• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aldatılmak mı ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi yast
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Arkadaşım başından beri konunu takip ediyorum.Aklı başında bir hanımsın kimseye boşan yada boşanma demeye hakkım yok.O ahlak yoksunlarına ne söylersen söyle boş,kendileri pişman olmadığı sürece.Bundan sonra kararın ne olursa olsun inşaAllah mutlu olursun:KK200:

Merhaba olaya yazsam bir dert yazmazsam bir dert oluyor ama nasıl sonuçlandığı iletmek istedim.
Öncelikle avukatla görüşüp şiddetli geçimsizlik adı altında boşanma davamı açtım, ben anlaşmalı boşanma istiyordum fakat eşim seni boşamam , herşey güzel olacak sana söz baharlar gelecek bi aptalık ettim vs kafasında olduğu için bu şekilde açıldı.

En önemli soru olarak kadına gelince,
Kadını dün akşam aradım gayet nazikçe elimde görüştüklerine dair bir belge var gibi konuştum eşini çocuğunu herşeyini oturduğu yere kadar bildiğimi benimle düzgün ve doğru konuşursa eşine söylemeyeceğimi ilettim.

Ve olayın nasıl başladığını sordum. Kız sürekli ortada birşey yok ne diyorsunuz diyip duruyor, bende bağırdım bu sefer ne terbiyesizlik nasıl yok elimde belgeler var diyorum siz yok diyorsanız eşine gönderirim o karar versin dedim.
Sadece telefonda iki üç geyik sohbet edildiğini onun dışında hiçbirşey olmadığını görüşmediklerini vs iletti.
Baya bir dil döktü yani, çocuğunun üstüne yemin etmeler fln o_O
Tek dediğim x hanım, ilk duyduğumda eşinize iletecektim konuyu fakat çocuğunuz olduğunu görünce bir adım geri attım.
Sizin içinize nasıl sindi bilmiyorum, ahlak dersi de veremem fakat evli çocuklu bir kadınsınız herkesin kendi namusuna dikkat etmesi gerekmekte fln diye anlar mısın bilmiyorum diyerek bir konuşma yaptım.
Bu süreçte dediğiniz dışında farklı birşey yaşanmışsa tekrar sizi aramayıp eşiniz ile görüşeceğim dedim.
O da yok kesinlikle dediğim gibi sadece yazışma dedi.
Siz bilirsiniz dedim, salak kız da özür diliyor benden, lütfen sadece geyik konuşma sizde yuvanızı yıkmayın diyor -benden değil eşinizden çocuğunuzdan dileyin dedim.
Ve böylece konu kapandı.
Farklı bir görüşme çıkmadığı sürece eşine iletmeyeceğim, herkes Allahından bulsun bu saatten sonra.
O yemek davetinden başka bi konuşma yok bence. Onuda eşin başlatmış bununda hoşuna gitmiş o yüzden terslememiş ama davetine cevapta vermemiş.
Kadının göZü baya korkmuştur bence.
Eşinin söylemlerinden hariç evliliği kurtarmak için yaptığı başka bişeyler var mı? Acaba ciddiyetini mi idrak edemedi? Çok sakin davranıyor gibi geldi bana

Yaa çok şaşırdım bilemedim acaba gerçekten bişey yok sadece geyik muhabbeti mi:bicak:

Çok can sıkıcı bir konu ya... Düzenli olarak takipteyim. Sadece o yazışmalarla kalmış olması da muhtemel ama insan kırılır sonuçta. İçinizden affetmek geliyor mu hiç ? Başka boyuta taşınmadigina emin olsanız eşiniz bir daha olmayacağına dair sizi ikna edebilir mi acaba?

O yemek davetinden başka bi konuşma yok bence. Onuda eşin başlatmış bununda hoşuna gitmiş o yüzden terslememiş ama davetine cevapta vermemiş.
Kadının göZü baya korkmuştur bence.
Eşinin söylemlerinden hariç evliliği kurtarmak için yaptığı başka bişeyler var mı? Acaba ciddiyetini mi idrak edemedi? Çok sakin davranıyor gibi geldi bana
Bence aksine eşi yast in tavrını gördüğü için çaresiz suan gibi geldi. Sadece yazışmalarla kalmış bile olunsa hatasinin buyuklugunun farkında gibi.

Yaa çok şaşırdım bilemedim acaba gerçekten bişey yok sadece geyik muhabbeti mi:bicak:
Bence öyle. Ama eşi sabıkalı olduğu için tüm hatalarinin üst üste geldiğinin farkında. Sabikaliydi dimi sadakatsizlikte konu karıştırma durumumda olabilir bütün hüzünlü hikayeleri takipteyim psikopat gibi

Aslında bir daha kimseye küçük hanim diyemezsin diye ağzına 1 tane ćakmak var ama sanırım bu aflar çok daha genç yaşta daha doğrusu evlilik öncesi oluyor... yoksa evlenmeden eminim çoğumuz neler yaşadık

Bence öyle. Ama eşi sabıkalı olduğu için tüm hatalarinin üst üste geldiğinin farkında. Sabikaliydi dimi sadakatsizlikte konu karıştırma durumumda olabilir bütün hüzünlü hikayeleri takipteyim psikopat gibi
sabıkalıydı ama son zamanlarda da konu sahibesine çok iyi çok ilgili davranıyormuş. bi kaç gün olmuştu okuyalı yorumları ben de yanlış hatırlıyor olabilirim ama sanıyorum ki böyleydi.

sabıkalıydı ama son zamanlarda da konu sahibesine çok iyi çok ilgili davranıyormuş. bi kaç gün olmuştu okuyalı yorumları ben de yanlış hatırlıyor olabilirim ama sanıyorum ki böyleydi.
Allah yardımcisi olsun konu sahibesinin ele aynı evde yabancı olmak en büyük korkum Allah şeytana uydurmasin

Çok can sıkıcı bir konu ya... Düzenli olarak takipteyim. Sadece o yazışmalarla kalmış olması da muhtemel ama insan kırılır sonuçta. İçinizden affetmek geliyor mu hiç ? Başka boyuta taşınmadigina emin olsanız eşiniz bir daha olmayacağına dair sizi ikna edebilir mi acaba?
Aslında bende sizin gibi düşünüyorum. Yuva yıkmak çok zor.gercekten o konuşmalar dışında bişey var mı acaba ya :KK43:

Çok zor karar cook. Bişey yoksa şükür etmek ne kadar acı aslında. Bu erkekler neden dusuncesiz ya
Hemde nasıl düşüncesizlik...affetsen içinde hep bir kırgınlık kalacak acaba ile yaşayacaksın. Boşanmak içinde ne bilim ağır bir olay değil....tabi anlatılan dogruysa

Merhaba olaya yazsam bir dert yazmazsam bir dert oluyor ama nasıl sonuçlandığı iletmek istedim.
Öncelikle avukatla görüşüp şiddetli geçimsizlik adı altında boşanma davamı açtım, ben anlaşmalı boşanma istiyordum fakat eşim seni boşamam , herşey güzel olacak sana söz baharlar gelecek bi aptalık ettim vs kafasında olduğu için bu şekilde açıldı.

En önemli soru olarak kadına gelince,
Kadını dün akşam aradım gayet nazikçe elimde görüştüklerine dair bir belge var gibi konuştum eşini çocuğunu herşeyini oturduğu yere kadar bildiğimi benimle düzgün ve doğru konuşursa eşine söylemeyeceğimi ilettim.

Ve olayın nasıl başladığını sordum. Kız sürekli ortada birşey yok ne diyorsunuz diyip duruyor, bende bağırdım bu sefer ne terbiyesizlik nasıl yok elimde belgeler var diyorum siz yok diyorsanız eşine gönderirim o karar versin dedim.
Sadece telefonda iki üç geyik sohbet edildiğini onun dışında hiçbirşey olmadığını görüşmediklerini vs iletti.
Baya bir dil döktü yani, çocuğunun üstüne yemin etmeler fln o_O
Tek dediğim x hanım, ilk duyduğumda eşinize iletecektim konuyu fakat çocuğunuz olduğunu görünce bir adım geri attım.
Sizin içinize nasıl sindi bilmiyorum, ahlak dersi de veremem fakat evli çocuklu bir kadınsınız herkesin kendi namusuna dikkat etmesi gerekmekte fln diye anlar mısın bilmiyorum diyerek bir konuşma yaptım.
Bu süreçte dediğiniz dışında farklı birşey yaşanmışsa tekrar sizi aramayıp eşiniz ile görüşeceğim dedim.
O da yok kesinlikle dediğim gibi sadece yazışma dedi.
Siz bilirsiniz dedim, salak kız da özür diliyor benden, lütfen sadece geyik konuşma sizde yuvanızı yıkmayın diyor -benden değil eşinizden çocuğunuzdan dileyin dedim.
Ve böylece konu kapandı.
Farklı bir görüşme çıkmadığı sürece eşine iletmeyeceğim, herkes Allahından bulsun bu saatten sonra.
Bence kadınla konuştuklarını eşine anlat . Bire bin kat , hani sadece bu kadardı diye blöf mahiyetinde. .bakalım neler dökülecek ...

yast yast eşin çok korkmuş durumda, seni kaybedeceğini anladı. Bu korku ona yetmiştir. Elbette eşini sen daha iyi tanırsın ama bu kez devam etsen.. elbette affetmen zaman alacaktır ama şu anki korkuyla seni tekrar üzmeye cesaret edemez bence. Kadınla konuşmuşsun, telefondan öte bir şey yaşanmamış gibi duruyor. Boşanırsan hep bi 'acaba' kalabilir aklında. Yine karar senin, Allah hakkında hayırlısını versin.

Olayın peşinden koşacak gücüm kalmadı gerçekten. İkisi de sadece konuşma diyor ahım üzerlerinde, sadece konuşma olsa bile.
Sende haklısın .ve evet aldatmanın küçüğü büyüğü olmaz . Şüpheyle yaşamaktansa böylesi senin için daha hayırlı ..

Ben de hala kadınla ilgili adamın "bir anlık gaflet" demesinden öte bir şey göremedim.
Herkesin insan ilişkilerini kendinizi baz alarak yargılamayın. Herkese canım diyip samimi olan da var, siz diyen de.
Benim eşim kadınların bol olduğu bir yerde çalışıyor, canım diyen de var, bey diyen de. Konuyu başından beri ilginç ve abartı buluyorum, tabi kendi yaşam tarzıma göre.

Siz eşinize hesap sorduğunuz da "Bi anlık gaflet " gibi cevap vermeyip; "Nasıl yakistirirsin bana arkadaşca geyik muhabbeti " gibi birseyler zırvalamış olsa idi ;kadınla görüşmenizden sonra siz de tamamen ikna olabilirdiniz.

Ama esiniz akıllıca düşünemeyip bilincaltindakini bi nevi itiraf edivermis.
Aralarında geçen bence gerçekten bu kadar ;aldatacaktı veya aldatmayacakti bilemeyiz net olan tek şey eşinizin flörtöz olduğu.

Ben de hala kadınla ilgili adamın "bir anlık gaflet" demesinden öte bir şey göremedim.
Herkesin insan ilişkilerini kendinizi baz alarak yargılamayın. Herkese canım diyip samimi olan da var, siz diyen de.
Benim eşim kadınların bol olduğu bir yerde çalışıyor, canım diyen de var, bey diyen de. Konuyu başından beri ilginç ve abartı buluyorum, tabi kendi yaşam tarzıma göre.
Esime canim diye hitap etmelerini istemezdim.. İs yerinde bir resmiyet varsa bey diye hitap etmeleri daha dogru. Ya da sadece ismiyle. Tabi ki size de saygi duyuyorum..

Esime canim diye hitap etmelerini istemezdim.. İs yerinde bir resmiyet varsa bey diye hitap etmeleri daha dogru. Ya da sadece ismiyle. Tabi ki size de saygi duyuyorum..
Bu kişinin karakteriyle, sosyal hayatıyla ilgili. Tutup kadını uyaramam ya...
Bir kadın mesela herkese hayatım diyor, ben gidince bana da aşkım-hayatım-canım, ortamları da pek resmi diyemem. Rahatsız da olmuyorum, beni başkasının dediği pek bağlamıyor-karşılık olarak eşim ne diyor, tepkisi ne oluyor beni bağlayan sadece budur.
Daha önce benim de eşimin samimi kız arkadaşı konum vardı, orada da gece yarısı yazışmaları olmasına rağmen eşimi suçlu bulmuştum. Kadını arayıp sen geceleri nasıl yazıyorsun evli çocuklu kadınsın diyeceğimi hayal bile edemiyorum.

Back
X