- 30 Kasım 2016
- 7.942
- 17.818
- 178
Korktuysa muhakkak ara ve bir buluşma teklif edip yuzyuze konuş .mimikler önemli !ARKADAŞLAR LÜTFEN ŞUAN BENİM İÇİN ÖNEMLİ KIZI ARAYIM MI ? ARARSAM NE DİYİM ?
EŞİM RESMEN KIZIN ARANMASINDAN KORKTU BEN TANIRIM ONU
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Korktuysa muhakkak ara ve bir buluşma teklif edip yuzyuze konuş .mimikler önemli !ARKADAŞLAR LÜTFEN ŞUAN BENİM İÇİN ÖNEMLİ KIZI ARAYIM MI ? ARARSAM NE DİYİM ?
EŞİM RESMEN KIZIN ARANMASINDAN KORKTU BEN TANIRIM ONU
İşte bu içimi kemiriyor daha fazlası varsa öğrenmek istiyorum
Konu sahibi çok çabuk gaza geliyorsun, gelme. Burada herkes boşanmani isteyecek, kimse kusura bakmasın ama çoğu izledikleri dizinin sonraki bölümünü merak eder gibi merak ettiler seni. Gönülden destek olanlari ayrı tutuyorum ama "Ay noldu acaba" diye koşa koşa meraktan gelip yorum yapan çok fazla insan olduğunu düşünüyorum lütfen kafanı yorumlarla karıştırma.
Eşine olan tavrın şu an tam olması gerektiği gibi bence çok iyi yaptın, ben olsam biraz daha beklerdim belki ama şu an erken tavir alman ilerlemesini de önlemiş oldu. Şu an boşanma konusunda çok ciddi olabilirsin ama ben yine de eşinin bir daha yapmamak üzere pişman olup seni kaybetme korkusunu dibine kadar yaşayıp kendini affetirmesini diliyorum. Aslında senin için hayırlısı neyse o olsun, en doğru dilek bu sanırım. Allah doğru kararı vermen açısından yardımcın olsun
İş cıkışı mı arayacaksınız kadını şimdi ?Teşekkürler, KK olmasa kendi içimde büyük patlar kendime hakim olamazdım sanırım.
Bunun yanında o af dileyip ayağıma kapansa da bir daha onunla bir hayat geçirebileceğimi sanmıyorum.
yast, dünden beri sabret , takipte kal dedik.. fazlasıyla ne olup bittiğini öğrenecektin.
hemen bildiğini açığa verdin ve bu şansını kaybettin..
içini kemirmesin, bundan sonra tek harf, tek hareket olmayacak..
geçmişide, öğrenemeyeceksin..
hoş öğrensen ne olacak, canın daha çok yanacak, emin ol.
affetmek gibi bir düşüncen yoksa, fazlasını öğrenmeye çalışma.
kendini hırpalarsın sadece..
Ofis müsait olursa öğlen aramayı düşünüyorum.İş cıkışı mı arayacaksınız kadını şimdi ?
Bakalım ne diyecek.Ofis müsait olursa öğlen aramayı düşünüyorum.
Hayır ama telefonda arama ile görüştüyse bilmiyorumPeki sabahtan beri hiç konuşma olmamış mı aralarında canım
Daha çok ileri gitmeden derken. Gitmiş ki kadın hesap sorarken hık diyememiş.
Kadına elimde delil var düzgünce konuş yoksa eşine göndereceğim diyecem konuşmazsa iyi sen bilirsin eşine anlatırsın diyip kapatacağım ondan sonra isterse konuşmasın.yast eşin sabahtan beri seni aramadı mı yada mesaj falan yazmadı mı? Watssap webinden o kAdına birşey yazmadı mı? Gerçi artık senin öğrendiğin ortaya çıkınca kadını uyaracaksa Bile aramış uyarmıştır. Sen öğlen arasında o kadını arayana kadar gerçekten aralarında birşey varsa ağız birliği yapmışlardır. Zaten her iki tarafta evli aralarında birşeyler geçmiş olsa bile bunu hiçbir zaman öğrenebileceğini hiç sanmıyorum
![]()
Bende öyle düşünüyorum fakat bu sefer sanki yuvayı hemen yıktığım için suçlu oluyormuşum gibi davranıyor.
Kadın korkudan ne diyebilir ki bekar değil evli sonuçta tatlım ;( sadece öyle sohbet falan der aralarında herşey yaşanmış Bile olsa bu bu oldu diyemez senin eşine söyleme ihtimalini düşünüp..Kadına elimde delil var düzgünce konuş yoksa eşine göndereceğim diyecem konuşmazsa iyi sen bilirsin eşine anlatırsın diyip kapatacağım ondan sonra isterse konuşmasın.
Eşimle anlaştılarsa iyi halt yemişlerdir yani
Şu an böyle hissetmen çok normal, geçen hafta burada aynı senin durumunda olan ve asla geri dönüşü olmaz diyen bir üye vardi, eşinin bi iş arkadaşı kadinla telefonda samimi konuşmasına şahit olmuştu, onun eşi bi de "sana ne benim hayatim" demişti. 1 hafta sonra adam çok pişman oldu kendini affettirdi.Teşekkürler, KK olmasa kendi içimde büyük patlar kendime hakim olamazdım sanırım.
Bunun yanında o af dileyip ayağıma kapansa da bir daha onunla bir hayat geçirebileceğimi sanmıyorum.