- Konu Sahibi Shin min ah
-
anlamistr sizin oldugunugunuzu cunku cok klise bir yalan brnce konuyu kapatErkek arkadaşımla çok ciddi bir ilişki içerisindeydik evlenecektik güven konusunda takıntılı biriydi bende dedim ki kendi konular karşısında ne yapıyor instagramda fake bir hesap açıp hesabı da allayıp pullayıp sevgilime yürüdüm ve bir bakın ne oldu adam önce bir düşündü taşındı sonrada düştü ve şimdi de bana yalan söylüyor sizce ne yapmalıyım onu çok seviyorum ama konuyu kapatıp dikkatli mı olamalıyım yoksa anlatıp ayrılmalı mıyım sizce?
Simdi emeklerim diyorsunuz ya evlenince ozaman aldatilirsaniz ozamanda emeklrim diyecekmisniz?Çok garip onu hala sevmesem basacam yaygarayı ama onca emek zaman ne olacak çok zormuş
O sana güvenmiyormuş azıcık güven ver demiş sen de ona güvenmiyorsun adama yem atmışsın Oda sazan gibi düşmüş şimdi ayrılayım mı diye sorman baya ilginç geldi doğrusu ya boynuzları biliceksin ya da irtibatı keseceksin orasını da sen düşün artıkErkek arkadaşımla çok ciddi bir ilişki içerisindeydik evlenecektik güven konusunda takıntılı biriydi bende dedim ki kendi konular karşısında ne yapıyor instagramda fake bir hesap açıp hesabı da allayıp pullayıp sevgilime yürüdüm ve bir bakın ne oldu adam önce bir düşündü taşındı sonrada düştü ve şimdi de bana yalan söylüyor sizce ne yapmalıyım onu çok seviyorum ama konuyu kapatıp dikkatli mı olamalıyım yoksa anlatıp ayrılmalı mıyım sizce?
Demekki O sizin gibi onca zamana ve emeğe değer vermiyor.Çok garip onu hala sevmesem basacam yaygarayı ama onca emek zaman ne olacak çok zormuş
O kadar bilemiyorum ki normalde biri sorsa derdim ya seni senle aldatmaya yeltenmiş daha ne bekliyorsun diye ama insanın kendi başına gelince hemen çekip gidemiyormuşAynen öyle olacak, yazı tipinizi filan değiştirseydiniz öyle yazsaydınız.
Hayal kırıklığınızı tahmin edebiliyorum. Ne yapmayı düşünüyorsunuz peki?
Söylememek mantıklı bu sefer haklıyken haksız olurumSoyleme de zaten uyuyan adami uyandirmanin manasi yok. Yapti mi yapti nedeni nicini bosver. Aldatan bir daha aldatir sal gitsin ama asla soyleme.
Yaparken düşünmedim fazla güveniyordum herhalde cevap vermez boş muhabbet döndürür herhalde dedimBunu yapmadan önce sonuçlarını düşünmüş olmanız gerekirdi.
Sınamaya gerek duyduğunuza göre güveniniz yok demektir. O da sizi eliniz boş döndürmemiş zaten. Güvenin olmadığı bir ilişki, evliliğe dönüşse de sağlıklı olmaz
O kadar bilemiyorum ki normalde biri sorsa derdim ya seni senle aldatmaya yeltenmiş daha ne bekliyorsun diye ama insanın kendi başına gelince hemen çekip gidemiyormuş
Bende öyle düşünüyorum diyorum devam edeyim ama zor geliyor fazla sürdüremem herhalde açıklarımDemekki O sizin gibi onca zamana ve emeğe değer vermiyor.
Eleman aldatmaya meyilli, hangisi değilki diyebilirsiniz ama bir kere yapan yine yapar.
Eğer ileriye yönelik düşünüyorsanız, biraz daha düşünün derim.
Hazır düşürmüşken devam edin söylemeyin bakalım nereye kadar düşecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?