• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aldatılmak mı ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi yast
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
yast yast watsaptan ekle mesaj at sosyal medyadan mesaj at olmadi is yerinin nosunu bul ara dahada korksun g...tu tutuşsun yel...zun bidaha elin adamlarına bakmasın bana herşeyi anlat kurtul yoksa çok uğraşırım senle de herseyini biliyorum evini işini kocanı beni zıvanadan çıkarma diye mesaj at nasılsa açılacak o telefon

"her koca bi takım yanlışlara meyilli "

bu ne demek arkadaşım. sen kabul etmiş şans vermişsin sana bişey demiyorum ama neden genelliyorsunuz anlamıyorum? bütün erkekler böyle deyince yüreğinize su mu serpiliyor? erkekler farklı bir gezegenden mi? benim kocamın yanlışa meyili ne kadarsa benim de o kadar! erkeklere özgü artı bir limiti yok yani.

konu sahibi affedecek olsa neden söyleyip yüzgöz olsun. şu saatten sonra affetmek burnunu sürtmek falan yapılacak iş değil.
benim düşüncem böyle. meyilli demek yaptığı yapacağı anlamına gelmiyor.
her koca yapar demedim ki.

şu saatten sonra... konu sahibi karar verir buna siz değil . konu sahibi siz miydiniz .

yast yast watsaptan ekle mesaj at sosyal medyadan mesaj at olmadi is yerinin nosunu bul ara dahada korksun g...tu tutuşsun yel...zun bidaha elin adamlarına bakmasın bana herşeyi anlat kurtul yoksa çok uğraşırım senle de herseyini biliyorum evini işini kocanı beni zıvanadan çıkarma diye mesaj at nasılsa açılacak o telefon

Mesaj atarsam tehdit gibi olur onda yazılı birşey kalsın istemem. Olayı başka yönlere çevirebilir sabırlı bir insanım bugün bekleyeceğim o telefonun açılmasını yoksa yarın iş yerini arayıp telefona isteyeceğim

Kadının iş yeri benim bulunduğum şehirde değil.
Olsa da gidemem yani benim duruşuma yakışmaz o kadın kadar basit olamam olayı kocamın peşini bırak fln sanar.
Açmasını bekleyeceğim elbet açılacak o telefon

Hic sanmiyorum acacagini, hatta yeni bi hat almistir bile diye düsünüyorum. Kocan beyefendiyide uyarmistir, Whatsapp weble ilgili. Ordan da yazismayacaklardir bundan sonra eminim.

Sen dinle bizi, is yerinden ulas kadina!

Mesaj atarsam tehdit gibi olur onda yazılı birşey kalsın istemem. Olayı başka yönlere çevirebilir sabırlı bir insanım bugün bekleyeceğim o telefonun açılmasını yoksa yarın iş yerini arayıp telefona isteyeceğim
Konuşmak istiyorum güzelce yaz sadece nasılsa açılınca okundu diye görünüyor kanıt kalmaz

Konuşursaniz cizgimi bozmayacagim diye dusunmeyin. Karşınızdakiler gayet seviyesiz tipler. Micin sivayin, sözlerinizle dövün. Söylemek istediğiniz her şeyi söyleyin içinizde kalmasın.

Iste bu süper olur! Madem öyle bugünü bekle, yarin is yerini ara

benim düşüncem böyle. meyilli demek yaptığı yapacağı anlamına gelmiyor.
her koca yapar demedim ki.

bu saatten sonra... konu sahibi karar verir buna siz değil . konu sahibi siz miydiniz .

senin düşüncen kendi eşin üzerinden olsun bütün erkekler böyle yapar diye genelleyip içini rahatlatmak istiyorsan rahatlat bu yalanla, ama değil. erkek uzaydan gelen bir canlı mı? ne farkı var kadından? neden erkek işte yapar modunda bunları normalize ediyorsunuz?

burun sürtme olayı olmaz şu saatten sonra. boşanmaktan vazgeçerse , herşeyi bile bile kabul etmiş etmiş olur. adam da tamam bu boşamaz beni der alır eline sazı. maksadı adama ders vermek olsaydı bunları bildiğini çaktırmadan yapması lazımdı. şu saatten sonra affetmek grursuzluktan başka birşey değil

Vay kadına bak sen yav, şimdi soruyorum kızlar bu kadın masum olsaydı adam bunu arayıp karım öğrendi vs dediğinde sen bana sarktın ahlaksız adam deyip bizim yast ile yüzleşmez miydi? Kocan bana asıldı bak konuşmaları gösteriyim vs demez miydi...

Yast elimde görüntü konuşma ses kaydı herbir şey var deyip çok iyi bir yem attı. Kadın kaçtığına göre artık karşılıklı bir flört ya da ilişki durumu olduğu net. Deve kuşu gibi kafasını toprağa gömüyo hanfendi. Bu kadını daha fazla savunmasın kimse. Çifte pislik bunlar. valla sinirlerim zıp zıp zıpladı:sinirli:

konuşma kaydı da çıkıyor mu bilmiyorum. iş adliyeye taşınırsa şayet konuşma kayıtlarına kadar ulaşılır. sen yine çizgini bozma arkadaşım.
açmamasının nedeni de eşinin ona haber vermesi sanıyorum.
konuşmadan öte bi şeyler mi yaşanmış demek oluyor ki bu.

Kadını aradım telefonu kapalı başka numaradan da aradım engel fln mı var diye yok kapalı.
Benim salak kocamla da işlerimiz bir tık ortak sayılır alışverişi var şirketlerin biribiri arasında bana hiçbirşey olmamış gibi whatsapptan soru soruyor şu ne bu nasıl olacak fln diye canım cicim yok tabi
Ama telefonu yediresim var
Hakkaten olayı normallestırmeye calısıyo. Ama ıyıce mıde bulandırıcı olucak.
Aksam napıcaksın yast eve gıdecek mısın yada onun gelmesıne ızın verecek mısın ?

senin düşüncen kendi eşin üzerinden olsun bütün erkekler böyle yapar diye genelleyip içini rahatlatmak istiyorsan rahatlat bu yalanla, ama değil. erkek uzaydan gelen bir canlı mı? ne farkı var kadından? neden erkek işte yapar modunda bunları normalize ediyorsunuz?

burun sürtme olayı olmaz şu saatten sonra. boşanmaktan vazgeçerse , herşeyi bile bile kabul etmiş etmiş olur. adam da tamam bu boşamaz beni der alır eline sazı. maksadı adama ders vermek olsaydı bunları bildiğini çaktırmadan yapması lazımdı. şu saatten sonra affetmek grursuzluktan başka birşey değil
o_Oo_Oo_Oo_Oo_Oo_O
.

Konuştu sakince elinde deliller varr görüntü ses kaydı falan dedi kocası bi anlık gaflete düşmüş bu boşanma sebebi sayilmazmis zırvaladı sonra kadını sosyal ağlardan çıkardı şimdide kadını aradı ulaşamadı kocası yetiştirdi büyük ihtimal kocasıyla iş yerleri çalışıyorlarmış yüzsüz yüzsüz şimdi biseyler soruyor
Gaflete mi dusmus ah yaziiikk. Ne tatmin edici bi konusma olmus!

Kadını aradım telefonu kapalı başka numaradan da aradım engel fln mı var diye yok kapalı.
Benim salak kocamla da işlerimiz bir tık ortak sayılır alışverişi var şirketlerin biribiri arasında bana hiçbirşey olmamış gibi whatsapptan soru soruyor şu ne bu nasıl olacak fln diye canım cicim yok tabi
Ama telefonu yediresim var

dedimya kadının çoktan haberi olmuştur durumdan.
pis herif haberi çoktan vermiş, korkudan ne yapacağını düşünüyordur kadın.

sizin, eşi konusunda kararlılığınızı görse, il değişikliğine bile gider diye düşünüyorum.

allah bildiği gibi yapsın bunları..

Bak güzelim artık onlar whatsapptan görüşmez, bekleme boşa yani sabırlık bir durum yok. Kadın ikinci bir tel almıştır ordan konuşuyorlardır. Iş yerinden ara, telefona iste. Paşa paşa açar o teli. Ha bi de bu kadını mutlaka işinden attır, amiri-müdürü vs bir şeyi vardır mutlaka, git konuş iş yerinizde böyle ahlaksızlıklar dönüyor de. Bu seni küçültmez merak etme, yanlarına bırakma bu olayı.

Şimdi ben anlamadım eşin o kadını mı seviyor hayır tamam söylemiş yemeğe çıkalım diye onla çıkmak yerine sizi çıkarsa salak işte savunacaktım vaz geçtim allah akıl versin

Hakkaten olayı normallestırmeye calısıyo. Ama ıyıce mıde bulandırıcı olucak.
Aksam napıcaksın yast eve gıdecek mısın yada onun gelmesıne ızın verecek mısın ?

Bende gideceğim o da gelecek.
Boşanana kadar ailemin evine gitmeyi düşünmüyorum barıştırma çabalarını çekemem

Back
X