• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aldatılmak mı ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi yast
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Konuyu sessiz sakin uzaktan takip ediyordum. Birkaç durumu kaçırdım ama sanırım.
Bu kadar büyük bir olay olacağını düşünmemiştim resmen altından ne pislik varsa çıkmış oldu.
Bir de boşanmayı göze alıyor, sırf o kadına zarar gelmesin diye. Yuh artık zıvanadan çıkmanın da adabı olsun.

Konu sahibi Allah yardımcınız olsun. Umarım en az hasarla bunu atlatırsınız, hem maddi olarak hem manevi olarak.

Arkadaşlar tünaydın, aslında sayfayı çok meşgul ettim ve uzatıldı konu gibi hissediyorum kusura bakmayın öncelikle.
Eşim ile dün akşam konuştuk, boşanmayacağını söyledi yine bağırış çağırış ikinizi de rezil edeceğim kocasına fln söyleyeceğim dedim baya sinirle konuştum.
Bana resmen tamam kızın ailesini arama boşanacağım nelere sebep olabileceğinin farkında mısın yazık değil mi çocuklu kadın fln dedi.

Ya işte o an içimden birşeyler gerçekten koptu yüzüne vurmadım, üzüldüğümü göstermedim ama sen beni bu kadar düşünmeden yuvamızı yıktın şimdi bana o kadının yuvası yıkılmasın rezillik çıkmasın diye ikna çabaları gösteriyorsun kalpsiz vicdansız adam diyemedim.
Yani gerçekten anlam veremiyorum beni bu kadar inciteceği ne yaptım her konuda destek verdim, benim yuvamı yıkmayı göze aldı ama onun yuvası yıkılmasını göze alamıyor.
Aşk mı bu şimdi ona mı aşık, başına mı bela almak istemiyor, iş yerinde rezillik mi çıksın istemiyor bilemiyorum.
Bu arada kadını çarşamba günü dilekçeden sonra arayacağım.
Şuan aramayacağım, aramam uzatmalı boşanmaya sebep verecek çünkü.

Çarşamba günü işlemler başlatılıyor ikimizde şehir dışında olacağımızdan ancak o güne programlarımızı ayarlayabildik.
Herkes için hayırlısı artık.
Ah bu sorumsuz Kadir kıymet bilmeyen erkekler... seni çoktan gözden çıkartmış. Şakın geri adım atma ve önüne bak. Hayat sana çok daha güzel şeyler getirecek sabırla bekle.

Ah bu sorumsuz Kadir kıymet bilmeyen erkekler... seni çoktan gözden çıkartmış. Şakın geri adım atma ve önüne bak. Hayat sana çok daha güzel şeyler getirecek sabırla bekle.
gercekten bak "hayat sana cok daha guzel seyleri getirecek sabirla bekle" cok guzel soyledi arkadas.

ailen durumu ogrendi mi ne diyorlar merak ediyorum.

gercekten bak "hayat sana cok daha guzel seyleri getirecek sabirla bekle" cok guzel soyledi arkadas.

ailen durumu ogrendi mi ne diyorlar merak ediyorum.
Elbette getiriyor. Eski pislik kocam iş yerinde özel hayta görüştüğümüz kişilerle flört ederdi deli olurdum ama sever ayrılamazdım. Sonra Allah başka sebeplerle yolumuzu ayırdı.
Şimdiki kocam gözümün içine bakıyor be diyorum ki hamd olsun kurtuldum o güvensiz adamdan. Güven gitti mi zor ne yaparsan yap bir yerde kopuyor.
Aynı şey şimdiki içinde geçerli en ufak bi güven sarsacak durumunu görürsem yol veririm.

Şuan kalmış gibi görünüyor. Malesef çevremde yuva yıkan kadınların yuvası oldu.Hatta çok iyi oldu ve mutlu oldular. Bol bol çocuk yapıp yaşlandılar.İlahi adalet her zaman dünyada göstermiyor kendini. Biz 30 senedir böyle uzaktan bakıyoruz üçü de güzel güzel yaşayıp gidiyor.
Benimde var etrafimda mutlu olanı görmedim daha biri bir yıl olmadan boşanıyor hastanelik etti kocası dayaktan biri yaşlı evet dediginiz gibi çocuğu var ama ne sağlığı nede huzuru var bence mutlaka bir gün bulur cezasını kimsenin gözyaşı kimsenin yanına kalmaz mutlaka cikar

Konuyu kaçırdım noldu aldatma var mi
Tam olarak ne var belli değil yast kocasına sordu biliyorum inkar etme boşancam o kadinida arıcam rezil etcem dedi adam yok öyle bişey diyemedi yazık kadına evli barklı çocuklu arama yazık degilmi evliliğine çocuğuna dedi

Tam olarak ne var belli değil yast kocasına sordu biliyorum inkar etme boşancam o kadinida arıcam rezil etcem dedi adam yok öyle bişey diyemedi yazık kadına evli barklı çocuklu arama yazık degilmi evliliğine çocuğuna dedi
Erkeklerin bu aptallığını anlayamıyorum. Elin karısının evliliğini düşünüyor da kendi evdeki helali kadını bir kalemde silebiliyor... yazık... çok yazık hem de..

Açarken bi an için bende öyle olmasını umuyordum.
Çok üzüldüm sürekli takip ettim konunu en başından beri sadece eşinin b.k yemesidir erkeklik EGO'sunu tatmin ediyordur sandım ama fazlası varmış yast yast Allah sabır versin Can'ım lütfen güçlü olmaya çalış dik dur karşısında eşinin ve o o... kadının ben olamamıştım hiç de hala olamıyorum ama sen ol...

Teşekkürler, dilekçe verildikten sonra rezil edeceğim kesinlikle.
Bir halt yemişler madem bi anlık gaflet ile ikisi de cezasını çeksin ama şimdi eşime tamam birşey yapmayacağım dedim- uzatmasın diye.
Anlaşmalı boşanacaksanız boşandıktan sonra arayın bence mahkemede vazgeçme hakkı var anlaşmalı Bile olsa

Anladım canım hayırlısı olsun hakkında :KK43: Sadece bişey merak ettim ne diyor eşin? bi yakınlaşmaları falan olmuşmu gerçekten yoksa kız yüz vermemiş mi? Tam olarak ne anlatıyo bu konuda ?
Adamın dili tutulmuş hiçbirşey konuşmuyor bu konu hakkında

o kadına zarar gelmesin diye karısından boşanmayı kabul ediyor demek....
pislikler ne naneleri varsa artık korktukları
2 mesaj olsa böyle korkmazlardı.
o kadının kocası öğrenmeli.

Konu 60 sayfayı aşınca ve tek konu da bu olunca insan acaba fake mi diyor.

Bu fake konularda da yazan kişiler nedense hep çok meşgul oluyor, ara ara güncelliyor, insanları uzun süre merakta bırakıyor. Ve her seferinde inanılmaz olaylar yaşanmış oluyor..

Umarım fake değildir. Bazıları gece uyuyamadım falan yazmış, yazık.

Anlaşmalı boşanacaksanız boşandıktan sonra arayın bence mahkemede vazgeçme hakkı var anlaşmalı Bile olsa
Boşandıktan sonra bile değil. Boşanıp iki tarafında temyizden feragatı imzaladığı gün aramalısınız. Çekinmeyin eşinizi de onu da rezil edin.
Sizi düşünen oldu mu bu süreçte de eşin pisliğini düşüneceksiniz

Konu 60 sayfayı aşınca ve tek konu da bu olunca insan acaba fake mi diyor.

Bu fake konularda da yazan kişiler nedense hep çok meşgul oluyor, ara ara güncelliyor, insanları uzun süre merakta bırakıyor. Ve her seferinde inanılmaz olaylar yaşanmış oluyor..

Umarım fake değildir. Bazıları gece uyuyamadım falan yazmış, yazık.
Konu sahibi gündüz çalışıyor akşam da eşi ile hala aynı evde ... evet uyuyamayanlardan biri de benim..konu beni gerçekten çok rahatsız etti ve üzdü . Fake olduğunu hiç sanmıyorum .

Boşandıktan sonra bile değil. Boşanıp iki tarafında temyizden feragatı imzaladığı gün aramalısınız. Çekinmeyin eşinizi de onu da rezil edin.
Sizi düşünen oldu mu bu süreçte de eşin pisliğini düşüneceksiniz
O da doğru tabiiki ama zaten mahkemede o adamın kabul ettiğinden sonra vazgeçeceğini hiç sanmıyorum

Çok üzüldüm sürekli takip ettim konunu en başından beri sadece eşinin b.k yemesidir erkeklik EGO'sunu tatmin ediyordur sandım ama fazlası varmış yast yast Allah sabır versin Can'ım lütfen güçlü olmaya çalış dik dur karşısında eşinin ve o o... kadının ben olamamıştım hiç de hala olamıyorum ama sen ol...
benim fikrim tabi bu onceden belirteyim de
belki de fazlası yok
sadece flortleştiğini karısının bildiğini ve bunu asla affetmeyeceğini bildiği için süt dökmüş kedidir
kızın kocasını da o yuzden arama diordur
tabi konu sahibi benim için bu kadarı yeterli diyor
o yuzden sonuc değişmiyor

Back
X