• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aldatılmak mı ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi yast
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Canim ben hala kizin eşine söylemen taraftariyim madem telefonunu kapatti ulaşamiyorsun (hoş ulaşsan ne diyeceksin ki?) Whatsapp konuslamalarinin ciktisini kuryeyle kadinin eşine gönder ben eşinize ulaşamiyorum bi de siz bakın ve bana bu konuşmalarin açıklamasını yapın yaz gonder gitsin. Annemin bi lafı var " icimde kalıp bana dert olacağına dışımda kalsin millete dert olsun " birak kadin kocasina hesap versin. Sinir oluyorum böyle yılışik yapiskan sonrada ben bisey yapmadim triplerindeki kadinlara bunlara cezasi neyse vereceksin. Çıktı al kuryeyle yolla sonra da hic karisma eger eşin bisey derse 1 haftadir arıyorum telefonlarima baksaydi bende bunu yapmazdim de sıyrıl

Eşimin telefonunda bundan 5 yıl önce msjlar yakaladım görüşmeyeceksin dedikten sınra tekrar yakalayınca kızı aradım çok düzgün bir uslupla aramanızı istemiyorum dedim ama kız bana o benim arkadaşım diyip hakaret ve küfür etti.Olayı çok üsteleyince eşimin goygoycu bir arkadaşıyla sık sık kızın evine gittiklerini öğrendim.Eşim gelemem dediğinde noldu seni mi yicez ya da karından mı korkuyorsun diyip gaza getiriyorlarmış.Sonra biz boşanma noktasına gelince kızın sevgilisini aramıştım ama adam eşimin gbt sini çıkartmaya uğraştı bildiğin hem kızı hem kocamı öldürecekti.Ben adama benim psikolojim iyi değil yanlış anlamışım dedim.Eşimin ailesi çok iyi birde kayınpederim var ki adam melek o acıyı hem onlara hem kendime yaşatmaya cesaret edmedim çok korktum.Zaten barıştımda sonra konu kapandı derken.Eşimde cinsel yolla bulaşan bir hastalık çıktı ve itiraf etti kahroldum artık 2 de çocuğum vardı mevzuda 5 yıl önce yaşanmıştı psikologta adam bunca yıl bir yanlış yapmadıysa çocukta var napıcaksın dedi.Bende o zaman ki yediğim hakaret vs. Hazmedemeyip kızın şimdiki sevgilisini aradım adam bana inanmadı bir de üstüne beni tehdit etti sen bunu daha öncede yapmışsın vs. Diyip çocuklarınada sanada kocanada zarar veririm dedi kapattı.Şimdi Allaha havale ettim napayım bela dahada belayı getirecekti lanet olsun dedim.Yani eğer bunları yapacaksanız iyi düşünün ben dahada yıprandım çünkü .Siz anladığım kadarıyla benim gibi duygusal ve direk düşünmeden mevzuya dalmıyorsunuz ama gerçekten birkaç kere daha düşünün kadının kocasına söylemeyi Avukatınız ve psikolog desteğiyle ne yapacaksanız yapın.Hakkınızda hayırlısı olsun
Şok oldum ya büyük gecmis olsun umarim bu travmatik olayi atlatabilirsiniz.

yast yast sürekIi takipteyim yazmasam da
en hafif şekiIde atIatıp aydınIığa cıkmanı diIiyorum
AIIah yardımcın oIsun
bazı densiz yersiz yorumIara aIdırma boşver..

Arkadaşlar merhaba. Konu çok uzun olduğu için, okumayı erteliyordum. Bugün biraz boş vaktim oldu ve sayfaları atlayarakta olsa konu hakkında üstünkörü bilgi sahibi oldum. Konu sahibi, boşanmak istiyor anladığım kadarıyla. Ben şunu cok merak ettim, konu sahibinin eşinin ve diğer evli kadının watsap konuşmalarında 'kucuk Hanım' dan ya da ' yaşlı değilsin gencsin' den başka şüphe uyandırıcı bir yazışma olmuş mu? Bütün kanıt bu yazışmalar mı yoksa ötesi var mı?

Bence ayrilmaniz hic dogru olmaz. Kendini affettirmesine izin verin zaman verin, madem zaten ayni evde yasamaya devam edebiliyorsunuz medenice, biraz zamana birakin suan zaten butun ipler sizin elinizde. Kk kadinlari en cokta size bosanan diye 'baski' yapan kadinlar kim bilir kocalarindan neler cekiyorlar. Ve kendilerinin yapanadiklarini(ayrilmak) sizin yapmaniz icin baski uyguluyorlar. Bu tutumu burada cok goruyorum ve yanlis ve fesatci buluyorum. Arkadaslar yapici yorum yapin, bi yuva kolay kurulmuyor. Esinizde o potansiyeli goruyorsaniz bence biraz zamana birakin. Kanit delilleriniz var, davayi her zaman acabilirsiniz acele etmeyin

Şakaysan bile irite oldum.

Kadını suçsuz bulanlara şaştım kaldım yapmayın Allah aşkına aynı şey başınıza gelse karşı tarafı suçsuz mu bulacaksınız ?

Adam kadar kadında suçlu ikisi de aynı b*ku yemiş, birisi bana böyle mesajlar atacak onun ağzına mıçarım ne hakla sen bana böyle gevşek konuşursun derim.
Konu sahibi hakkınızda hayırlısı olsun şimdi affederseniz tekrar aynı şeyleri yapacak , evlenmek yuva kurmak kolay değil ama bunu sadece siz düşünmeyeceksiniz kocanız olacak karaktersiz de düşünseymiş.

Bende acimazdim kadina ..onu yapmadan once dusunecekti...yuva yikmak ne demek anca yuvasi yikildiginda anlayacaktir..yalniz dikkatli olun can guvenliginiz icin..bu tarz haberleri cok okuyoruz..faili mechul olmayin..

Arkadaşlar merhaba. Konu çok uzun olduğu için, okumayı erteliyordum. Bugün biraz boş vaktim oldu ve sayfaları atlayarakta olsa konu hakkında üstünkörü bilgi sahibi oldum. Konu sahibi, boşanmak istiyor anladığım kadarıyla. Ben şunu cok merak ettim, konu sahibinin eşinin ve diğer evli kadının watsap konuşmalarında 'kucuk Hanım' dan ya da ' yaşlı değilsin gencsin' den başka şüphe uyandırıcı bir yazışma olmuş mu? Bütün kanıt bu yazışmalar mı yoksa ötesi var mı?

adam yemeğe davetvetti kadını ve aradaki mesajları siliyormus
ayrıca koca suçlamalari kabul etti bir anlık gaflet dedi ve karısına kadının eşine söyleme yuvası yıkılır cocuklari var diye yalvardi

Hee evet ben de parçalayamam sanırım. Orada hemfikiriz :) ben belki kocamı bile parçalayamayabilirim, bilemiyorum. Parçalamakta yetenek işi bence. Allah yaşatmasın hiçbirimize diyelim.
Valla böyle bir olay kimsenin basina gelmesin en basta onu diyeyimde ama olurda gelirse önce esini sonra o kadını bulup parcalayan bir kadin olarak diyebilirimki cok güzel bir duygu öyle bir relakslık geliyor insana. Bende yapamam derdim senin gibi hatta suan kime desem aaa nasıl yaptın sen onu diyorlar. Allah ihanete ugramıs bir kadının eline düsürmesin kimseyi

Arkadaşlar ben eşime çıktıları göstermek yerine x kişi ile görüşmelerini biliyorum. Elimde bir sürü kanıt var kimin yolladığını da bana bilmiyorum ama boşanalım diyeceğim.
Çünkü görüşme ilerledi ise aptal yerine konmak istemiyorum sonuçta sadece whatsappı görebiliyorum o ne gördüğümü bilirse fazlası var ise saklar.
Sizler ne diyorsunuz ?
Birsey yaptınmı gec gordum sorunu ama takipe devam derim cünkü tam anlamiyla erkegin yüzüne vurmadan hayatta kabul etmezler bu yaratıklar cok iyi bilirim bekle ve gör tam anla ne oldugunu daha neler konustuklarını

whatsapp web den esinin yazismalarini takip edersen esinin telefonuna bildirim gitmiyor mu, bunu merak ediyorum, esinin onu takip ettiginden haberi olabilir mi yanu
Hayır gitmiyor tek dikkat edilmesi gereken onun cevrimici oldugu zamanda girmen ve gelen mesajı ondan once acıp okumaman

Aldatiyor mu bilemeyiz ama bende böyle konuşmaları kaldıramazdım birazcık daha bekle olayin sadece bu kadar kismiyla gercekten kendini hakli çıkarmaya çalışacaktır ve olay büyür de aileye yansırsa onlar da 'bumuydu yani büyütecek birsey yok' vs diye sana yüklenebilir cok zor ama tetikte olup beklemek en mantiklisi. Ama şunu soyliyeyim ki "bir defa aldatan kişiyi affedersen seni yine kullanir, çünkü ihanet bir ruh hali değil karakterin dökülüş bicimidir'

Arkadaşlar herkese günaydın merak edenler olduğu için konuyu güncelleme ihtiyacı hissettim.
Şu saatten sonra bana kız haklı ne var gördüysen iki kelime sus otur, herşey tatlıya bağlanır vs yazanlara cevap vermeyeceğim.
Kendimi bin kez anlatmaya çalıştım, herkesin kabul derecesi farklı.
Konuma gelecek olursak; şuan klasik pişmanlık dönemlerini yaşıyoruz ağlama, benimle konuşmaya çalışma ne çok sevdiğini bırakamayacağını söyleme ayaklarıma kapanma fln.
Bin kez bunları dile getirmemesini ondan affedici konuşmalar ya da gönül alma beklemediğimi belirttim.
Büyük yeminler etmeye üstündeki herşeyi bana vermeye yeterki yanımda kal fln demeye başladı.
Kararımın arkasındayım. Mahkemede birşey talep etmeyeceğimi sessiz sedasız boşanmamızın ikimizin hayrına olacağını söyledim.
Kızı da arayacağımı söyledim artık, ona da senin gibi birine yakışmaz diyor.
Umrumda mı ? Hayır.

Arkadaşlar herkese günaydın merak edenler olduğu için konuyu güncelleme ihtiyacı hissettim.
Şu saatten sonra bana kız haklı ne var gördüysen iki kelime sus otur, herşey tatlıya bağlanır vs yazanlara cevap vermeyeceğim.
Kendimi bin kez anlatmaya çalıştım, herkesin kabul derecesi farklı.
Konuma gelecek olursak; şuan klasik pişmanlık dönemlerini yaşıyoruz ağlama, benimle konuşmaya çalışma ne çok sevdiğini bırakamayacağını söyleme ayaklarıma kapanma fln.
Bin kez bunları dile getirmemesini ondan affedici konuşmalar ya da gönül alma beklemediğimi belirttim.
Büyük yeminler etmeye üstündeki herşeyi bana vermeye yeterki yanımda kal fln demeye başladı.
Kararımın arkasındayım. Mahkemede birşey talep etmeyeceğimi sessiz sedasız boşanmamızın ikimizin hayrına olacağını söyledim.
Kızı da arayacağımı söyledim artık, ona da senin gibi birine yakışmaz diyor.
Umrumda mı ? Hayır.

kızı arayacağını söylediğinde, pskolojik baskı uygulayarak ' senin gibi birine yakışmaz ' demesi
hala daha kızı düşünüyor olması çıldırtıcı.

be adam hadi bu bana yakışmıyorda, evli, çocuklu kadınla fingirdeşmek sana yakışıyor öylemi,
bal gibi de yakışır. senin yuvanı yıksın, hayatına devam etsin.

şu konuda üzüldüğüm, biri yast, diğeri kadının kocası ve çocukları.
hakkında hayırlısı olur işlh bundan sonrası için ..
sen güçlü bir kadınsın, üstesinden geleceksin, allahın izni ile ..

kızı arayacağını söylediğinde, pskolojik baskı uygulayarak ' senin gibi birine yakışmaz ' demesi
hala daha kızı düşünüyor olması çıldırtıcı.

be adam hadi bu bana yakışmıyorda, evli, çocuklu kadınla fingirdeşmek sana yakışıyor öylemi,
bal gibi de yakışır. senin yuvanı yıksın, hayatına devam etsin.

şu konuda üzüldüğüm, biri yast, diğeri kadının kocası ve çocukları.
hakkında hayırlısı olur işlh bundan sonrası için ..
sen güçlü bir kadınsın, üstesinden geleceksin, allahın izni ile ..

Onun korkusu kızı düşünme değil bunu da yüzüne vurdum. Korkusu işi-konumu. Duyulursa büyük rezillik.

Onun korkusu kızı düşünme değil bunu da yüzüne vurdum. Korkusu işi-konumu. Duyulursa büyük rezillik.

o noktada var tabi, duyulursa büyük sıkıntı.
o haltları yerken düşünecekti bunları.
içinde fırtınalar koparken soğuk kanlı, dik duruşunu hiç bozmadın.
tb ederim seni.

Back
X