Aldatılmak, psikolojik şiddet var ama BOŞANAMIYORUM neden :( BOŞANMAK İSTİYORUM..

Ortanca kızım babasına en düşkün olan dün akşam.babasınıkenara çekip baba artık boşanın ikiniz de mutlu degilsiniz hayat böyle çekilmez.. belki ikinizede hatalar var ama sen anneme neler dedin annem her tartışmadan sonra çok ağladı bitsin ayrılın en iyisi budedi.. kızımın bunları söylemesi çok asi bir cocuk olsada böyle aklı basında yorum yapmasına şaşırdı.. Çocuğa ne aileler var ben sizin için elimden geleni yapıyorum evet annenle sorunlarımız var hallolur veya olmaz ama siz bunları düsünmeyin dert etmeyin kendinize dedi.. birazda kendini övdü tabikötü baba olmamak için.. ben siizn için çalışıyorum istediklerinizi eksik etmiyorum, biz böyle yapsakta anne baba olarak sizi çok seviyoruz falan dedi.. yarim saat sonra da çocuğun konuşmasından etkilenmiş olacakki geldi bana sarıldı öpmeye çalıştı , itekleyerek git istemiyorum dedim uzaklastim.. Ilk kez kavgadan sonra barışma sarilmasini geri cevirdik reddettim.. çünkü hıc biri unutacağım şeyler değildi.. Kurabiye yapıyordum çocuklara hem yaotim hem ağladım sonra neden ağladım bende bilmiyorum bişeyleri çok mu dramatize ediyorum kendime kızıyorum

çok etik dışı amma çok haklı bir tavsiye

Hepsini komple okudum. Okurken de cok guclu bir kadin gordum. 3 cocuk var sonucta ve karar almak kolay degil tabi degismesini beklemek veya belki de ertelemek daha normaldi. Cok guclusunuz gercekten bu sartlarda hayatiniza devam edebilmissiniz. Ama okudugum kadari ile bence ayrilmalisiniz. Maddi olarak biraz zorlanirsiniz belki aileniz de destekler o da nafaka oder sonucta ama bir omur boyle bir insanla gecmez. O yuzden kendinize yeni bir hayat cizmek icin bosanin lutfen gunlerinize yazik etmeyin. Siz de bunu yapacak guc var. Cocuklar bile bunu istiyorken

abla kaydediyorum sana ve kızlarına dua edicem insallah bosanip da guzel bi hayata baslarsiniz hep beraber bizi güncelle lütfen ve boşanmayacaksan da herife oyna, gizli gizli paralarını cukkala sonra bi anda boşa en garanti yol o dersen ki artık sabredemiyorum bekleyemicem Allah cidden yardımcınız olsun

Kızınıza bu sorumluluğu yüklemeyin ne olur . Bana yüklediler babasına akıl vermesi gereken kız çocuğu oldum ben de . Ve bu çok ağır bir yük çok çok . Yetişkin bir kadın olduğunda kızınız zorlanacak boşanın ya da boşanmayın onu bilemem ama kızınıza anne ve babasının ilişkisinde ara bulucu olma misyonunu yüklemeyin karı koca . Siz bunu istemediniz farkındayım ama mümkün olduğunca çocuklarınızı uzak tutun bu durumdan

Çok haklısınız bende çok şaşırdım inanın bizim evde bunu babaya söyleyecek son çocuk oydu. Birden odaya girdi ve konuşmaya başladı bende hıc istemezdim hıc birine tanık olmalarını

Çok teşekkür ederim canim benim inşallah

Daha fazla beklemeyin. Para biriktirmek vs bunlar boşa geçen zaman oluyor. Biraz birikmişiniz varmış zaten siz o yola çıkın, Allah yardım eder.
Kinanız düşükmüş, evden ayrılmayın ailenizin yanına taşınmayın, 3 çocukla çok zor olur.

Boşanma gerçekleşene kadar da nafaka alabilirsiniz.

Boşan lütfen belki karşına çok centilmen birisi çıkacak bu hödüktense. Hayatını yaşa gençsin ki eminim çok da güzelsin fedakar olduğun kadar. Adam manipüle ediyor seni bundan dolayı boşanamıyorsun çünkü sürekli aldatmadım diyor ve sen kulağına rağmen onun ajitasyonuna katlanıyorsun. Yetersiz herifin teki olduğunun farkında zaten. Boşan abla o kadar uzun zaman dayanmışsın ki gerçekten çok güçlüsün. Hiçbir eksiklik hissetmeyeceksin maddi manevi. Nafaka ve aile desteğin varsa hele bi de senin çalışma niyetin varsa zaten adam(!) hayatında bir fazlalık.

güncelleme 4 konudan daha üzücü geldi bana.
çocuklarınızı gönlünüzce yetiştirmeye devam edersiniz inşallah.

kızlar babaya düşkün olur, gelecekte erkekler ile olacak ilişkileri de babaya göre şekillenir derler ama kızların rol modeli annesi olan sizsiniz.
lütfen kızlarınıza yine cesaretinizle ve hayattaki duruşunuzla örnek olun. çocuklarınızın pedagog ihtiyacı da var. baba olan insan bu olaydan sonra da düzelmezse baba da olamamıştır bence..

çok zor gibi geliyor ama bunun tek çözümü boşanmak güzel kardeşim.. ailende destekse sana özellikle emin ol zaten herşey bitmiş. başka kadının yanından ckıp sana gelıyor sen cinsellik bitmedi diyorsun yani buna ne diyeceğimi bilemedim.. herşeyi kaldırır insan ama göz göre göre bunu asla.. çocuklar zaten buyumus maşallah artık onloara guclu anne modelı gosterme zamanı

Yani çok uzun hepsini okuyamadım ama boşanmanız şart gibi gözüküyor. Herseye bosanin denmesinden hic hoslanmam cunku bi duzeni birakmak kolay degil ama bosanmasaniz nasil toparlayacaksiniz ki sizin 2.bi seceneginiz yok aslinda

O değilde çocuklar büyüsün gitsin evden zaten terkedecek sizi 50 yaşını falan geçtiğinizde çok ararsınız bu 35 i .Başkada fikrim yok gitmek isteyen gider manipüle ediyor çocuklar vs böyle olmuyor o iş kizabilirsiniz bana kızın hiç farketmez sizi sevmiyor eşiniz alışkanlık konfor evlilik dediğiniz bu resitalin sürme sebebi birine aşık olana kadar gider böyle.

Bugün geldi ve anlaşmalı olarak boşanalım dedi arkadaşlar bende tamam dedim yapamadığım şey sonunda oluyor sanırım.. tabi bunu söyledikten sonrada kendi için rahatlatmak için son kez tüm suçu bana atti ve çok pişman olacaksın çok sevdigin ailen ve kardeşlerin sana destek olacak mı bakalım.. İs ara kendine kirayi ben veremem cocuklarin ihtiyaclarini karsilarim sadede dedi. asgari ücret ile bu evi nasil gecindireceksin bakalım biraz zor dedi kim destek olacak bakalım sana rahat rahat evinde oturmak varken uğraş bakalım dedi alacağım parayida küçümseyerek benim guvenimi kirmaya calisti.. bende iş.bakiyorum uzun süredir hayırlısı olsun inşallah zorlanmadan geçinebileceğim bir iş bulurum dua edin bana. Pazartesi günü birlikte gideceğiz protokol hazırlanıyormuş sanırım avukata gerek.varmi acaba

Anlaşmalı boşanıp adama ödül mü vereceksin

Ne yapmalıyım.. Mal mülk hıc birseyi yok maaşı nafaka verecek düzeyde.. bu süreçte pislesecek tipte biri o ben bu kadar normal söylemesine bile saskinim
Ev araba yok mu? Ben olsam tazminat davası açardım

Anlaşmalı boşanıp adama ödül mü vereceksin
Çekişmeli gireceğim süreç çocuklara.ve bana zarar verecek biliyorum normalde tehditler ederdi onuda yapmadı.. yani gündemde boşanan kadınların öldürülme haberlerini görünce en sorunsuz şekilde bitecekse bitsin diyor insan.. sizin dediginiz belki daha sağlıklı insanlarla yaşanacak bi süreç olabilirdi

`