• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aldatılmak

Berrazumra

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Ocak 2017
7
7
1
28
Arkadaşlar 2 yıllık evliyim 8 aylık bı kızım var ben 20 yaşındayım eşim 29 yaşında görücü usulü evlendik eşim ben seni görür görmez tutuldum gibi laflar ederdi nisanliyken ama inandırıcı gelmezdi eşim az konuşan sevdiğini pek belli edemeyen soğuk nevalenin tekidir davranışları ve sözleri en azından bunu gösteriyor ailesine Karşı da böyle gerçi ama bilmiyorum neyse geleyim asıl konuya ben kızıma hamileyken dogumuma bir ay kala eşim çalışmak için Samsun'a gitti orda teyzesinin eşi vardı oda eşimle Aynı işi yapıyor oda esimde fayans ustası neyse eşim Samsun'a gidince bende trip attım her aramasinda ağır sözler soyledim benim dogumuma kalmış bir ay sen çalışıyorum diye gittin Samsun'a diye esim samsundayken bu internet te arkadaşlık siteleri varya oradan bir kızla konuşmuş bende bunu daha yeni öğrendim yani beni aldattiktan 8 ay sonra öğrendim eşim telinden mesajları silmeyi unutmuş bende şans eseri 8 ay sonra ogrenebildim kızla sadece konuştum bulusmadık cocumun ölüsünü opiyimki geçmedi aramızda bişe yüz yüze bile gelmedik telefon dışında dedi peki ben bu adama inanayım mı bir kez yaptı sonuçta tekrar yapar mı lütfen yardım edin kafam çok karışık

Bir daha yapar muhtemelen, bence sen bir işe gir çocuğun iyice büyüdüğü zaman
Gelecekte ne olacağını bilemezsin bir mesleğin olsun..

Can çıkar huy çıkmaz maalesef.
Ihanetinde affı olmuyor.
En azından kendi açımdan konuşuyorum şimdiye çoktan buz kesmiştim ona karşı. Evlilik bu ya nasıl bu kadar sorumsuz oluyorlar anlamıyorum ben .
Çocuğun üzerine yemin ediyor bide cibiliyetsiz

Arkadaşlar 2 yıllık evliyim 8 aylık bı kızım var ben 20 yaşındayım eşim 29 yaşında görücü usulü evlendik eşim ben seni görür görmez tutuldum gibi laflar ederdi nisanliyken ama inandırıcı gelmezdi eşim az konuşan sevdiğini pek belli edemeyen soğuk nevalenin tekidir davranışları ve sözleri en azından bunu gösteriyor ailesine Karşı da böyle gerçi ama bilmiyorum neyse geleyim asıl konuya ben kızıma hamileyken dogumuma bir ay kala eşim çalışmak için Samsun'a gitti orda teyzesinin eşi vardı oda eşimle Aynı işi yapıyor oda esimde fayans ustası neyse eşim Samsun'a gidince bende trip attım her aramasinda ağır sözler soyledim benim dogumuma kalmış bir ay sen çalışıyorum diye gittin Samsun'a diye esim samsundayken bu internet te arkadaşlık siteleri varya oradan bir kızla konuşmuş bende bunu daha yeni öğrendim yani beni aldattiktan 8 ay sonra öğrendim eşim telinden mesajları silmeyi unutmuş bende şans eseri 8 ay sonra ogrenebildim kızla sadece konuştum bulusmadık cocumun ölüsünü opiyimki geçmedi aramızda bişe yüz yüze bile gelmedik telefon dışında dedi peki ben bu adama inanayım mı bir kez yaptı sonuçta tekrar yapar mı lütfen yardım edin kafam çok karışık

Kesinlikle aldatıyor ve aldatacak da. Hemen bir iş bul. Biriktirebildiniz kadar para biriktir. Çocuğun 3 yaşını doldurduğunda ( kreş yaşı) kararını ver. Herhangi birşey olmasını da bekleme para biriktirmek için. Kadınsın kendini güvenceye al. Ben öğretmenim iki kızım var boyunca biri 16 diğeri 19 bir yıl önce babalarını boşadım. Memuru Ayselle sevişiyormuş iki yıl boyunca. İlişkilerini öğrenmemle boşamam arasında 40 gün var. Bunu yapabilmemin tek nedeni param olmasıydı.

Çocuk üzerine yemin etmek nedir ya yanlış davranıyorlar.Panik hali hemen çocuklar veya ana baba vs.Yapan bidaha yapar babamdan bilirim yıllarca! (Babam da sadece konuşurdu )

Back
X