• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aldatılmak nasıl unutulur

ecearya123

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Mart 2013
31
5
86
İstanbul
Kızlar o kadar kötü bi durumdayım ki artık yaşamak bile istemiyorum. İlk aşkım 2 senelik ilişkim bitti aldatıldım, yalanlarla kandırıldım, aptal yerine konuldum. Ne uyku uyayabiliyorum ne yemek yiyebiliyorum 2 ayda 8 kilo verdim artık ailem sağlığım için endişelenmeye başladı. Napıcağımı bilmiyorum onu çok özlüyorum ama bi yandanda nefret ediyorum. Yaşadığımız onca şey aklıma geliyo ben bunları hak edicek naptım diyorum kendi kendime. Bi kaç ay sonra kızgınlığım geçince geri dönse pişmanım affet dese affetmekten korkuyorum eğer affedersem çok büyük bi aptallık olur biliyorum. Allahtan tek isteğim o da ömrü boyunca hiç mutlu olamasın yaptıkları yüzünden hep pişmanlık duysun vicdan azabı çeksin. Beni bitirdi mahvetti içimde bi karamsarlık var ondan başkasını sevemem ondan başkasıyla yapamam ondan başkasına dokunamam kendimi ondan başkasıyla hayal bile edemiyorum ben. Kalbimin kırıklığı bi gün geçer mi acaba unutabilir miyim böyle benim gibi aldatılıpta sonradan gerçek aşkı bulan mutlu olan kimse var mı ? Ben hiç inanmıyorum bi gün mutlu olabileceğime karşıma sevebileceğim başka biri çıksa bile bu acı hep yüreğimde kalıcak ve hiç bi zaman unutamıycam.

Geçiyor bir şekilde ama çok aşamalardan geçiyorsun geçerken. Yıkılıyorsun sıfırlıyorsun duygusal açıdan sonra birden üstündeki bu ağır yükü atmaya karar veriyorsun gidiyor kalkıyor ama boşluk oluyor içinde bir yerlerde.. Sanki bıçakla olan birşeyi kazımışlarda boş bırakmışlar gibi o kısmı. Üsteleyemiyorsun bakamıyorsun oraya sadece kabuk bağlasın unutayım o acıyı diyorsun. Geçiyor işte ama delipte geçiyor o ayrı..

Ben taze yaşıyorum ama kendimden ve başkalarından biraz sentezleyeyim. Elbet unutuyor, yeni başlangıçlar yapıyorsun, sen yeter ki iste. Şu an unutmak istemiyorsun ki bu anlaşılabilir bir şey. Acısını da hatırasını da yaşatıyorsun ama ne zaman silmek ister, düşünmezsen, umursamazsın da. Bu yüzden önce düşüncelerini değiştirerek başla. "Nasıl gelir bu başıma, asla mutlu olamayacağım" gibi cümleler yerine "Evet, başıma böyle bir olay geldi, bir süre kendime dinlenmek için vakit ayıracağım, kendimi dinleyeceğim ve insanlara temkinli olarak açılacağım." gibi cümleler kurabilirsin.

Çoğu insanın zannettiğinin aksine hissettiğin şeyi düşünmezsin, düşündüğün şeyi hissedersin :)

Nasıl yazacağımı bilmiyorum. 2 yıllık evliyim. 1 kızım var. eşim depresyonda sanıyordum. geçen hafta öğrendim ki başka bir kadınla görüşüyormuş.. :2: hamilelikti lohusalıktı bebek büyüyor derken annelik kadınlığımın üstüne çıktı. onu ihmal ettim. her şeyi zamana bırakıyorum. rabbime güveniyorum o her şeyin en iyisini bilendir. ama içim çok acıyor. :43:

yenı bırıne aşık olursanız elbet tekrar mutlu olabılırsınız ama aynı kişiyle mululuk cok zor, uzuuun uzun yıllar geçmesi gerekır herhalde unutmak için kimbilir belkı içerde hep yara kalır...:50:

Kızlar o kadar kötü bi durumdayım ki artık yaşamak bile istemiyorum. İlk aşkım 2 senelik ilişkim bitti aldatıldım, yalanlarla kandırıldım, aptal yerine konuldum. Ne uyku uyayabiliyorum ne yemek yiyebiliyorum 2 ayda 8 kilo verdim artık ailem sağlığım için endişelenmeye başladı. Napıcağımı bilmiyorum onu çok özlüyorum ama bi yandanda nefret ediyorum. Yaşadığımız onca şey aklıma geliyo ben bunları hak edicek naptım diyorum kendi kendime. Bi kaç ay sonra kızgınlığım geçince geri dönse pişmanım affet dese affetmekten korkuyorum eğer affedersem çok büyük bi aptallık olur biliyorum. Allahtan tek isteğim o da ömrü boyunca hiç mutlu olamasın yaptıkları yüzünden hep pişmanlık duysun vicdan azabı çeksin. Beni bitirdi mahvetti içimde bi karamsarlık var ondan başkasını sevemem ondan başkasıyla yapamam ondan başkasına dokunamam kendimi ondan başkasıyla hayal bile edemiyorum ben. Kalbimin kırıklığı bi gün geçer mi acaba unutabilir miyim böyle benim gibi aldatılıpta sonradan gerçek aşkı bulan mutlu olan kimse var mı ? Ben hiç inanmıyorum bi gün mutlu olabileceğime karşıma sevebileceğim başka biri çıksa bile bu acı hep yüreğimde kalıcak ve hiç bi zaman unutamıycam.

ben üniversite 2.sınıf öğrencisiyim.çok sevmiştim onu 1.5 sene çıktık.bende çok kilo verdim agladm.ben kaldırımda onun için hıçkırArk ağladığımı biliyorum...bunlar aldattıgı için değil kavga ettiğimiz için bana hakaretler ettiği içindi.herşeyimin ona eksik geldiği içindi... ben çok sevdim onun için neler yaptığımı söylesem aklın durur ya.ama bitti 2 kişiyle aldatıp 1 kişiylede birlikte olmuş..ve ben 6 yıllık tanıdığım ve 1.5 sene sevgili oldugum insanı bu şeklde gördüm..dua et haline beterin beteri var..ama bak şu anda sevgilim askerde 1 seneye gircez tek bi hatası bile olmadı o kadar içtenki Yaradanıma şükürler olsunkii sonunda buldumm onuuu.tam bi Ruh ikizim :) veee inanki sen Rabbine el açtıktan sonra her acıyı unutturur.ama sende birşeyi unutmaki Yarini Yaradandan ötürü sevmemelisin.ki Allah seni onunla sınamasın..sen unutmak iste yeterrrr:34:

maalesef tam olarak hiçbir zaman unutamazsın, bunu kötü anlamda söylemiyorum ama, unutmayacak, o gerçekle yaşamaya alışacaksın. ve bu yaşadığın şeyin seni olgunlaştırdığını göreceksin. ''zaman her şeyin ilacıdır'' lafı cidden doğru. zamanla içindeki bu acılar, ümitsizlikler azalacak inan ki. gerçekten belki de bir ilişkide affedilmeyecek tek büyük hata aldatmak. sabret, bu yaşadığında da olumlu şeyler vardır, büyük bir tecrübe kazanmış oluyorsun çünkü.
ama sana tavsiyem ''bunu hakedecek ne yaptım?'' diye düşünüp kendini yorma, çünkü öyle bir şey yok. seni aldattığı kişi senden daha iyi, mükemmel biri değildi, zaten aldatılmak hak edilecek bir şey de değil. bu tamamen karşındakinin kişiliksiz olmasıyla ilgili.
allah yardımcın olsun, umarım her şey hayatında daha güzel olur.

okuyunca cok sasırdım suan aynı kaderı paylasıyoruz 3yıllk ılıskım vr benı aldattı öyle aradayım kı affetmek ıstemıyorum ama unutamıyorum cok sevıyorum ne yapcam bende bılmıyorum :5:

Back
X