• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aldatılmak mı ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi yast
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
benim fikrim tabi bu onceden belirteyim de
belki de fazlası yok
sadece flortleştiğini karısının bildiğini ve bunu asla affetmeyeceğini bildiği için süt dökmüş kedidir
kızın kocasını da o yuzden arama diordur
tabi konu sahibi benim için bu kadarı yeterli diyor
o yuzden sonuc değişmiyor
Evet aslında bunu bende düşünmüyor değilim canım ama konu sahibinin hiçbir şekilde affı yok

Konu 60 sayfayı aşınca ve tek konu da bu olunca insan acaba fake mi diyor.

Bu fake konularda da yazan kişiler nedense hep çok meşgul oluyor, ara ara güncelliyor, insanları uzun süre merakta bırakıyor. Ve her seferinde inanılmaz olaylar yaşanmış oluyor..

Umarım fake değildir. Bazıları gece uyuyamadım falan yazmış, yazık.
Konu sahibinin birsürü eski konusu var, ikna olacaksan onları açıp okuyabilirsin.

Arkadaşlar tünaydın, aslında sayfayı çok meşgul ettim ve uzatıldı konu gibi hissediyorum kusura bakmayın öncelikle.
Eşim ile dün akşam konuştuk, boşanmayacağını söyledi yine bağırış çağırış ikinizi de rezil edeceğim kocasına fln söyleyeceğim dedim baya sinirle konuştum.
Bana resmen tamam kızın ailesini arama boşanacağım nelere sebep olabileceğinin farkında mısın yazık değil mi çocuklu kadın fln dedi.

Ya işte o an içimden birşeyler gerçekten koptu yüzüne vurmadım, üzüldüğümü göstermedim ama sen beni bu kadar düşünmeden yuvamızı yıktın şimdi bana o kadının yuvası yıkılmasın rezillik çıkmasın diye ikna çabaları gösteriyorsun kalpsiz vicdansız adam diyemedim.
Yani gerçekten anlam veremiyorum beni bu kadar inciteceği ne yaptım her konuda destek verdim, benim yuvamı yıkmayı göze aldı ama onun yuvası yıkılmasını göze alamıyor.
Aşk mı bu şimdi ona mı aşık, başına mı bela almak istemiyor, iş yerinde rezillik mi çıksın istemiyor bilemiyorum.
Bu arada kadını çarşamba günü dilekçeden sonra arayacağım.
Şuan aramayacağım, aramam uzatmalı boşanmaya sebep verecek çünkü.

Çarşamba günü işlemler başlatılıyor ikimizde şehir dışında olacağımızdan ancak o güne programlarımızı ayarlayabildik.
Herkes için hayırlısı artık.
Çok üzldüm gercekten. İçim acıdı bu sözler cok daha buyuk bir hayal kırıklığı.
Seviyor mu kadını acaba dıye düşünüyorum.
Sen nelere sebeb olcağının farkındamısın demiş ya.
Bunların hepsine onlar onların namussuzlukları onların ahlaksızlıkları sebeb oldu. Emin ol yast sana vicdan yaptırmaya calısıyo belkıde ama sen hiç bir şey yapmadın , sen işine gittin sen evin de kocanı bekledin.
Senın sebep olacağın hiç bir şey yok ne yaptılarsa onlar yaptılar
. Yaparken de düşünselerdi. Sonuclarına katlansınlar.
Bu acıklamalarda sonra sadece kadını aramakla kalma bence kocasını da ara
. Ateş topuna dönsün hepsi yansın kül olsunlar.

Konuyu ilk açtığınızda ben buralara varacağını tahmin etmiştim. Hiç masumane değildi çünkü konuşmalar. Ne münasebet kocam başkasına yok ne yedin yok ne içtin yazacak... Görüntü deyince bence o ikisinin resmi sandı. Boşanmayı da köşeye sıkıştığı için kabul etti. Ama daha durun ne çirkeflikler yapacak olayın şokunu atlatınca. Çarşamba günü sizinle geleceğini de hiç ama hiç sanmıyorum. Olmazsa davayı şiddetli geçimsizlikten açın, zaten aldatmadan açarsanız elinizde delil yok. Çünkü bu kanıtları mahkemede sunmanız yasak özel hayata müdahale olduğu için.

Bu fake konularda da yazan kişiler nedense hep çok meşgul oluyor, ara ara güncelliyor, insanları uzun süre merakta bırakıyor. Ve her seferinde inanılmaz olaylar yaşanmış oluyor..

Gerçekten bu tarz konu açıp milletten böyle destek isteyecek kadar manyak değilim.
Keşke dediğiniz gibi fake olsaydım.
Burada konu gereksiz uzadığı için özür de dilledim.

Konu sahibi gündüz çalışıyor akşam da eşi ile hala aynı evde ... evet uyuyamayanlardan biri de benim..konu beni gerçekten çok rahatsız etti ve üzdü . Fake olduğunu hiç sanmıyorum .

Yani öğrendiğimden beri 3 gündür ne yedim gelin bana sorun bir de fake fln nedir ?
Milletten o kadar haddim olmayarak dua istedim, bu mebalin altına yalandan konu açıp girecek değilim.
İş yerindeyim ve yoğun çalışıyorum o yüzden giremiyorum akşam da bilgisayarımı eve götürmüyordum web whatsappı görmesin diye olay bundan ibaret.
Konu da istenirse kapanır ben herkese teşekkür ederim.
Hepimiz için hayırlısı olsun. Ne demem gerekiyor bilmiyorum, hepimizin bir imtihanı var demek ki. Benimki de bu belli.

Gerçekten bu tarz konu açıp milletten böyle destek isteyecek kadar manyak değilim.
Keşke dediğiniz gibi fake olsaydım.
Burada konu gereksiz uzadığı için özür de dilledim.
Ya ne demek gereksiz uzamak.. istemeyen inanmayan konuya girip yorum yapmasın okumasın kardeşim. Neden özür diliyosun ki yast. Sanki zorla okutuyoz pehh:63:

Yani öğrendiğimden beri 3 gündür ne yedim gelin bana sorun bir de fake fln nedir ?
Milletten o kadar haddim olmayarak dua istedim, bu mebalin altına yalandan konu açıp girecek değilim.
İş yerindeyim ve yoğun çalışıyorum o yüzden giremiyorum akşam da bilgisayarımı eve götürmüyordum web whatsappı görmesin diye olay bundan ibaret.
Konu da istenirse kapanır ben herkese teşekkür ederim.
Hepimiz için hayırlısı olsun. Ne demem gerekiyor bilmiyorum, hepimizin bir imtihanı var demek ki. Benimki de bu belli.
Seni çok iy anlıyorum canım insan aldatılmayınca anlayamaz gerçekten yemeden içmeden kesiliyor insan Allah sabır versin sana ...

Başından sona okudum nerdeyse... çok üzüldüm ama çok güçlü bir karaktersiniz... yüreğinizi kucaklıyorum. Ve Rabbim yolunuzu aydınlatsın. Her şeyden kolayca kurtulun... Duam sizinle... Üzülmeyin.

Arkadaşlar tünaydın, aslında sayfayı çok meşgul ettim ve uzatıldı konu gibi hissediyorum kusura bakmayın öncelikle.
Eşim ile dün akşam konuştuk, boşanmayacağını söyledi yine bağırış çağırış ikinizi de rezil edeceğim kocasına fln söyleyeceğim dedim baya sinirle konuştum.
Bana resmen tamam kızın ailesini arama boşanacağım nelere sebep olabileceğinin farkında mısın yazık değil mi çocuklu kadın fln dedi.

Ya işte o an içimden birşeyler gerçekten koptu yüzüne vurmadım, üzüldüğümü göstermedim ama sen beni bu kadar düşünmeden yuvamızı yıktın şimdi bana o kadının yuvası yıkılmasın rezillik çıkmasın diye ikna çabaları gösteriyorsun kalpsiz vicdansız adam diyemedim.
Yani gerçekten anlam veremiyorum beni bu kadar inciteceği ne yaptım her konuda destek verdim, benim yuvamı yıkmayı göze aldı ama onun yuvası yıkılmasını göze alamıyor.
Aşk mı bu şimdi ona mı aşık, başına mı bela almak istemiyor, iş yerinde rezillik mi çıksın istemiyor bilemiyorum.
Bu arada kadını çarşamba günü dilekçeden sonra arayacağım.
Şuan aramayacağım, aramam uzatmalı boşanmaya sebep verecek çünkü.

Çarşamba günü işlemler başlatılıyor ikimizde şehir dışında olacağımızdan ancak o güne programlarımızı ayarlayabildik.
Herkes için hayırlısı artık.

Kadını sevdiğinden değil, başına bela almaktan korkuyor. Hem kadının ailesinin başına musallat olmasından korkuyor hem de iş yerinde olacaklardan korkuyor. Yani kendini düşünüyor.

Bir de konu sahibi arkadaşım, sizi incitmek istemem ama aldatıp da af dileyen, boşanmak istemeyen adamın da eşini çok sevdiğinden af dileyip boşanmak istemediğini düşünmüyorum ben. Erkekler kolay kolay var olan kurulu düzeni bozmazlar; biz kadınlar evlilik bağı, yuva bu tür şeylere daha duygusal bakıyorken erkeklerin evliliğe bakış açısı biraz da statü, konum olarak yani olaya mantık yönünden bakıyorlar. Hele ki çevresi tarafından saygın, belli bir statüsü olan bir konumdaysa hayatta evliliklerini bitirmezler çünkü bir nevi toplumda saygın imajları sarsılır boşanmazlar ama yiyeceği haltı da yemeye devam ederler.

Eşinizde de aynı şeyi gördüm açıkçası. Daha evleneli 1 yıl olmuş ama hemen arayışa girmiş. Daha 1 yıllık evliyken bunu yapan adam yine yapar ama boşanır mı? Boşanmaya yanaşmaz.

Püh sıfatına ikisininde :KK62:

Hakkında hayırlısı olsun ve dik duruşun için seni tebrik ederim.Umarım bir çok kadına ders olur bu konu.
Aralarda kaçırmış olabilirim. Kadının eşine söyleyeceksin değil mi ?
Ben olsam o kadını da kocam olacak adamı da herkese rezil eder ve beyfendinin donuna kadar herşeyini alırdım. Tenezzül etmeyenler olabilir hak veririm hiç yoktan mal mülk ne alabiliyorsam alır fakir fukaraya dağıtım daha iyi:KK62:
Pislikler.şunlar dünyadan bi temizlense:KK62:

Kadını sevdiğinden değil, başına bela almaktan korkuyor. Hem kadının ailesinin başına musallat olmasından korkuyor hem de iş yerinde olacaklardan korkuyor. Yani kendini düşünüyor.

Bir de konu sahibi arkadaşım, sizi incitmek istemem ama aldatıp da af dileyen, boşanmak istemeyen adamın da eşini çok sevdiğinden af dileyip boşanmak istemediğini düşünmüyorum ben. Erkekler kolay kolay var olan kurulu düzeni bozmazlar; biz kadınlar evlilik bağı, yuva bu tür şeylere daha duygusal bakıyorken erkeklerin evliliğe bakış açısı biraz da statü, konum olarak yani olaya mantık yönünden bakıyorlar. Hele ki çevresi tarafından saygın, belli bir statüsü olan bir konumdaysa hayatta evliliklerini bitirmezler çünkü bir nevi toplumda saygın imajları sarsılır boşanmazlar ama yiyeceği haltı da yemeye devam ederler.

Eşinizde de aynı şeyi gördüm açıkçası. Daha evleneli 1 yıl olmuş ama hemen arayışa girmiş. Daha 1 yıllık evliyken bunu yapan adam yine yapar ama boşanır mı? Boşanmaya yanaşmaz.

Seven insanın zaten böyle birşey yapacağını düşünmüyorum incinmedim o yüzden yorumunuza. Benim de düşüncelerim bu yönde çok sevdiğinden değil elaleme rezil olacağından boşanmak istemiyor.

Püh sıfatına ikisininde :KK62:

Hakkında hayırlısı olsun ve dik duruşun için seni tebrik ederim.Umarım bir çok kadına ders olur bu konu.
Aralarda kaçırmış olabilirim. Kadının eşine söyleyeceksin değil mi ?
Ben olsam o kadını da kocam olacak adamı da herkese rezil eder ve beyfendinin donuna kadar herşeyini alırdım. Tenezzül etmeyenler olabilir hak veririm hiç yoktan mal mülk ne alabiliyorsam alır fakir fukaraya dağıtım daha iyi:KK62:
Pislikler.şunlar dünyadan bi temizlense:KK62:

Onun maddi manevi hiç birşeyine ihtiyacım yok, ben artık onun soyadı ile anılmayım yeter diye düşünüyorum.
Bir de sırf intikam için alırsam olayı başka boyuta taşıyıp bundan sonrasında farklı yansıtabilir herkese sonuçta çevrelerimiz bir. Rezilliği ile kalsın istiyorum.

Şu yazdığınıza o kadar çok üzüldümki gözlerim doldu. Konunuzu başından beri takip ediyorum. Siz güçlü bir kadınsınız her şey daha güzel olur inş

Konu sahibinin bir sürü konusu var aslında, neden tek konu bu olunca dediğinizi anlamadım. Ayrıca ara ara güncelleniyor da değil. Her şeyi burda paylaştı. Sık sık da güncelledi. Bazı konular oluyor 50 sayfa konu sahibinin 3 yorumu var. Bu konu öyle bir konu da değil.
Bazı konularda cidden inanılmaz şeyler de yaşanıyor ama bu konuda inanılmaz bir şey de olmadı. Hani eşi birden göz yaşlarına boğulup her şeyi itiraf etseydi de inanmasanız onu da anlayacağım.
Bilemedim size fake hissettiren nedir.

Inanmayaan girmeyebilir özgürsünüz sonuçta yast uzaması tamamen bizle alakalı merak ediyoruz nasil oldun diye kolay birşey değil yaşadıkların ama günden güne düzelecek merak etme o adamdan kurtuldunmu yeni doğmuş gibi olacaksın kendi kendine etti yazık zavalli

yast bu konuya ilk defa yorum yapıyorum. amacım sana destek olmak...

yazdıklarından çıkardığım kadarıyla çok olgun ve kendinden emin bir kadınsın.

olaylara verdiğin tepkiler hep kararında ve en fevri olman gereken durumda bile sen sakinliğini ve asaletini korumuşsun.

inan bana kocasından dayak yiyen ve susan, kocasının aşağılamalarına maruz kalan ve bunu kendine layık gören kadınlar, ihanet edilip affeden kadınlar senden ders almalı, alamasa da seni örnek almalı...

açıkçası sen sevilmeyecek bir kadın değilsin. bazen erkekler sahip olduğu kadınların karşısında aşağılık kompleksine girer ve kendilerini daha iyi hissetmek için ucuz paçoz kadınlarla yatarlar.

bu olayda senin suçun (bana gore) kocandan daha iyi vasıflara sahip olmak. kocanın ezik olması da senin suçun olsa desem, tek suçun bu oluyor işte.

kocanın seni sevmediğini düşünmüyorum ben. sana o kadar hayran ki ulaşamadığı için böyle ucuz yollara atmış kendini.

son olarak arkadaşım içindeki acı belki geçmeyecek ama senin en büyük kazancın bir erkeğe ihtiyaç duymadan ayaklarının üzerinde duracak güce sahip olman.

seni çok takdir ediyorum ve sabır diliyorum.

Ayakları üzerinde durabilen kadınlar böyledir işte, boşanır, çıkar gider.
Bir de ayakları üzerinde duramayan, ekonomik gücü elinde olmayan kadınlarımız da vardır ki, dayakta yeseler, her hakareti işitselerde, 20 defa da aldatılsalar gidemiyorlar.
Çünkü ekonomik gücü yok, kendine güveni yok..

O yüzden şu zamanda en önemli şey "Kız çocuklarını özellikle okutmaktır" her ne olursa olsun.

yast yast tum sayfalari okuyup bildigim tum kufurleri siraladim serefsiz esine ve o k.......ye .En guzel dualarim senin icin yasadigin yurek sizisini aciyi kalbimde hissettim resmen .Ve guclu durusuna hayran kaldim .Herseyin en guzeli senin olsun

yast yast tum sayfalari okuyup bildigim tum kufurleri siraladim serefsiz esine ve o k.......ye .En guzel dualarim senin icin yasadigin yurek sizisini aciyi kalbimde hissettim resmen .Ve guclu durusuna hayran kaldim .Herseyin en guzeli senin olsun
Tam takip edemedim yazışma dışında herhangi bişey olmuş mu ki? Konu sahibi boşanmaya karar vermiş galiba.

Back
X