- 13 Şubat 2019
- 102
- 47
- 28
- 28
- Konu Sahibi Shin min ah
-
Doğru bir şey yapmadım ama bu kadar ucuz bir numaraya da düşeceğini sanmamıştımSahte hesapla birini isletmek ne kadar bossa sevgiliniz de o kadar hepsi bu!
Buradan bakinca cok uyumlusunuz bence evlenin.
Doğru bir şey yapmadım ama bu kadar ucuz bir numaraya da düşeceğini sanmamıştım
Erkek arkadaşımla çok ciddi bir ilişki içerisindeydik evlenecektik güven konusunda takıntılı biriydi bende dedim ki kendi konular karşısında ne yapıyor instagramda fake bir hesap açıp hesabı da allayıp pullayıp sevgilime yürüdüm ve bir bakın ne oldu adam önce bir düşündü taşındı sonrada düştü ve şimdi de bana yalan söylüyor sizce ne yapmalıyım onu çok seviyorum ama konuyu kapatıp dikkatli mı olamalıyım yoksa anlatıp ayrılmalı mıyım sizce?
bi kere yapan bir daha yapar tecrübe ile sabit.Erkek arkadaşımla çok ciddi bir ilişki içerisindeydik evlenecektik güven konusunda takıntılı biriydi bende dedim ki kendi konular karşısında ne yapıyor instagramda fake bir hesap açıp hesabı da allayıp pullayıp sevgilime yürüdüm ve bir bakın ne oldu adam önce bir düşündü taşındı sonrada düştü ve şimdi de bana yalan söylüyor sizce ne yapmalıyım onu çok seviyorum ama konuyu kapatıp dikkatli mı olamalıyım yoksa anlatıp ayrılmalı mıyım sizce?
Henüz daha benim olduğumu söylemedim muhtelemelen ben beni aldatmaya yeltendiğin kişi bendim diyince ilk söyleyeceği şey bu olacakİlginç.
"Sen olduğunu biliyordum, ondan cevap verdim" yalanını söylemedi mi size.
Henüz daha benim olduğumu söylemedim muhtelemelen ben beni aldatmaya yeltendiğin kişi bendim diyince ilk söyleyeceği şey bu olacak
Henüz daha benim olduğumu söylemedim muhtelemelen ben beni aldatmaya yeltendiğin kişi bendim diyince ilk söyleyeceği şey bu olacak
Güveniyordum sadece bu kadar bana güven ver diyen bir asam olunca acaba dedim o ne yapıyorMadem ayrılmayacaktınız ne diye böyle bir şeye kalkıştınız?
Kim bilir daha bilmediğiniz neleri vardır. Yol yakınken kurtulun bence.Güveniyordum sadece bu kadar bana güven ver diyen bir asam olunca acaba dedim o ne yapıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?