunun devamı gelir .şüpheyle yarım yaşamaya gerek yok .

yast yast konunu başından beri takipteyim 3 4 mesaj attım sana çok haksızlık yapıldı o kadının kocasına da üzüldüm adam bi haber dünyadan yazik günah en çok ta o küçük çocuğa üzülüyorum annesi namussuzun teki çıktı sizin tek artınız çocuğunuz yokmuş inşaAllah o adamında başı belaya girmez kocan olacak şerefsiz ve k.....pe kadın kendi pisliklerinde boğulur inşaAllah

yast yast konunu başından beri takipteyim 3 4 mesaj attım sana çok haksızlık yapıldı o kadının kocasına da üzüldüm adam bi haber dünyadan yazik günah en çok ta o küçük çocuğa üzülüyorum annesi namussuzun teki çıktı sizin tek artınız çocuğunuz yokmuş inşaAllah o adamında başı belaya girmez kocan olacak şerefsiz ve k.....pe kadın kendi pisliklerinde boğulur inşaAllah

İnşallah Allah kimseye yaşatmasın.
Kadınlar lütfen evli,sevgilisi olan erkeklerden uzak durun. Erkekler zaten pislik bizde o pisliğe bulaşmayalım.

kadını aradığınızda, eşinize yaptığınız blöfün aynısını yapın.
elimde kanıtlarım var, bunları eşinizlede paylaşıcam diyin.
önce korkuyu içine bi salın,
sonra utanmıyormusun, evli, çocuk sahibi kadınsın.
ve gerisi sizin, saydırma potansiyelinize kalmış.

Öncelikle çoook mantıklı konusmussun canım ama o senin elinde ne kadar delil olduğunu bilmediği için gevelemiss iyiki böyle yapmissin.. Kendini savunamadigina göre kendi bile savunulacak birşey bulamıyordu,sadece o iki dakikalık konuşma olsaydı gayet güzel sıyrılmaya çalışırdı

Bence neyi ne kadar bildiğini bilmediğinden şaşkın ve şaşırmış durumda şu anda.. Savunmaya geçememesinin sebebi de bu olabilir.. Yoksa erkekler malum net bi şekilde suçluyken bile suç bastırma çabasına girerdi.. O şu an emin değil senin ne bildiğinden o yüzden savunamadı kendini
İşte bu içimi kemiriyor daha fazlası varsa öğrenmek istiyorum

Konu sahibi çok çabuk gaza geliyorsun, gelme. Burada herkes boşanmani isteyecek, kimse kusura bakmasın ama çoğu izledikleri dizinin sonraki bölümünü merak eder gibi merak ettiler seni. Gönülden destek olanlari ayrı tutuyorum ama "Ay noldu acaba" diye koşa koşa meraktan gelip yorum yapan çok fazla insan olduğunu düşünüyorum lütfen kafanı yorumlarla karıştırma.

Eşine olan tavrın şu an tam olması gerektiği gibi bence çok iyi yaptın, ben olsam biraz daha beklerdim belki ama şu an erken tavir alman ilerlemesini de önlemiş oldu. Şu an boşanma konusunda çok ciddi olabilirsin ama ben yine de eşinin bir daha yapmamak üzere pişman olup seni kaybetme korkusunu dibine kadar yaşayıp kendini affetirmesini diliyorum. Aslında senin için hayırlısı neyse o olsun, en doğru dilek bu sanırım. Allah doğru kararı vermen açısından yardımcın olsun

Sanada dava açıcam de yast. Sana yaşatılam şokun bin katını yaşat. Asla geri adım atma. İçime oturdu bu olanlar.

İşte bu içimi kemiriyor daha fazlası varsa öğrenmek istiyorum
Bence kadını aramadan önce kadının eşine tüm bildiğini anlat. Sonra da kadını ara. Kocasi da bilsin nasıl bi namussuzla beraber. Yazık ki o çocuklara. Rezil insanlar. Ve kadını muhakkak ara yanına kar kalmasın.

Bende öyle düşünüyorum fakat bu sefer sanki yuvayı hemen yıktığım için suçlu oluyormuşum gibi davranıyor.
Dün gece gelmiş bana bunlar oyun değil, bir yuva kolay kurulmuyor ne demek boşanmak fln diyor E sen yuvayı yıktın hayvan herif dedim mi dedim. Bi ara ne sayıştırdığımı pek bilmiyorum
Yuva yıkmak kolay değil evet ama bunu ona senin söylemen gerekirdi .rolleri değiştirerek siyiramayacagini söyleseydin. Kimse durup dururken boşanmaz. Sakın seni haklıyken haksız duruma dusurmesine izin verme . Şimdi sen yuva yıkan kadın olacaksın . O da yaptığı rezilliğin üstünü kapatmaya çalışacak.

Konu sahibi çok çabuk gaza geliyorsun, gelme. Burada herkes boşanmani isteyecek, kimse kusura bakmasın ama çoğu izledikleri dizinin sonraki bölümünü merak eder gibi merak ettiler seni. Gönülden destek olanlari ayrı tutuyorum ama "Ay noldu acaba" diye koşa koşa meraktan gelip yorum yapan çok fazla insan olduğunu düşünüyorum lütfen kafanı yorumlarla karıştırma.

Eşine olan tavrın şu an tam olması gerektiği gibi bence çok iyi yaptın, ben olsam biraz daha beklerdim belki ama şu an erken tavir alman ilerlemesini de önlemiş oldu. Şu an boşanma konusunda çok ciddi olabilirsin ama ben yine de eşinin bir daha yapmamak üzere pişman olup seni kaybetme korkusunu dibine kadar yaşayıp kendini affetirmesini diliyorum. Aslında senin için hayırlısı neyse o olsun, en doğru dilek bu sanırım. Allah doğru kararı vermen açısından yardımcın olsun
Daha çok ileri gitmeden derken. Gitmiş ki kadın hesap sorarken hık diyememiş.

Öğle yemeği arasında ofis boş arayacağım.
arayıp ne diyeceksin ki arama bence ikisinin nasıl insan oldukları ortada telefonda birde yüzsüzluk yapacak belki bak bi ömür boyu o insanla haberin olmadan yasayabilirdin.. allaha sukur daha ilk yıldan ogrendin ne olduğunu .yoluna bak bence

Back
X