- 13 Şubat 2019
- 102
- 47
- 28
- 28
- Konu Sahibi Shin min ah
-
GüzelmişFake hesaptan sevgilinin arkadaşıyım kendisini asla aldatmayacağını söyledi seni denedim de bunu ona söylesemmi söylemesemmi kararsızım şuan de vicdanım susma diyor de sonra otur kıvranmasını izle
ay pardon daha bugün konuşulmuş. Allah sabır ve güç versinAyrıldınız mı sonucu merak ediyorum
Arkadaşı ile mesajlaşmalarının saati fake hesapla konuşma saatlerine yakın mı? Ben bu hikayeye inanmadım çok saçma,geldi. Ayrıca,fake olan sen de olsan bildigin aldatmışBugün konuştum sanki ona yazan kızla konuşmuşum gibi yapıp kızdım ama zaten dayanamadım artık elim ayağım titriyordu sinirden. Bağırdım çağırdım hıncımı alamadım insanın aldatılması ya da aldatılma ihtimalinin olması sevdiği birininin elinden gitmesi çok ağırmış böyle aldatma hikayelerini dinlerdim ama bana olmaz gibi gelirdim ve dışarıdan konuşurdum gerçekten çok kolaymış dışarıda olmak. Sonra o anlattı erkek arkadaşıyla mesajlarını gösterdi meğer benim hesabın fake olduğunu anlamışlar ve kendilerince konuşmayı devam ettirmişler tabi bunların yanında beni ne kadar sevdiğini falan da söylüyor durmadan ortada bir aldatma olmadığından bahsediyor sadece yaz tatilinde canı sıkılmış onu kandırmaya çalışan fake hesap olduğunu düşününcede o da devam ettirmiş boyle bir açıklaması var
Baktım bana yazarken bir yandan da arkadaşına yazıyormuş saatlere özellikle dikkat ettimArkadaşı ile mesajlaşmalarının saati fake hesapla konuşma saatlerine yakın mı? Ben bu hikayeye inanmadım çok saçma,geldi. Ayrıca,fake olan sen de olsan bildigin aldatmış
Mantıksız.Fake hesap oldugunu dusunmesine rağmen konuşmasına anlam veremiyorum soruyorum neden diye? Diyor ki sadece canım sıkılmıştı dalga geçmek istedim hepsi bu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?