• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aldatılmak mı ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi yast
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Arkadaşlar herkese günaydın merak edenler olduğu için konuyu güncelleme ihtiyacı hissettim.
Şu saatten sonra bana kız haklı ne var gördüysen iki kelime sus otur, herşey tatlıya bağlanır vs yazanlara cevap vermeyeceğim.
Kendimi bin kez anlatmaya çalıştım, herkesin kabul derecesi farklı.
Konuma gelecek olursak; şuan klasik pişmanlık dönemlerini yaşıyoruz ağlama, benimle konuşmaya çalışma ne çok sevdiğini bırakamayacağını söyleme ayaklarıma kapanma fln.
Bin kez bunları dile getirmemesini ondan affedici konuşmalar ya da gönül alma beklemediğimi belirttim.
Büyük yeminler etmeye üstündeki herşeyi bana vermeye yeterki yanımda kal fln demeye başladı.
Kararımın arkasındayım. Mahkemede birşey talep etmeyeceğimi sessiz sedasız boşanmamızın ikimizin hayrına olacağını söyledim.
Kızı da arayacağımı söyledim artık, ona da senin gibi birine yakışmaz diyor.
Umrumda mı ? Hayır.

Niye yakışmasın?? Ben de normalde kadına bulaşmama taraftarıydım o da sırf kendi seviyemi düşürmemek için. Hatta kadın bekar olsa yine derdim sana boşver onu diye. Ama o kadın da birini aldatıyor ve çocuğu var güya anne! Yanına kalmamalı ikisi de yaptıklarının bedelini ödemeli.

adam yemeğe davetvetti kadını ve aradaki mesajları siliyormus
ayrıca koca suçlamalari kabul etti bir anlık gaflet dedi ve karısına kadının eşine söyleme yuvası yıkılır cocuklari var diye yalvardi
Yaa ben sadece konuşmalar bu yazışmadan ibaet diye biliyordum.

Arkadaşlar herkese günaydın merak edenler olduğu için konuyu güncelleme ihtiyacı hissettim.
Şu saatten sonra bana kız haklı ne var gördüysen iki kelime sus otur, herşey tatlıya bağlanır vs yazanlara cevap vermeyeceğim.
Konuma gelecek olursak; şuan klasik pişmanlık dönemlerini yaşıyoruz ağlama, benimle konuşmaya çalışma ne çok sevdiğini bırakamayacağını söyleme ayaklarıma kapanma fln.
Bin kez bunları dile getirmemesini ondan affedici konuşmalar ya da gönül alma beklemediğimi belirttim.
Büyük yeminler etmeye üstündeki herşeyi bana vermeye yeterki yanımda kal fln demeye başladı.
Kararımın arkasındayım. Mahkemede birşey talep etmeyeceğimi sessiz sedasız boşanmamızın ikimizin hayrına olacağını söyledim.
Umrumda mı ? Hayır.
Yaşadığın olayın aynısını hatta daha beterini yaşadım. Anında boşandım. boşanma aşamasında sırf o pisliklere istediğim şeyi yaptırmak, boşanmayı istediğim gibi olmasını sağlamak için bir şey yapmadım. Bir hafta içinde boşandım. Elimde delillerim vardı. Kendinin de o kadınında rezilliğini düşündüğünden herşeyi kabul etti. Çocuğumu aldım, herşeyi aldım, evden bir tek eşyalarını yanına alarak siktir oldu gitti. Allah'ından bulsun, benden uzak olsunlar dedim. Zaten soruluydu evliliğim. Şimdi ise mesajlarını dedikoducu olan bir kaç kişiye söyledim, gösterdim. dairede herkese yayıldı. o kızında daha daireye gelme yüzü kalmadı:D

Birşey sorucam kadının suçlu olduğu kesinleşti mi ben öyle birşey okumadım da :KK64:
adam sarkıntılık yapıyor hocam
kadın da ya rezillik çıkmasın diye adamı sallamıyor ya da sıcakkanlı bir kadın
adam abuk subuk yemeğe beraber gidelim diyor
kadın ekiyor bunu iş arkadaşlarıyla topluca yemeğe gidiyor
o kadar post okudum kadın hakkında bildiklerim bunlar

adam sarkıntılık yapıyor hocam
kadın da ya rezillik çıkmasın diye adamı sallamıyor ya da sıcakkanlı bir kadın
adam abuk subuk yemeğe beraber gidelim diyor
kadın ekiyor bunu iş arkadaşlarıyla topluca yemeğe gidiyor
o kadar post okudum kadın hakkında bildiklerim bunlar
Ben de kadını suçlayacak birşey bulamadım ama herkes sayfalarca giydirmiş kadına hiç anlamadım birşey valla :KK64:
Varsayımlarla bak kadını koruyor demek birşey var bak teli kapalı bak şöyle bak böyle diye belki de suçu olmayan bir kadını suçluyorlar.

Arkadaşlar Merhaba,
Aslında ne yapacağımı bilmiyorum en yakınımla bile şuan bu konuyu konuşamıyorum ve sizlere danışmaya karar verdim.
Eşimin whatsappını ondan habersiz bilgisayarıma yükledim. Bunu neden yaptığımı bile bilmiyorum ilk haftalar birşey yoktu.
Bugün iş yaptığı firmada çalışan bir kızla bir yazışması mevcut şöyle ki görüşmenin başını silmiş kız birşeyler yakınıyor.
Benim üstün zekalı kocam da sen kendini yaşlı mı sanıyorsun küçüksün daha diyor kız cevap vermiyor suratsız diyor bizimki
sonra kız ne yedin afiyet olsun yazmış bizimki de teşekkürler küçük hanım yazmış.
Evet buyrun ölür müsünüz öldürür müsünüz yoksa ben mi büyütüyorum kafam allak bulak oldu.
Direk yüzüne mi vurmalıyım beklemeli miyim ?

whatsapı başka bir cihaza yüklediysen eşin hala kendi telefonunda nasıl kullanabiliyor? Whatsaap başka cihaza ( telefon, tablet, pc..vs) yüklendiğinde bir önceki cihazdan kendini otomatik olarak siliyor da, o bakımdan :KK64:
Bu durumda;
sorununa gelince, eğer sen kadın olan "eş" isen erkekler heran flörtleşmeye hazırdır arakadaşım. ( espriler, biraz gırgır, biraz sempati ve seksepalitesi yüksek imalar.. bla bla bla yani)
yok sen " ulan bu kadın milleti bu tavırlarla acaba ne demek istiyor" diye merak etmiş ve KK ya kadın gibi girmiş o whatsappın asıl sahibi olan erkek"eş" isen eğer; zorlama abicim, o kız biraz dalgasını geçer, becerebilirse biraz paranı yer, meşke belki ama emin ol aşka gelmez. Neden dersen "evlisin ya sen". Kapiş?

Ben de kadını suçlayacak birşey bulamadım ama herkes sayfalarca giydirmiş kadına hiç anlamadım birşey valla :KK64:
Varsayımlarla bak kadını koruyor demek birşey var bak teli kapalı bak şöyle bak böyle diye belki de suçu olmayan bir kadını suçluyorlar.
Yast herseyi biliyorum konusma msj gorusme deyince adam inkar etmemis bir gaflette bulundum demis sadece msj dememis savunmamis yani is baya ileri boyutta birde onun kocasinada soyleyecem deyince yazik yikma yuvasini demis bir halt olmasa yikma demez jthalde 3 5 msjla bu suçlamaları kabul etmezdi sadece msj yok yani

Bibi cidden kadini nasil suclu bulmadin cok sasirdim boyle dusunmene , mesajlasmalar var ortada demekki birseyler olmus ki kocasi boyle korkup bir anlik gaflette bulundum demis. Bu kadin evli elin adamiyla boyle muhabbeti nasil yapar surekli ayni ortam da olsa bir nebze tamam diyecem de 2 haftada bir goruyormus.

Cok haklisiniz insandan insana tahammul ve affetme değişiyor. Yoksa kimse yuvasini yikmak istemez. Kesinlikle kadınla konuşun.
Kadın eşinize cevap vermemiş biriyse bile çok rahatsizsa bloclasaymis WhatsApp dan çok kolay yapılabilir birşey.

Umrumda mı ? Hayır.

Web den izlenip okunabiliyor baskasinin whatsappi

whatsapı başka bir cihaza yüklediysen eşin hala kendi telefonunda nasıl kullanabiliyor? Whatsaap başka cihaza ( telefon, tablet, pc..vs) yüklendiğinde bir önceki cihazdan kendini otomatik olarak siliyor da, o bakımdan :KK64:
Bu durumda;
sorununa gelince, eğer sen kadın olan "eş" isen erkekler heran flörtleşmeye hazırdır arakadaşım. ( espriler, biraz gırgır, biraz sempati ve seksepalitesi yüksek imalar.. bla bla bla yani)
yok sen " ulan bu kadın milleti bu tavırlarla acaba ne demek istiyor" diye merak etmiş ve KK ya kadın gibi girmiş o whatsappın asıl sahibi olan erkek"eş" isen eğer; zorlama abicim, o kız biraz dalgasını geçer, becerebilirse biraz paranı yer, meşke belki ama emin ol aşka gelmez. Neden dersen "evlisin ya sen". Kapiş?

dün ben whatsupp ı sildim geri yükledim, durum şeysi yapmışlar ya silip geri yükleyince o kybolur dediler deneyeyim dedim, o zımbırtı kaybolmadı ama eski yazışmalarım hep silinmiş grup konuşma başlıkları duruyo ama içinde yazı yok, gitmiş hepsi, önceden yazılar çıkıyodu silip yükleyince

Web den izlenip okunabiliyor baskasinin whatsappi

izliyorum dememiş. Yükledim demiş. Senin dediğin web whatsapp. Bu durumda da bunu pc den yapamazsın. Ayarları telefonun kendisinden yapılıyor ki telefon adamın elinde olduğuna göre pc den takip edildiğinden haberdar olmuş olabilir. O zaman hepten karmaşık. Karısının whatsapını izlediğini öğrenmişte yapıyorsa kıskandırmak kızdırmak için bile yapıyor olabilir.
Benim anlamadığım evliliklerinizde neden böyle allengirli toplara giriyorsunuz?
Şimdi bu hanımefendi eşine nedir bu açıkla diye sorduğunda, eşi asıl senin yaptığın nedir, neden gizli saklı takip ediyorsun dese. kavganın adı tam olarak ne olacak?
güvensizlik? ihanet? saygısızlık?
Ne gerek var bunlara. Neden dürüst ve açık olmuyorsunuz. Bi adamın whatsappı durduk yere takip edilmez. Biri bişey yapmış diğeri şüphelenmiş. Yanlış yanlışla düzeltilir mi?
Neyse ya benim ki de topikler arası dolaşmak işte. Kolay çözümler. ne diyelim...

Cep telefonunuzdan izleyebiliyorsunuz: ) ben öyle yüklemiş gibi anladım:)şüphe insana herşeyi yaptırıyor işte.

izliyorum dememiş. Yükledim demiş. Senin dediğin web whatsapp. Bu durumda da bunu pc den yapamazsın. Ayarları telefonun kendisinden yapılıyor ki telefon adamın elinde olduğuna göre pc den takip edildiğinden haberdar olmuş olabilir. O zaman hepten karmaşık. Karısının whatsapını izlediğini öğrenmişte yapıyorsa kıskandırmak kızdırmak için bile yapıyor olabilir.
Şimdi bu hanımefendi eşine nedir bu açıkla diye sorduğunda, eşi asıl senin yaptığın nedir, neden gizli saklı takip ediyorsun dese. kavganın adı tam olarak ne olacak?
Ne gerek var bunlara. Neden dürüst ve açık olmuyorsunuz. Bi adamın whatsappı durduk yere takip edilmez. Biri bişey yapmış diğeri şüphelenmiş. Yanlış yanlışla düzeltilir mi?
Neyse ya benim ki de topikler arası dolaşmak işte. Kolay çözümler. ne diyelim...

Bu durumda;

Araştırın, yanlış biliyorsunuz. Sizin telefonunuzda açık kalıyor pcde de kalıyor.
Google diye bir site var baya faydalı oradan bulabilirsiniz, hem bilerek konuşmuş olursunuz.
Burada bilmeden doğruyu , açık arar gibi yorum yazanlara da ayrı gıcığım.

Özel hayata saygı duyacağım diye arkamdan başka kadınlarla yazışmasına göz yumamadım kusura bakmayın.
Web whatsapp olayını da tam anlamamışsınız daha önceki mesajlarımda anlatmıştım tekrar kopyalamam googledan bakabilirsiniz.

Bu durumda;

Erkek değilim, kapiş fln üslubunuz gerçekten iğreti duruyor. Ya benim ile konuşurken düzgün konuşun ya hiç yorum yapmayın.
Daha önceki konularım mevcut, hayatımı kadınlar klubünde fake konu açarak milleti kandırarak idama ettirmiyorum.
Ayrıca erkekler her an flörtleşmeye hazır ise bu onların sorunu benim değilim. Çekemem.

Dava açtınız mı yast yast
Eşiniz nasıl bir tutum sergiliyor size karşı...

Sen olması gerekeni yaptın. Ben sadece biraz daha sabredip tam nokta atışı yapmanı beklerdim. Ama anladığım kadarıyla bu da nokta atışı olmuş. Böyle şeylere göz yummak kolay değil. Bugün ses etmesen bile işin kötü tarafı bir daha hiç bir zaman güvenemeyeceksin. Öyle de hayat geçmiyor ya. Tecrübeyle sabit. Başını ger yastığa koyduğunda şüpheyle uyuyorsun. İçin içini yiyior. Zor durum. Çok zor hem de. Hele de sevdiğin biri olunca.

Back
X