- 22 Kasım 2017
- 99
- 237
- 43
- Konu Sahibi Shin min ah
-
Canım benim anlıyorum seni seviyosun ona inanmak istiyosun falan ama adam bu yani hamuru bozuk bugün değilse yarın aldatıcak bu şüpheyle yaşanır mı sen söyleOnunla hesaplastim gerçektende kendini akladı bir şekilde ama o kadar uğraştı beni ikna etmek için sizce neden o kadar uğraştı mesela beni sevmese bu kadar uğraşması mantıklı değil bıraksın beni kimle ne yapmak istiyorsa onu yapsın daha mantıklı değil mi?
Hayır sadece insan sevince uzun zaman geçirince böyle evlenmenin eşiğinde olunca bir anda bitti diyemiyor o kadar zor kiBiraz zeka düşüklüğü var sanırım sende
Evet 3.kere. hiç birini de affetmedimHayır sadece insan sevince uzun zaman geçirince böyle evlenmenin eşiğinde olunca bir anda bitti diyemiyor o kadar zor ki
Mesela sen hiç aldatıldin mı ya da benzer bir durumla karşılaştın mı?
Ya konumuza yorum yapmayacağım ama Düştü nedir???? Ya bu Türkçe nereye gidiyor böyle Sevgilim bana düştü nekadar anlamsız O çocuk bana yürüdü Zamane gençlik Ata binmiş gidiyor da hadi hayırlısı...Erkek arkadaşımla çok ciddi bir ilişki içerisindeydik evlenecektik güven konusunda takıntılı biriydi bende dedim ki kendi konular karşısında ne yapıyor instagramda fake bir hesap açıp hesabı da allayıp pullayıp sevgilime yürüdüm ve bir bakın ne oldu adam önce bir düşündü taşındı sonrada düştü ve şimdi de bana yalan söylüyor sizce ne yapmalıyım onu çok seviyorum ama konuyu kapatıp dikkatli mı olamalıyım yoksa anlatıp ayrılmalı mıyım sizce?
Onunla hesaplastim gerçektende kendini akladı bir şekilde ama o kadar uğraştı beni ikna etmek için sizce neden o kadar uğraştı mesela beni sevmese bu kadar uğraşması mantıklı değil bıraksın beni kimle ne yapmak istiyorsa onu yapsın daha mantıklı değil mi?
Erkek arkadaşımla çok ciddi bir ilişki içerisindeydik evlenecektik güven konusunda takıntılı biriydi bende dedim ki kendi konular karşısında ne yapıyor instagramda fake bir hesap açıp hesabı da allayıp pullayıp sevgilime yürüdüm ve bir bakın ne oldu adam önce bir düşündü taşındı sonrada düştü ve şimdi de bana yalan söylüyor sizce ne yapmalıyım onu çok seviyorum ama konuyu kapatıp dikkatli mı olamalıyım yoksa anlatıp ayrılmalı mıyım sizce?
Erkek arkadaşımla çok ciddi bir ilişki içerisindeydik evlenecektik güven konusunda takıntılı biriydi bende dedim ki kendi konular karşısında ne yapıyor instagramda fake bir hesap açıp hesabı da allayıp pullayıp sevgilime yürüdüm ve bir bakın ne oldu adam önce bir düşündü taşındı sonrada düştü ve şimdi de bana yalan söylüyor sizce ne yapmalıyım onu çok seviyorum ama konuyu kapatıp dikkatli mı olamalıyım yoksa anlatıp ayrılmalı mıyım sizce?
Bile bile hayatlarını yakıyor. Gerçekten çok kötü ya. Konu sahibinin bu durumu çok üzücü.Biz bosa dil döküyoruz. Adamla tüm bunlara rağmen ayrılmamış. Üstüne nisanlanmış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?