Aldatılmak!!!

Kadınlar kulübünde ezberlenmiş sözler var. Belli konularda aynı cümleler döner durur. O konu açıldı mi üyeler koşa koşa gelir kalıp cümleleri yazmak için o konulardan biri de bu. Evli adamın aldatmasında asıl suçlu adamdır eşin sana sadakat sözü verdi cümlesi on kere dönmüş. Yahu kadının yazdıklarını okumadınız mi? Kadın eşim suçsuz mu demiş kadın ayarttı mı demiş, bazı avam kadınlar gibi diğer kadına sayıp sövüp masum adamı baştan çıkaran kadın mı demiş? İkisi de suçlu demiş ve ikisi için de gerekeni yapmış çok güzel bir şekilde. Napsın yani sadece boşanıp diğer kadının hiç bir şey olmamış gibi pir ü pak mış gibi hayatına devam etmesine izin mi verseydi? Çok iyi yapmışşsın konu sahibi. Takdir ettim seni. İkisi de yaptıklarının bedelini ödemeli. Yüzdesi yok bu işin ikisi de suçlu!!

kendisine ve itibarina çok önem veren biriydi. iş hayatındada en en en iyisi için uğraşırdı. öncelikle onları kaybetti. etrafında bir tane arkadaşı kalmadı sürünüyor.

teşekkür ederim..
kimseyi kırmak niyetinde değilim kilişe sözlere asla üzülmüyorum canımda yanmıyor. sadece tek bir şey duyurmak istiyorum. bu duruma sessiz kalmasınlar karşıdaki kadından eminseniz ifşa edilsin. okadar çok türediki inanılmaz derecede belki bu şekilde bir dur diyebilirz.
genel müdürlüğüne de aynı şekilde söyledim. inşallah inceleme sonucu olumlu cevap verir de herkes bir ne yapıyorum ben diye bir düşünür.

kendisine ve itibarina çok önem veren biriydi. iş hayatındada en en en iyisi için uğraşırdı. öncelikle onları kaybetti. etrafında bir tane arkadaşı kalmadı sürünüyor.
helal olsun sana.Güçlü bir kadına da bu yakışırdı. Yanlız o kadına iş yerinde müdürlüğe yazmanız bana ayrı zevk verdi sizi kutluyorum güzel ve güçlü kadın

Böyle konularda genelde sadakat sözü veren eşiniz eşinizi suçlayın deniliyor. Suçlu iki taraf kadın olsa erkek olsa susmamak lazım yuva yıkana huzur vermemek lazım oohhhhh iyi yapmışsın işten bile atılır inşallah o kadın da pislikler....

helal olsun sana.Güçlü bir kadına da bu yakışırdı. Yanlız o kadına iş yerinde müdürlüğe yazmanız bana ayrı zevk verdi sizi kutluyorum güzel ve güçlü kadın
aslında gidip bankada rezil etmek gelmedi değil içimden ama siciline alacağı disiplin cezası hayatı boyunca önüne çıkacaktır..

aslında gidip bankada rezil etmek gelmedi değil içimden ama siciline alacağı disiplin cezası hayatı boyunca önüne çıkacaktır..
aynen öyle taşışın alnında bu pisliği yaşasın senin ve çocuklarının ahı ile. Bu nedir ya kadının düşmanı kadın ne biçim değersiz kadınlar var. Metres olmayı kabul edip düşecek kadınlar. Hak etti herseyi yüssüz haysiyetsiz kadın

Öncelikle çok geçmiş olsun Diyorum tabiki çok üzücü bi olay ben erkeklere değil Evli bekar dinlemeden Erkeklerin peşinden koşan kadınlara kızıyorum Erkeklerdede suç var tabiki ama en çok kadın kadına destek olmak yerine kadın kadına ihanet ediyor Çıldırıyorumyaaa evli bi insanla konuşmak beraber olmak evliyken eşine ihanet edip başka bi erkeğin peşinden koşan kadınları açık açık kınıyorumm

Gecmis olsun dilerim en kisa sürede toparlanabilirsiniz. Ben bu konuda erkekte suc kadinin sorumluluğu yok kisminina bu kadar iyimser bakmiyorum. Evet koca en kabahatli ama kadin da oylece isin icinden siyrilmamali. Evli erkeklerle bile bile birlikte olan kadinlarin cani acimali kardesim. Iyi yapmissiniz sikayet etmekle. Yasarken iyi guzel ortaya cikinca da bir kenara cekilmek olmaz. O da bir ailenin dagilmasinin gunahindan nasiplenmeli.

Size karşı suçlu olan kişi eşiniz. O kadınla hiç bı hesabınız olamaz, şayet gelip "bak kocani nasi elinden aldım" falan diye nispet yapmıyorsa. Size karşı sorumluluğu olan kişi eşinizdi, eşiniz sizi umursamamis, elalemin kadını niye umursasin. Ayrıca ne belli kadınların evli adamların peşine düştüğü? Belki de evli adamlar güzel kadınların peşine düşüp onları ayartiyo?

İlgi delisi oluyorlar bunu ben söylemiyorum uzmanlar söylüyor bu arada
Eşinden ilgi görüyordur mutludur
Ama hayatta kimsesi yoksa bu tip ilişkilere onlar daha yatkın

Ellerine sağlık canım beter olsun

Güzel günlerin sizi bulması dileğiyle. İnşallah bundan sonra çocuklarınızla mutlu bir hayatınız olur. Diğer kadınla ilgili kanıtınız var mıydı? Yoksa yazılı şikayeti mi dikkate aldılar?Eski eş kişisi pişmanlık duydu mu? Ya da intikam derdine tutuştu mu? Sonuçta herşeyi kaybetti. Kadın ceza almasa da bu korku bile ona yeter

Ayrica bu konularda kosa kosa gelip kadinin sucu yok kadinin sucu yok sadakat sozu veren kocan diyenlere hayirdir diyesim var.

Kadin zaten kocasinin birinci derecede suclu oldugunu kabul ediyor.Diger kadin da bu vebali odeyecek. Karsindaki adam evliyse ve sen bunu biliyorsan adam sana ne kadar asilsa da ne munasebet diyeceksin. Hoopp orada dur diyeceksin gerekirse adami ifşa edeceksin. Tatli geliyor bazi kadinlara. Ve bu kadinlar ahlaksiz kadinlar.
En az aldatan erkek kadar ahlaksizlar.

Tabi olaya böyle bakmak farklı bir bakış açısı.

Çok talihsiz bir açıklama olmuş
Evli ve güzelseniz ayartılabilir misiniz yani
Evliyim güzelim 26 yaşından beri eşimden işi dolayısıyla ayrı yaşıyorum
Değil ayartılmak bir defa duruşunu bozabilen olmadı
Sulu bir şaka yapabilen olmadı
Bakın erkek o cesareti kadından alır
Erkek kime nasıl davranacağını bilir
Ben demiyorum ki sadece kadın suçlu ama siz diyorsunuz ki sadece erkek suçlu
Hayır ikisi de suçlu

Kusura bakmayın ama asıl talihsiz açıklama sizinki olmuş. Ben güzel kadınlar ayartilir tek suçlu erkek demedim. Neden aldatan bı koca soz konusu olduğunda kadınlar "bıktım evli erkekleri ayartan kadınlardan" moduna giriyor buna tepki gösterdim. Yani neden "ayartma" eylemi direkt kadının üzerine atılıyor, belki erkek ayartiyordur dedim. Ama siz "erkek o cesareti kadından alır" diyerek tüm hemcinslerinize hakaret etmiş oldunuz şuanda. Yani ben bı taciz yaşasam, biri beni rahatsız etse, peşime düşse bu benim suçum mu? Resmen dişi köpek kuyruk sallamazsa erkek köpek yanaşmaz demek bu, inanın ayarsız bı tepki vermemek için kendimi zor tutuyorum yaptığınız açık açık kadın düşmanlığı

İlgi delisi oluyorlar bunu ben söylemiyorum uzmanlar söylüyor bu arada
Eşinden ilgi görüyordur mutludur
Ama hayatta kimsesi yoksa bu tip ilişkilere onlar daha yatkın

uzmanların genelde babasından sevgi görmemiş kadınların yanlış kişilerle evlilik yaptığını yada yaş olarak büyük tercih ettiğini okudum ama genel olarak hepsi evli erkeklere sarkar diye bir makale görmedim..
siz yine de genellemeyin..

aa lütfen (erkek kime nasıl davranacağını bilirmiş... onun icin aldatiyor karisini zihniyete bak şaşırıyorum böyle kadınlara ya şaka gibiler..

aa lütfen (erkek kime nasıl davranacağını bilirmiş... onun icin aldatiyor karisini zihniyete bak şaşırıyorum böyle kadınlara ya şaka gibiler..
Evet tekrar ediyorum erkek kime nasıl davranacağını bilir ama ben bunu normal bir erkek için söylüyorum tacizci sapık pislikler için değil !

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…