ALDATILMAK

Kendime gelmeye uğraşıyorum yarın gidiyorum zaten 15 gün falan yokum. Görmemek uzak kalmak iyi gelicek

Kendime gelmeye uğraşıyorum yarın gidiyorum zaten 15 gün falan yokum. Görmemek uzak kalmak iyi gelicek
Aynen.. git kafanı dinle gez dolaş, düşünme hiçbir şeyi.
Hayatta daha büyük imtihanlar var. Seni çok iyi anlıyorum ama bizde hayatımıza devam etmek zorundayız. Sen ne düşünürsen beynin ona yoğunlaşır. Güçlüsün, daha güçlü olacaksın.
Bak ne yap biliyor musun, bu gece bütün sinirini öfkeni ağlamanı hatıraları hepsini hallet. Hatta otur sabaha kadar ağla. Ama sabah uyandığında Yen'i bir sen olarak uyan ve öyle yola çık.

İyi gelecektir inşallah.
Gönlünce olsun her şey..

bir gece saat 3 civarı günlerdir yatakta yaşıyordum karnım acıktı mutfağa gitmeye üşenip yanımdaki mısır gevreği poşetinden cips gibi yedim. sinekler ısırıyordu.

bana öf o çok çirkin dediği evli kadınla aldattığını ayrıldıktan sonra fark etmiştim.

kendimi nası salmışım... tipim kaymış arkadaşlarımla uzaklaşmışım iş güç desen yok herkesten uzak izole mutsuz beni bu hale sokan da oydu yavaş yavaş.

sonra bir gün kız tatil fotosu attı. tek paylaştı ama biliyordum eski sevgilimleydi. o gün delirdim evin içinde. bana bize bunu nasıl yapar diye.

bikaç gün sonra kafama dank etti. hayat böyle. ne ilk ne de sonum. sen kendini unutursan adama değer verirsen sonuç bu. değer vermeyeceksin. kendinden başkasına. sadece kendin olacak.

sana kuralları sayıyorum uygularsan hayatını kurtarırsın yoksa batağa saplandın.

1. terapi yapan bir psikiyatr ile görüşeceksin

2. asla stalk yapmıcaksın sosyal medyadan. engelleyip görmiceksin. numaralarını sil

3. spora başlayacaksın

4. arkadaşların ve ailenle vakit geçireceksin.

5. işine odaklanacaksın

bunları harfiylen yapmazsan kurtulamazsın.

Suan çalışmıyorum. Psikiyatriyle görüşmeyi düşünüyorum. İlaç vericek sanırım oda.

Siz stockholm sendromuna yakalanmışsınız gibi geldi bana.
Çünkü sağlıklı bir kafa yapınız yok.
Sizi sürekli konrol eden ve sizin iradenize karşı kendi baskın iradesi ile sizin ezen bir insanı,
sürekli peşinizden kontrol eden, adamı mı özlüyorsunuz?
Tabirleriniz kontrol edilmekten hoşlanıyorsunuz gibi geldi.
Ve size hükmeden kontrol mekanizması ortadan kalkınca panik atak geçirmeye çok müsaitsiniz gibi geldi.

Hayır dediğiniz gibi değil. Yanındaki kişi karşına gecip iki kişi oluyorlar. Bu çok zor . Uyandigim gibi aklıma düşüyor. Bu saatte uyanıyor kıza msj atmismidr bu saatte bana yazardı onada mi yaziyor acaba planları ney neler yapıp nerelere gidicekler düşünceler düşünceler....

Artık kabule geçmenizi ve başkasının, özellikle size zarar veren kişilerle düşüncelerle vakit kaybetmemenizi öneririm.
Çünkü gerçekten siz umrunda değilsiniz onların. Bu sizin hatalı veya yetersiz olduğunuzdan veya sevilmeye layık olmadığınızdan değil. İşte bazı insanları sever bazılarını sevmemeye karar veririz bu kadar basit. Kimse sizi sevmek, ömür boyu yanınızda durmak zorunda değil.

Kendi hayatınızla ilgilenin. Yoksa bu düşünce sizi hastalandırır. HAYATTA SİZDEN DAHA ÖNEMLİ NE VAR??

Biliyorum umrunda değilim. Mutlu olmasın istiyorum ben böyleyken oda olamasinnnnn. Zoruma gidiyor kızla keyif catmasi. Ayrılık problem değil başka bir kız ve mutluluk bu beni deli ediyor

Biliyorum umrunda değilim. Mutlu olmasın istiyorum ben böyleyken oda olamasinnnnn. Zoruma gidiyor kızla keyif catmasi. Ayrılık problem değil başka bir kız ve mutluluk bu beni deli ediyor

tam bundan bahsediyorum işte.
salıverin gitsin.
kendinizi bu intikam ve kötü duygulardan arındırmadığınız müddetce imkanı yok huzur bulamazsınız.
en büyük intikam unutmak ve boşvermektir.
lütfen hayatınıza devam edin. ve mutluluğunuza, kendinize odaklanın.
ilk aldatılan siz değilsiniz son da olmayacaksınız.
kabul edin ve bırakın bu duyguları gitsin.
siz mutlu oldukca en güzel cezayı vereceksiniz ona.
onun da şu an yaptığı şey tam olarak bu.
bunca insan size bunları yazıyor.
lütfen dikkate alın.

Seninle ayni dertten muzdaribim. Agustosta yazmissinn ne degistib nasil oldu basardin mi bana da bu surecte yok gosterir misin

Seninle ayni dertten muzdaribim. Agustosta yazmissinn ne degistib nasil oldu basardin mi bana da bu surecte yok gosterir misin

ben başardım. şu an tamamen huzurluyum diyebilirim.

öncelikle insanlar dönemlerden geçiyor. öfke duyuyorsun ki bu çok normal. ben terapiste gittim ve çok faydası oldu.

onun dışında bolca spor yaptım. çünkü çalışmıyordum vaktim çok boldu ve düşünme girdapına giriyordum.

biraz özgüvenim yerine gelince sporla sosyal medya hesaplarımı açtım. oradan tekrar dünya ile bağlantı kurdum çünkü ben herkesten kendimi soyutlamışım ex yüzünden meğerse.

açıkçası bu süreçte kimse yanımda olmadı, ne arkadaşlarım ne ailem çok da destek olmadılar bana.

bi arkadaşımla dertleşmiştim bana 2-3 şey nasihat verdi zor zamanlarımda bunlar sayesinde atlattım.

1. onu ölmüş gibi kabullen kanser olsa umrunda olmamalı. (bu aslında nefreti de bırakmak anlamında geliyor, ben zamanla onun aciz ve kalitesiz bir insan olduğunu kabullenip onun da öyle bi yapıda olduğunu kabullendim ve kendi adıma affettim. bu ona karşı pozitifim demek değil aksine nötrüm. çünkü nefret herşeyi daha kötü yapıyor başlarda nefret etmen doğal ama sonradan bırak bunu sokaktaki herhangi bir insan gibi olmalı)
2. asla takip etme stalk yapma daha kötü olur. (sosyal medya hesaplarımdan sildim telefonunu sildim vs fotolarımı kaldırdım flash bellekteler silmekle uğraşmak bile istemedim gözden ne kadar uzaksa o kadar gönülden de uzak oluyor)
3. kendime yatırım yapmaya çalıştım. onun hakkında düşünmeye başladığım zamanlarda hep pozitif bir şey yapmaya çalıştım gitar çalmak olsun resim yapmak olsun vs.

böylece benim aldatılalı nerdeyse 8-10 ay geçmiş ve ben şu an son 5 senedeki en iyi halimdeyim. sınava hazırlanıyorum ona deli gibi çalışıyorum. hayatımda stres faktörüm oymuş meğerse bana huzursuzluk yapıyormuş ve şu an hiç olmadığı kadar huzurlu ve dinginim.

açıkçası erkeklerden soğudum itiraf ediyorum yeni bir ilişki istemiyorum çünkü artık iyice kimseye güvenmiyorum türk erkeklerine hele. bu yüzden bişey diyemeyeceğim. uzun süre gözlemleyip emin olmadığım biriyle de ilişkiye başlamam artık.

umarım sen de nefret ve düşünce takıntıları girdapına girmeden sağlıklı ve çabuk bir şekilde atlatırsın.

şunu da diyeyim dünyada aldatılan tek kadın değilsin üstelik her daim daha kötüleri var. ne olursa olsun önüne bakmak en güzeli. inan insan gerçekten mutlu olabiliyor.

ben şu an ilişkimdeki halimden daha mutluyum kesinlikle. kendi özüme döndüm.

bır psikiyatrıste gıtmenızde fayda var cok agır seyler yasıyorsunuz sımdıkı ılıskılerde guven sıfır cok yazık

Kıyamam cidden çok üzüldüm çok kötü bir durum. Ama ilahi adalete hep inan. Beni de sevgilim aldatmıştı hemde çıkarken konuşmasını yakaladım o kızla birlikte oldu biz ayrılınca hemen 3 senelik ilişkiden sonra. O kıza noldu o... olduğu anlaşıldı ve ailesi de hiç sevmedi. Üstelik çocuğu ortada bırakıp durdu. O... diye aşağılanarak da kovulmuş duyduğum kadarıyla evden para avcısı.. Eski erkek arkadaşıma noldu desen köpek gibi pişman ama yüzü asla yok mal gibi kaldı öyle. Bu yüzden sen üzme kendini bu sancılar geçecek merak etme kendini yeni şeylere alıştır dene en azından hobiler edin kendini geliştir..

Aynı şeyi yaşadım !

Çok garip bütün sayfaları okudum herkes çok güzel şeyler yazmış ,zira Ağustos’ta buna benzer olay başıma da geldi P Pusulaki ne zaman istersen yazabilirsin özelden bu Arada merak ettim iyimisin sen ? klasik olacak ama zaman herşeyin ilacı deli gibi acı çektiysemde bu durum bana eş seçiminde titiz olmam gerektiğini ve en önemlisi herşey sen herkesten önemli olan şey sadece benim olduğu gerçeğini gösterdi çooook şükür çok iyiyim huzurluyum bin şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…