- Konu Sahibi ecearya123
Kızlar o kadar kötü bi durumdayım ki artık yaşamak bile istemiyorum. İlk aşkım 2 senelik ilişkim bitti aldatıldım, yalanlarla kandırıldım, aptal yerine konuldum. Ne uyku uyayabiliyorum ne yemek yiyebiliyorum 2 ayda 8 kilo verdim artık ailem sağlığım için endişelenmeye başladı. Napıcağımı bilmiyorum onu çok özlüyorum ama bi yandanda nefret ediyorum. Yaşadığımız onca şey aklıma geliyo ben bunları hak edicek naptım diyorum kendi kendime. Bi kaç ay sonra kızgınlığım geçince geri dönse pişmanım affet dese affetmekten korkuyorum eğer affedersem çok büyük bi aptallık olur biliyorum. Allahtan tek isteğim o da ömrü boyunca hiç mutlu olamasın yaptıkları yüzünden hep pişmanlık duysun vicdan azabı çeksin. Beni bitirdi mahvetti içimde bi karamsarlık var ondan başkasını sevemem ondan başkasıyla yapamam ondan başkasına dokunamam kendimi ondan başkasıyla hayal bile edemiyorum ben. Kalbimin kırıklığı bi gün geçer mi acaba unutabilir miyim böyle benim gibi aldatılıpta sonradan gerçek aşkı bulan mutlu olan kimse var mı ? Ben hiç inanmıyorum bi gün mutlu olabileceğime karşıma sevebileceğim başka biri çıksa bile bu acı hep yüreğimde kalıcak ve hiç bi zaman unutamıycam.