• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aldatılmak ve vicdan

Hastalığı gerçek olsa ne farkeder ki..Ona benim vicdanım rahat seni hayata bağlayan bir sebep olsaydım benimleyken başkalarını da aramazdın de...Seni sevmediği aşikar yanında olsan ne olur ki zor zamanın da boşver hayatına bak Allah şifasını versin :)

Teşekkür ederim yorumlarınız için :) Çelişki içerisindeydim doğru mu yaptım yanlış mı diye ama şimdi rahatım . Hem onu unutmam da daha kolay artık kendinden soğuttu sağ olsun . Üniversite de çıtırlarla olmasam onu kıskandırmasam bile en azından kendi hayatımı yaşıyor olucam . Allah şifa versin dediğiniz gibi böyle bir şey varsa ama bunu bana karşı kullandığı içinde kat be kat ödetsin Allah ona farklı bir şekilde.

gerçekten hastaysa hastalığı bırakmış başka kızların peşine mi düşüyor???bence de en iyisini yapmışsın için rahat olsun.seni bilmem ama o hastalığından ölecekse bende böyle bir durumda gururumu ayaklar altına aldığım için ölürdüm.

geçekten hastamıdır bılmemede tekrar dönsenızde ilişkiniz hiç sağlıklı olmıycak gibi görunuyor

Bizim bi'arkadaşım sevgilisi eski sevgilisiyle buluşuyodu, hergün konuşuyodu kız kansermiş de. Hala bu çocuğu severmiş, az ömrü varmış ondan ilgi gösteriyomuş. Tahmin ettiğiniz gibi kız turp gibiydi. Sakın inanma klasik yalan.

Back
X