Aldatılmak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Gerçeği söylediğinizde uyduracağı yalanlar belli. Siz ikna olmak istiyorsunuz, o da ikna etmeye çalışacak.
Sevgiliniz, kendisi güvenilmez bir adam olduğu için güven sorunu yaşıyor zaten. "Kişi kendinden bilir işi" cümlesi kadar doğru bir cümle yok.
Yapılacak şey belli, ayrılmak. Ayrılmaz devam ederseniz de bu yaptığınızı söylemeyin bari. "Zaten affediyor/inanıyor" deyip gözünüze sokarak yapmasın en azından.

Erkek arkadaşımla çok ciddi bir ilişki içerisindeydik evlenecektik güven konusunda takıntılı biriydi bende dedim ki kendi konular karşısında ne yapıyor instagramda fake bir hesap açıp hesabı da allayıp pullayıp sevgilime yürüdüm ve bir bakın ne oldu adam önce bir düşündü taşındı sonrada düştü ve şimdi de bana yalan söylüyor sizce ne yapmalıyım onu çok seviyorum ama konuyu kapatıp dikkatli mı olamalıyım yoksa anlatıp ayrılmalı mıyım sizce?
anlamistr sizin oldugunugunuzu cunku cok klise bir yalan brnce konuyu kapat

Evlenince de kocam tarafindan aldatildim diye konu acarsınız artik... yahu neyi dusunyorsun yol ver gitsin kocan degil biseyin degil uzaklaş hemen ondan

Tabikide aldatilmamalisiniz.s
Çok garip onu hala sevmesem basacam yaygarayı ama onca emek zaman ne olacak çok zormuş
Simdi emeklerim diyorsunuz ya evlenince ozaman aldatilirsaniz ozamanda emeklrim diyecekmisniz?
Evlendikten sonra aldatilmaktansa bastan yolun nereye ciktigini gormek size bir isaret olmali

Sonunda bu oyuna düşerse ayrılırım diye netleşmeden böyle bir şey yaptığın için bundan sonra hep şüpheyle yaşamak zorununda kalacaksın.
Bir şey yaparken sonuçlarını netleştirip yapmak lazim.

Düşmeseydi güvenmeye devam edecek miydiniz? Belki fake olduğunu anlayıp düşmeyecekti.
Böyle olta atmayla güven sınanmaz.
Yaptığınız saçma ve yanlış bir şey. Şimdi size “senin olduğunu anlamıştım” dese içiniz rahat edip devam edeceksiniz.

Gerçi en başında güven duysaydınız bu işlere kalkışmazdınız zaten.

Yalnız ayrılmamak için de hep aynı bahaneler; emekmiş, zamanmış... Bundan sonraki hayatınızı da böyle bir ahlaksızla heba etmek için gerçekten çok yerinde sebepler. Bugün sizin sahte hesabınıza düşen, çoktan birilerin gerçek hesabına düşmüştür ya da bir gün düşecektir, değil mi?

Bence anlatmayin şak diye bitirin. Neden anlatmayin diyorum çünkü o değil bir arkadaşı düşmüştür mutlaka.

Erkek arkadaşımla çok ciddi bir ilişki içerisindeydik evlenecektik güven konusunda takıntılı biriydi bende dedim ki kendi konular karşısında ne yapıyor instagramda fake bir hesap açıp hesabı da allayıp pullayıp sevgilime yürüdüm ve bir bakın ne oldu adam önce bir düşündü taşındı sonrada düştü ve şimdi de bana yalan söylüyor sizce ne yapmalıyım onu çok seviyorum ama konuyu kapatıp dikkatli mı olamalıyım yoksa anlatıp ayrılmalı mıyım sizce?
O sana güvenmiyormuş azıcık güven ver demiş sen de ona güvenmiyorsun adama yem atmışsın Oda sazan gibi düşmüş şimdi ayrılayım mı diye sorman baya ilginç geldi doğrusu ya boynuzları biliceksin ya da irtibatı keseceksin orasını da sen düşün artık

O zaman sınır çizerken güvene değil de yalan söylemesine, ya da sizin için güvenin hangi konularda sarsıldığına açıklık getirmeniz gerektiğine odaklanın diyebilirim.

Güven sizin için de önemliyse ve o da sürekli bundan bahsedip de yalan söylüyorsa bunu mantıklı bir şekilde anlatıp kendisini dinledikten sonra yollarınızı ayırmanız gerekiyor.

Ancak bu konuda, önce kendiniz güvensizlik yaratıp yaratmadığınızı (fake hesap açmak gibi) ve ayrılığı kaldırıp kaldıramayacağınızı bir düşünün bence ona göre karar verin.

Ayrılmayacaksanız neden bu denemeyi yapıyorsunuz? Denemeyi yaptınız ki bence çok gereksiz ama hadi yaptınız ve sevgiliniz sınavı geçemedi o zaman neden ayrılmıyorsunuz?

Çok garip onu hala sevmesem basacam yaygarayı ama onca emek zaman ne olacak çok zormuş
Demekki O sizin gibi onca zamana ve emeğe değer vermiyor.
Eleman aldatmaya meyilli, hangisi değilki diyebilirsiniz ama bir kere yapan yine yapar.
Eğer ileriye yönelik düşünüyorsanız, biraz daha düşünün derim.

Hazır düşürmüşken devam edin söylemeyin bakalım nereye kadar düşecek

Aynen öyle olacak, yazı tipinizi filan değiştirseydiniz öyle yazsaydınız.
Hayal kırıklığınızı tahmin edebiliyorum. Ne yapmayı düşünüyorsunuz peki?
O kadar bilemiyorum ki normalde biri sorsa derdim ya seni senle aldatmaya yeltenmiş daha ne bekliyorsun diye ama insanın kendi başına gelince hemen çekip gidemiyormuş

Bunu yapmadan önce sonuçlarını düşünmüş olmanız gerekirdi.
Sınamaya gerek duyduğunuza göre güveniniz yok demektir. O da sizi eliniz boş döndürmemiş zaten. Güvenin olmadığı bir ilişki, evliliğe dönüşse de sağlıklı olmaz
Yaparken düşünmedim fazla güveniyordum herhalde cevap vermez boş muhabbet döndürür herhalde dedim

O kadar bilemiyorum ki normalde biri sorsa derdim ya seni senle aldatmaya yeltenmiş daha ne bekliyorsun diye ama insanın kendi başına gelince hemen çekip gidemiyormuş

Bence çekip git.
Çünkü hiç bir şekilde güvenemezsin bir daha.
Ben nişanlımı terkettim yani yıllar önce böyle biraz benzer sebepten yani sanal birşeyden. Kaç yılımız birlikte geçmişti.
Emek diye diye kendimizi avutmaya gerek yok gerçekten.
Biz emek diye düşüneceğimize, onlar aldatırken düşünecekti.

Demekki O sizin gibi onca zamana ve emeğe değer vermiyor.
Eleman aldatmaya meyilli, hangisi değilki diyebilirsiniz ama bir kere yapan yine yapar.
Eğer ileriye yönelik düşünüyorsanız, biraz daha düşünün derim.

Hazır düşürmüşken devam edin söylemeyin bakalım nereye kadar düşecek
Bende öyle düşünüyorum diyorum devam edeyim ama zor geliyor fazla sürdüremem herhalde açıklarım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X