Aldatılmak, psikolojik şiddet var ama BOŞANAMIYORUM neden :( BOŞANMAK İSTİYORUM..

Çok tuhaf bir konu gerçekten son durum nedir merak ettim

Hepsini okudum şu saatte ve şuan hpv rahatsızlığıyla uğraşan biri olarak,eşinizden korktum,kusura bakmayın Allah bildiği gibi yapsın,biranönce kendinizi kurtarmaya bakın,bu kişi size hertürlü hastalığı bulaştırır,aldatılmanın yanında birde sağlık meselesiyle uğraşırsınız Allah korusun,o zaman kimseyi gözünüz görmez canınızın derdine düşersiniz,size parmağının ucuyla bile dokunmasına izin vermeyin,bekarım belki bunları söylemek kolay yaşamayan bilemez ama diğer yandan sağlım var konudan alakasız olarak,belki görmüşsünüzdür burda hpv ile mücadele edenleri,ne kadar çok yaygın oluşunu,çocukları düşünmeyin baba sevgisi demeyin,çocuklara maddiyat maneviyat verin bakalım babayı arayorlarmı hiç sanmam,üç kızınızla siz gül gibi geçinip gidersiniz imkan olduktan sonra,duygusal davranmayın eşiniz konusunda,aldatıyor dediniz,ne belli temiz olduğu üzgünüm ama hpv ile kafayı yemiş durumdayım sağlık korkusu,

çok doğru konuşmuşsunuz

bence hatan yokk tek hatan onla evlenmek evli kalmak harika bir kadınsın ve sana kadınlıgını hissettirecek muhteeşşeem biriyle tanısacaksın zamannnn sadece sabır

Bugün boşandık arkadaşlar anlaşmalı olarak istediğim birşey olmasına rağmen icimde bi kırgınlık bir hüzün bedenimdehalsizlik var.. devam etmesi kadar bitmeside zor bazı şeylerin

Belirsizlik sizi ürkütüyor çünkü özgüveninizi zedelemiş.
O adımı atın ve hayata yeniden başlayın.
Aksi halde aynı duygular içinde ömrünüzü heba edeceksiniz.
Tabi ki bunları söylemek bize kolay uygulamak size zor fakat elle tutulur bir yanı kalmamış gibi.

Bugün boşandık arkadaşlar anlaşmalı olarak istediğim birşey olmasına rağmen icimde bi kırgınlık bir hüzün bedenimdehalsizlik var.. devam etmesi kadar bitmeside zor bazı şeylerin
Gözlerim doldu okurken yazdıklarınızı. Kurtulmanıza çok sevindim hayırlı olsun. Umarım çocuklarınızla güzel bir hayatınız olur. Yaşınız çok genç hayata erken başlamışsınız. İnşallah bundan sonra her şey füzel olur.

`