- Emoji Skoru
- 75
- Puanlar
- 18
- Konu Sahibi rapunzel11
-
Yok ne ev ne araba ne varsa yedi.. benim birikimlerimi bile. En son 2 bilezik vardı onları da aldı bozdurmuş.. bi maaşı var.. senin için hıc bisey yapmamama çocukların herşeyiyle ilgileneceğim dedi ona babaligina laf ettirmemek içinEv araba yok mu? Ben olsam tazminat davası açardım
Meslepiniz ne ne okudun? Yaşın genç güvenlik vs olamaz mısın? Kpss senesi atanmaya çalışsan en azından temizlikçi olarakYok ne ev ne araba ne varsa yedi.. benim birikimlerimi bile. En son 2 bilezik vardı onları da aldı bozdurmuş.. bi maaşı var.. senin için hıc bisey yapmamama çocukların herşeyiyle ilgileneceğim dedi ona babaligina laf ettirmemek için
Tüm alımları takip ediyorum çocuk gelişimi mezunuyum.. kpss ye girdim puanım biraz düşük 2026 için tekrar girio hepsine başvuracağım inşallah.m yaşım 36 bilgiler taze değil zor oluyor hafıza da eskisi gibi değil sıkıntı stresten ama pes etmeden başvuruyorum.. şuan özelde iş bakıyorum asgari ücret üstü olması benim için çok iyi olacakMeslepiniz ne ne okudun? Yaşın genç güvenlik vs olamaz mısın? Kpss senesi atanmaya çalışsan en azından temizlikçi olarak
lütfen arabanın altınlarını vermeyi kabul etti de.Bugün geldi ve anlaşmalı olarak boşanalım dedi arkadaşlar bende tamam dedim yapamadığım şey sonunda oluyor sanırım.. tabi bunu söyledikten sonrada kendi için rahatlatmak için son kez tüm suçu bana atti ve çok pişman olacaksın çok sevdigin ailen ve kardeşlerin sana destek olacak mı bakalım.. İs ara kendine kirayi ben veremem cocuklarin ihtiyaclarini karsilarim sadede dedi. asgari ücret ile bu evi nasil gecindireceksin bakalım biraz zor dedi kim destek olacak bakalım sana rahat rahat evinde oturmak varken uğraş bakalım dedi alacağım parayida küçümseyerek benim guvenimi kirmaya calisti.. bende iş.bakiyorum uzun süredir hayırlısı olsun inşallah zorlanmadan geçinebileceğim bir iş bulurum dua edin bana. Pazartesi günü birlikte gideceğiz protokol hazırlanıyormuş sanırım avukata gerek.varmi acaba
sakın lafına inanıp hiçbir şey istememezlik yapma çok pişman olursun. burada sayısız konu var adamlar boşanma sonrası çocukların yüzüne bakmıyorYok ne ev ne araba ne varsa yedi.. benim birikimlerimi bile. En son 2 bilezik vardı onları da aldı bozdurmuş.. bi maaşı var.. senin için hıc bisey yapmamama çocukların herşeyiyle ilgileneceğim dedi ona babaligina laf ettirmemek için
dediklerimi geri alıyorum. hakkında hayırlısı olsun. tez zamanda huzurlu bir yuva dilerim sana ve çocuklarınaÇekişmeli gireceğim süreç çocuklara.ve bana zarar verecek biliyorum normalde tehditler ederdi onuda yapmadı.. yani gündemde boşanan kadınların öldürülme haberlerini görünce en sorunsuz şekilde bitecekse bitsin diyor insan.. sizin dediginiz belki daha sağlıklı insanlarla yaşanacak bi süreç olabilirdi
Tabiki nafaka isteyeceğim ama onu harici bi çöpü yok isteyeceğim inanın benim birikim var onun yok bana vereceği heray nafaka onuda düzgün verse raziyimsakın lafına inanıp hiçbir şey istememezlik yapma çok pişman olursun. burada sayısız konu var adamlar boşanma sonrası çocukların yüzüne bakmıyor
lütfen arabanın altınlarını vermeyi kabul etti a
Söyle araba almayı düşündüğüm altınlar benim birikimim . Ondan gizli haberi yok olsa onuda yerdionlar bende.. onun aldığı kolumdaki 2 bilezik sadece onları bozdurmuş kredi kartına gitti diyor yemiş yani onları alma şansım yok. Araba alacak kadar parası yok adamın ben 5 yıldır gizli birikim yapıyorum yarın bi gün böyle.olacağımı hissetmiş gibi kötü şeyler yaşadıkça kenara atmaya.basladim çok fazla olmasada çalışmadan 700 bini buldu işte orta halli bi araba alırım diye düşünereklütfen arabanın altınlarını vermeyi kabul etti de.
abla naptınız bizi de güncelleSöyle araba almayı düşündüğüm altınlar benim birikimim . Ondan gizli haberi yok olsa onuda yerdionlar bende.. onun aldığı kolumdaki 2 bilezik sadece onları bozdurmuş kredi kartına gitti diyor yemiş yani onları alma şansım yok. Araba alacak kadar parası yok adamın ben 5 yıldır gizli birikim yapıyorum yarın bi gün böyle.olacağımı hissetmiş gibi kötü şeyler yaşadıkça kenara atmaya.basladim çok fazla olmasada çalışmadan 700 bini buldu işte orta halli bi araba alırım diye düşünerek
Bugün gelmedi eve konuşmadık.. bende bugün çok kötüydüm sabah modum çok düşük kötü uyandım.. Bazen çok iyiyim 3.4 gün sonra bi gün sürekli ağlamak geliyor içimden hasta gibi yatmak istiyorum öylebir gün geçirdim oturdum yattım ağladım akşam anneme iftara geçtim derken gün bitti.. sanırım benim protokol hazırlamamibekliyor yada her zamanki gibi dengesizliklerini yapacak boşanalım deyip 3 gün sonra dememiş gibi duracak bilmiyorum.. kendimi kötü hissettim kendime kalmak istedim bugün uzuntum ona olan sevgim falan değil öfke kızgınlık var icimde.. birde meb daimi personel alımına başvurmak için heyecanla oturup yaş sınırına takılınca çok moralim bozuldu oturdum ağladım herşeye geç kalmış gibiabla naptınız bizi de güncelle
bunu söylemek için çok küçüğüm belki ama bence hiçbir şey için geç kalmış değilsin abla burada ne kadınlar okuyoruz sıfırdan başlıyorlar, pes etme ilerde çocukların seninle gurur duyacaklar eminim Allah illa ki bi kapı açacaktır sana da yavrularına da3 isimli marketlerden birine iş görüşmesine gittim part time hem çocukara zaman ayırırım diye düşünerek ama kapanış saatleri çok geç istemedim.. internetten iş ilanlarına baktım bitane buldum 3 vardiya gece bile mesaisi var.. içime bI korku düştü yapabilecekmiyim iş bulabilir miyim çalışsam çocuklara vakit ayirabilirmiyim endişeler işte. Çok kızdım kendime neden bunca yıl bekledin diye birşeylere gecikmiş hissi geldi icimene bileyim
Henüz başlamadı protokol hazırlayacağımBaşladı mı dava süreci ne durumdasın