ALDATILMAK

Pusulaki

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2017
287
65
48
32
Arkadaşlar aldatıldim onlar çok mutlu ınstagramda resimler paylaşıyorlar günlerini gün ediyorlar benim yaşama sevincim bitti insanların gülmesine özenir oldum aklımdan saniye ayrılmıyor. Hep yaşananlar bana yaptıkları gözümün önünde. Acaba onada yapiyormu diyorum gözümden sakınır kiyamazdim o bana nasıl kıydı böyle. Görus mesafemde evimde olduğum müddetçe sürekli görebiliyorum bir adım ilerleyemedim onlar huzur içinde uyuyup sabah gözlerini birlikte açtıklarında benim yaşadığım her dakika batıyor artık. Allah yanlarına bırakmasın . Geçsin bitsin yaşanmamış gibi olsun istiyorum. Ayrılık sorun degil başka biriyle olması mutluluğu beni yakıyor birde son sözümü diyemedim iki laf edemedim engelledi heryerden . günler zehir gibi geçiyor. Sabahlara kadar ateş basması uyuşukluk terleme sıkıntı hali. biraz uyuyorum tetikte gibi hemen gözümü açıyorum aklıma düşüyor. Evimin karşısında sürekli bana bakan adam yok şimdi. Whatsapta beni bir dakika engelleyemeyen sürekli beni kontrol eden adamda günlerdir engelliyim. başka birine yapıyor artık bunları çok zor durumdayım ben biraz iradesizim soğuk kanlı asla olamadım elim ayağım iş tutmuyor yemeden içmeden kesildim yaşadığım şeylerden zevk almıyorum. Kafamı susturamiyorum kapıdan çıktığımda heryerde birlikte birseyimiz var. Yeni sevgilisi biraz uzakta benim gibi yakın değil. Dün bir isim vardı çıktım yine panik atagim tuttu beni buralarda yalnız bırakırmiydi peşimde dolanirdi şimdi buralarda yalnızken o kızın yanında ona sahip çıkıyor diye düşündüm hep. Çok zor ben daha toplanamam. sürekli ağlamaklı biri sorsa neyin var ağlıyorum . Rabbim mutlu etmesjn onlarida

sürekli sizi kontrol eden adamın yaptığını görüyorsunuz. kişi kendinden bilir işi diye boşuna dememişler. sizi kontrol edip kendisi bu haltı yiyen adam ikiyüzlü, sinsidir. bu adam için tek bir damla akıtmaya değmez. kişiliği ortada. erkek dolu ortalık. nesine ağlıyorsunuz anlamadım bu karakterde adamın. siz de gezin tozun kendinize göre birini bulursunuz illaki. verilecek en güzel cevap mutlu olmak. kendinize acıyıp durmayın.

Seni okadar iyi anlıyorum ki benim yaşadığımın tek farkı bana hep bir hata olduğunu söylemesi pişmanım deyip ama mecbur olduğu için devam ettiğini söylemesi İnan ki seni engellemesi çok daha iyi seninle görüşmeye devam etse daha kötü oluyorsun ben ne birlikte olabiliyorum Ne ayrı böyle olunca da o acı hiç geçmiyor yapılması gereken Yok saymak yapabilirsen tabi

Evli değildiniz anladığım kadarıyla, sevgiliydiniz. Ne kadar oldu ayrılalı? Sosyal medya hesaplarını takibi bırakın artık, hayatınıza devam etmeye çalışın. Onlar ayrılıp acı çekse siz mutlu olacak mısınız? Onu unutup yolunuza devam etmediğiniz müddetçe daha iyisiyle tanışamazsınız.

Lütfen kendinize gelin. Ama şimdi bunları kıza yapıyor diye düşünmeyi bırakın ve size ihanet edildiğini kavrayın. Sizin onurunuzu gururunuzu hiçe saydı. Bu saatten sonra başkasını pamuklara sarsa ne olur? Sizi aldatan onu da aldatır. Acınızı anlıyorum, ama geçecek size söz veriyorum geçecek. Onlar mutlu muymuş ne yapıyorlarmış boş verin artık. Onlar mutlu olsa da mutsuz olsa da o aşağılık herif sizi aldattı. Bunu düşünün sürekli ve nefret etmeye bakın. Nefret bir süre sonra da yerini duygusuzluğa bırakacak. Tutsak demişti dersiniz. Geçmiyorsa da bir psikologla görüşürsünüz. İnsanoğlu bu dünyada hangi acıyı atlatmadı ki?

Bir şok yaşamışsınız ve haklısınız. Ama artık toparlanma vakti. Kimse sizinle ilgilenmesin. Siz bebek misiniz. Kendinize sahip çıkın. Demekki adam kimseyi sevmiyor böyle bir rol benimsemiş hayatta oynayıp gidiyor.

Hepsi geçer inanın yaşadıklarınızın hiçbirine değmez panik atağım tuttu demişsiniz panik atak çok zor bir rahatsızlık üzüntüye gelmez. Allah korusun size bişey olsa arkanızdan ancak gülerler. Bunu kendinize yapmayın. Bir an önce hayatınıza yön verin önünüze bakın.

Aynı şeyleri yaşadım. Ben ayrıldıktan 2 gün sonra her yerde fotoğraflar,yurtdışı tatilleri başladı.

Aylarca ağlamaktan gözlerim şiş gezdim,hiçbir yerden ulaşamadım. Sonunda bir gece sarhoş oldum ama tarif edemem çok fena sarhoştum. Sabah kalktım başımda inanılmaz bir ağrı,kendi kendime sordum ben kimin için bu hale düştüm diye. Orda bitti işte bu iş benim için. Ne kadar doğru bir tavsiye bu bilmiyorum ama alkol kullanıyorsanız yakın kız arkadaşlarınızla bir gece içebilirsiniz. Umarım yanlış anlamazsınız beni ama insan arkadaşlarıyla daha rahat konuşuyor.

Bu olaydan sonra da benim hayatıma birisi girdi. Onun bana yaptığını hiç kimse yapmamıştır. Bütün yaralarımı sardı,beni tekrar hayata döndürdü. Siz de atlatırsınız elbette. Hayatımıza yeni birileri girer. Sizi hak edecek birisi gelir size gereken değeri verir.

simdi aciniz taze.onsuz yasayamam nefes alamam diyosunuz.yasadiklariniz agir unut desekte olmayacak.icinizden aglamak mi geliyor aglayin butun duygulari yasayin icinize atmayin.zaman herseyin ilaci.insan en sevdikleri oldugunde bile ben bi daha nefes alamam yapamam diyor ama bak unutuyoruz.buda allahin imtihani zor ama gececek.baska bi yere gitme imkaniniz varsa bi sure uzaklasin.kalabalik ortamlarda bulunun kafanizi dagitacak birseyler yapin.calismiyorsaniz bi işe girin size iyi gelecek.bi bakacaksiniz unutmussunuz bile.siz bile inanmayacaksiniz zaman herseyi unutturur.

Kendimi bu kadar heba ettiğime değer mi düye bir düşün. Şimdi acın taze belki düşünemezsin ama bir süre sonra onun içim akıttığın her bir gözyaşı için pişman olacaksın.

Ayrilmissiniz anladigim kadariyla seninle birlikteligi sürerken baska birisi ile olmamis.bu aldatilmak olur mu?
Sen severken ayrıldığın icin müthiş kizgin ve kirgin olabilirsin fakat geçecek

Hepimiz bi aşk acısı yaşadık ve bi pislik için göz yaşı döktük. Sonradan da geçti ve daha iyisini, daha güzelini bulduk ve o gerzomatlar için neden ağladık lan bu kadar, ne zalakmışız dedik.

Adele'den Send My Love şarkısını dinle, ingilizce bilmiyorsan turkçe sözlere bak. Şarkı türkçe olarak yeni sevgiline sevgilerimi ilet diyor ve eski sevgilisinin karaktersizliklerini anlatıyor. Aslinda alt metin senin ve yeni sevgilinin canı cehenneme. Bir kac kez dinle kendine gelirsin.

Ha bir de bolca demet akalının eski sevgilisine pislik muamelesi yaptığı sarkiları dinle, romantik seyler değil bunları dinle ve nefret et ondan.

Bosversenize manyagın, psikopatin tekiymis.
Kurtulmussunuz. Aç doyurun, fakir giydirin, çocuklara şeker çikolata falan dagitin.

Dükkanı evimin karşısında oradaydı gidip suratına iki çift laf etmek.istiyorum bende biryerden ulaşamıyorum heryerden engelledi birde şerefsiz. Alkol.kullanmiyorum sanrim baslicam. Herşeyin en ağırini yaşıyorum

Yarın iki üç haftalığına il.disina gidicm. Kendimi.zor tutuyorum dükkanlarına gidip iki çift laf saymamak için. Az önce gördüm içime kramp girdi

Şuan inanın biriyle konuşmak değil bakisamicak kadar yorgunum bitkinim karşılıklı olmamız benim belimi büküyor.zihin unutamıyor

Tutsak artık insanların ayağına kapanıp yalvarmak İSTİYORUM beni kurtarın diye mahfoluyorum delirmekten korkuyorum nasıl olur diyorum hep. Bak clupte video izledim birliktelerdi yüksek ses müzik duyduğumda bile kafamı duvarlara vurmak istiyorum en küçük ayrıntılar bile beynimi yediler of allahimm

Ben onu unutmak istemiyordum mecbur bıraktı en ağırı bu utanıyorum söylemeye ama hala unutmak istemiyorum keşke bunlar olmasaydı . Ama geri gelsede asla istemem bunu biliyorum

allah aşkına başkalarıyla konuş. öylesinede olsa konus kafanı dağıt spor yap arkadaşlarınla buluş
sakın evde durma bak en kötüsü bu sakın
ben kendim bu dönemden geçtim hemde ben yakalamadım gözüme gözüme sokarak yaptı ve ayrıldı benden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…