- 7 Temmuz 2019
- 2.577
- 4.843
- 63
suclu erkektir bu pozisyonda ben ayseye fatmaya bakmam ben esime bakarim onunda o catlamis ar damarini eline veririmHiç bir kadının yaşamaması gereken, asla sebebi ne olursa olsun böyle bir şeyi hiç bir kadının hak etmediği iğrenç bir olay.
evet aldatıldım ilkinde affettim çocuklarım var 2 tane. ama bu ikinci defa yapması beni derinden üzdü. iyi bir firmada iyi gelirde iyi bir pozisyonda çalışıyorum. bunun artık iyi gelir iyi bir meslek vs. alakası yok. erkeklerin arları çatlamış. buna meal veren kadınların namusları parçalanmış. evli olduğunu bilerek böyle birşeye izin veren karşıdaki kadınında mutlu olmasını izleyemezdim.
kadında bir bankada iyi bir pozisyonda çalışıyor. genel müdürlüğüne bir yazı yazdım. aile birliğimizin sarsıldığını böyle bir kadına yaptırım uygulamalarının gerektiğini rica ettim. şuan incelemede dilerimki bu tür insanlar gerekli cezaları alır ve bir nebze de olsa evli erkeklerden uzak durmaları gerektiğini öğrenirler.
Eşime gelecek olursak onuda tüm hayatını etkielyecek iyi bir ders verdim. içim soğudumu hayır. dilerim Allahtan yaşattıklarını yaşamadan bu dünyadan cekip gitmezler..
bu tür insanlar ifşa edilmeli hayatları onlarında zehir edilmeli.
peki soruyorum size bir kadına bir kadın bunu nasıl yapar ? suçlu erkmemidir kadınmmı?
ben yok etmeyeceğim.Bugün o olur yarın başkası
Ne yapıcan elin kadınlarını teker teker yok mu edicen?
Bunlarla mı uğraşıcan hayat boyu
Ömrün tükenir söyleyeyim
Etik olarak evli bir adamla olmayı yanlış buluyorum hiç hayatımda böyle birşey yaşamadım bu arada sende öylesin onları tutuyorsun gibi bir savunmaya geçemezsin
Ama asıl suçlu adam
Dünyada milyonlarca kadın var her ilgiyi gördüğünde gidecekse oooo yani
kocalar melek diyen bir tane üye yok burda.bu kocalarda hiç suç yok zaten, sorun hep 3. kişide, öteki kadında. öyle öyle, kocalarınız birer melek...
Eşinizin bu ikinci aldatmasıymış, adamın gözü dışarıdaymış, bu kadın olmasa başka kadın olacaktı ki zaten. Bu demek değil ki kadınlar suçsuz. Ama dünyada ahlaksız erkekler kadar kadınlarda var. Ve birbirlerini bir şekilde buluyorlar ve bulacaklar.Başta eşim suçlu öncelikle zaten hak ettiği maddi manevi tüm tazminat davalarını açtım. sadakat göztermeyen aile birliğine çocuklarına ihanet eden bir adam !!!! herşeyin en büyüğünü hak ediyor.
benim söylemek istediğim evli olduğunu bilerek bunu yapan kadınlarda ..
Olamazlar zaten yuva yıkanın yuvası olmazben yok etmeyeceğim.
kadınların bu duruma sessiz kalmamaları için bir konu açtım sadece.
kadınlar olarak yok edeceğiz.
kapalı kapılar arkasında aldatılan kadın çocuklarla yaşam mücadelesi verirken,
kendileri mutlu olamazlardı..
Öncelikle geçmiş olsun. Ne dersi verdiniz?Eşime gelecek olursak onuda tüm hayatını etkielyecek iyi bir ders verdim.
Olamazlar zaten yuva yıkanın yuvası olmaz
İlahi adalet var
Ama yok edemeyeceksiniz
Biraz rahatsız edebilirsiniz
Ama o pişkin kadın ne yapar eder çıkar işin içinden
Vicdanlı bir kadın bunu yapmaz özellikle her erkek bana ilgi göstersin diyen tipler var
İlgi budalası çocukluğunda babasından sevgi ilgi görmemiş kadınlar bunlar
oda işinden oldu. maddi manevi tazminatlardan haberide var.Öncelikle geçmiş olsun. Ne dersi verdiniz?
kadınla mı evlisin eşinle mi? anlayamadım ?
boşandım tazminat davaları devam ediyor.
Dava açmakla iyi yapmışsınız. Peki görüşüyor musunuz? Yani dava açtınız işsiz ama boşanma olmayacak mı?oda işinden oldu. maddi manevi tazminatlardan haberide var.
boşandık ve hiç bir şekilde görüşmüyoruz.Dava açmakla iyi yapmışsınız. Peki görüşüyor musunuz? Yani dava açtınız işsiz ama boşanma olmayacak mı?
boşandık ve hiç bir şekilde görüşmüyoruz.
İkisinede çok iyi yapmışsınız. Duruşunuzdan ve kararlılığınızdan dolayı tebrik ederim. Bundan sonra ki hayatınız güzel insanlarla geçsin.Hiç bir kadının yaşamaması gereken, asla sebebi ne olursa olsun böyle bir şeyi hiç bir kadının hak etmediği iğrenç bir olay.
evet aldatıldım ilkinde affettim çocuklarım var 2 tane. ama bu ikinci defa yapması beni derinden üzdü. iyi bir firmada iyi gelirde iyi bir pozisyonda çalışıyorum. bunun artık iyi gelir iyi bir meslek vs. alakası yok. erkeklerin arları çatlamış. buna meal veren kadınların namusları parçalanmış. evli olduğunu bilerek böyle birşeye izin veren karşıdaki kadınında mutlu olmasını izleyemezdim.
kadında bir bankada iyi bir pozisyonda çalışıyor. genel müdürlüğüne bir yazı yazdım. aile birliğimizin sarsıldığını böyle bir kadına yaptırım uygulamalarının gerektiğini rica ettim. şuan incelemede dilerimki bu tür insanlar gerekli cezaları alır ve bir nebze de olsa evli erkeklerden uzak durmaları gerektiğini öğrenirler.
Eşime gelecek olursak onuda tüm hayatını etkielyecek iyi bir ders verdim. içim soğudumu hayır. dilerim Allahtan yaşattıklarını yaşamadan bu dünyadan cekip gitmezler..
bu tür insanlar ifşa edilmeli hayatları onlarında zehir edilmeli.
peki soruyorum size bir kadına bir kadın bunu nasıl yapar ? suçlu erkmemidir kadınmmı?
siz kadınlar reddettiği için sizi aldatamayacak bir erkek olsun diyorsunuz,yani evlilik birliğinizi koruması size ve çocuklarınıza ihanet etmemesi gereken kişi elin kadını değil.
o kadın olmaz başkası olur.
siz kadınlar reddettiği için sizi aldatamayacak bir erkek olsun diyorsunuz. kadına kızgınlığınız evli erkekle işi ne demeniz bunu gösteriyor. bende diyorum ki bu kadın evli erkekle olmam dese ne değişecekti? eşiniz o ahlakta olmadıktan sonra.
olay tazeymiş öfkenizi anlıyorum ancak sağlıklı düşünürseniz kimse reddedildiği için aldatmaya fırsat bulamayan bir erkek istemez hayatında.
boşanma davası açmanıza sevindim. çünkü bir kere affedilen hep öyle sanıyor.
donuna kadar alırsınız inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?