Aldatılmak!!!

meraklxix

Guru
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2006
1.534
154
323
Hiç bir kadının yaşamaması gereken, asla sebebi ne olursa olsun böyle bir şeyi hiç bir kadının hak etmediği iğrenç bir olay.
evet aldatıldım ilkinde affettim çocuklarım var 2 tane. ama bu ikinci defa yapması beni derinden üzdü. iyi bir firmada iyi gelirde iyi bir pozisyonda çalışıyorum. bunun artık iyi gelir iyi bir meslek vs. alakası yok. erkeklerin arları çatlamış. buna meal veren kadınların namusları parçalanmış. evli olduğunu bilerek böyle birşeye izin veren karşıdaki kadınında mutlu olmasını izleyemezdim.
kadında bir bankada iyi bir pozisyonda çalışıyor. genel müdürlüğüne bir yazı yazdım. aile birliğimizin sarsıldığını böyle bir kadına yaptırım uygulamalarının gerektiğini rica ettim. şuan incelemede dilerimki bu tür insanlar gerekli cezaları alır ve bir nebze de olsa evli erkeklerden uzak durmaları gerektiğini öğrenirler.
Eşime gelecek olursak onuda tüm hayatını etkielyecek iyi bir ders verdim. BOŞANDIK. içim soğudumu hayır. dilerim Allahtan yaşattıklarını yaşamadan bu dünyadan cekip gitmezler..
bu tür insanlar ifşa edilmeli hayatları onlarında zehir edilmeli.
peki soruyorum size bir kadına bir kadın bunu nasıl yapar ? suçlu erkmemidir kadınmmı?

Son düzenleme:
İkiside beter olsun.
Çok da iyi yapmışsın.

Kadının en büyük düşmanı maalesef ki yine kadın!
bence suçlu erkek,çünkü o ikinci kadın kocanızın başına silah dayayarak birlikte olmadı.Ve o kadının size karşı bir sorumlulğu yok.Hatanın tamamı bence adamlarda.

Her ikisi de suçlu ama benim affetmeyeceğim olan eşim olurdu.
Kadınla bir alışverişim yok ki bana söz veren kocamdır,hesabımı onla görürdüm.
Şunu anlamadım,eşine yaşattıklarını yaşamadan ölmesin demişsin ya sen de mi onu aldatacaksın yoksa boşandın da yeni eşi mi aldatsın diye temennide bulundun?

Öncelikle geçmiş olsun yaşadıklarınız hazmedilir şeyler değil ilkinde bile affedebilmeniz çok büyük başarı ben ihanet durumunda asla affedilmemesi taraftarıyım sizden 1 kere vazgeçen insan 2.ye de çok rahat vazgeçer.Suçlu suçsuz değerlendirmesine gelecek olursakta suç hiç bir zaman tek tarafta değildir aldatan da evli olduğunu bilerek buna devam eden de suçludur fakat evli olanın bence bir tık daha fazla suçu vardır o da eşine olan sadakat görevini yerine getirmediği için %60-%40 denebilir. İfşa ederek bence iyi yapmışsınız bu tarz durumların üstü örtülü kapalı kaldığı için bugüne kadar kapalı kapılar arkalarında neler döndü. Gün yüzüne çıksın ki bunları yapan insanlar varsa onlar da bu duruma düşebileceğini anlasınlar.

bence suçlu erkek,çünkü o ikinci kadın kocanızın başına silah dayayarak birlikte olmadı.Ve o kadının size karşı bir sorumlulğu yok.Hatanın tamamı bence adamlarda.
erkek zaten suçlu sadakat göstermediği için.
ya evli olduğunu bile isteye birlikte olan kadın!!!

Kadın kadına bunu nasıl yapar demişsiniz ya, öyle bir durumla karşılaşsaydım bunca yıldır aynı hayatı paylaştığım, yeri geldiğinde fedakarlığı yaptığım eşimin bunu bana nasıl yaptığını sorgulardım. Aynı evde eşim bana bunu yapmışken, tanımadığım bir kadının bunu neden yaptığının bir önemi olmazdı.

Kadın sucsuz değil kesinlikle, evli adamla birlikte olacak kadar ahlaksız ama eşiniz kadar değil.

tabiki bundan sonraki hayatına giren kadınlardan görsün.
benim 2 tane çocuğum var sorumluluklarım aslaaa öyle bir şey söz konusu olamaz..

kadınla mı evlisin eşinle mi?
cevap çok basit aslında.
boşanmadıysanız eşinize de ders vermiş olmuyorsunuz. ilkinde olduğu gibi nasıl olsa affediliyorum mesajı almış oluyor.

Hata tek taraflı değil bana göre, erkeğin suçu evet karisina karşı sorumlulugu olan o ama bu karşıdaki kadinin haysiyet ve seref yoksunu olmasını haklı çıkarmaz... ikisine de iyi yapmissin arkadaşım... lütfen böyle biri için üzülme, meslegin iyi gelirin var ezdirme kendini..

İkisi de suçlu bence ama büyük suç eşinizde..kadın evli mi bilmiyorum? Bekar olsada yapmamalıydı bunu ama eşiniz evli olduğu için size bağlı kalmalıydı..geçmiş olsun..sizin adınıza çok üzüldüm..ne yazık ki gittikçe yaygınlaşıyor bu iğrençlikler...eşinize iyi bi ders verdiğimizi yazmışsınız ne yaptınız merak ettim?

erkek zaten suçlu sadakat göstermediği için.
ya evli olduğunu bile isteye birlikte olan kadın!!!
tamam yine erkek suçlu,kadına ne başkasının evliliğinden.erkek iradesini kullanmıyor,erkek karısını kandrıyor,dediğim gibi hatanın tamamı erkeğin hiç başka suçlu aramayalım

tabiki bundan sonraki hayatına giren kadınlardan görsün.
benim 2 tane çocuğum var sorumluluklarım aslaaa öyle bir şey söz konusu olamaz..
Görür zaten emin ol.
Allahımın adaleti çok büyük.
Eden bulur derler,çok inanırım.
Adamdan kurtulduğuna çok sevindim,boşanmadın sandım,kusura bakma,yanlış anlamışım.
Yolun açık olsun inşallah.

Başta eşim suçlu öncelikle zaten hak ettiği maddi manevi tüm tazminat davalarını açtım. sadakat göztermeyen aile birliğine çocuklarına ihanet eden bir adam !!!! herşeyin en büyüğünü hak ediyor.
benim söylemek istediğim evli olduğunu bilerek bunu yapan kadınlarda ..

İlkinde affettiğin için 2.yide affedersin diye düşündü kesin çünkü çok seviyorsun zatı muhterem vazgeçilmez muhteşem bir kişilik... Bir kere yapan yine yapıyor ya... Allah hepsini bildiği gibi yapsın inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…