Aldatılmak!!!

suclu erkektir bu pozisyonda ben ayseye fatmaya bakmam ben esime bakarim onunda o catlamis ar damarini eline veririm

Bugün o olur yarın başkası
Ne yapıcan elin kadınlarını teker teker yok mu edicen?
Bunlarla mı uğraşıcan hayat boyu
Ömrün tükenir söyleyeyim
Etik olarak evli bir adamla olmayı yanlış buluyorum hiç hayatımda böyle birşey yaşamadım bu arada sende öylesin onları tutuyorsun gibi bir savunmaya geçemezsin
Ama asıl suçlu adam
Dünyada milyonlarca kadın var her ilgiyi gördüğünde gidecekse oooo yani

Burada herkes sadece eşini suçlar
Sadece eşin suçlu değil
Kadın da eşin kadar suçlu
Hatta bence kadınlar daha suçlu
Evli erkekleri baştan çıkarınca Zafer kazandıklarını sanıyorlar ...
Maalesef iyice türediler .
Hatta bazı kadınlara alyansı olan erkekler daha cekici geliyormus
Çok iyi yapmıssınız
Allah içinize ferahlık versin
Burada herkes yadırgayacaktır ilkinde neden affettiniz diye ama allah kimseye yaşatmasın neler yaşadınız içinizde ne kırgınlıklar oldu biz bilemeyiz
Konuşması kolay tabi

ben yok etmeyeceğim.
kadınların bu duruma sessiz kalmamaları için bir konu açtım sadece.
kadınlar olarak yok edeceğiz.
kapalı kapılar arkasında aldatılan kadın çocuklarla yaşam mücadelesi verirken,
kendileri mutlu olamazlardı..

Eşinizin bu ikinci aldatmasıymış, adamın gözü dışarıdaymış, bu kadın olmasa başka kadın olacaktı ki zaten. Bu demek değil ki kadınlar suçsuz. Ama dünyada ahlaksız erkekler kadar kadınlarda var. Ve birbirlerini bir şekilde buluyorlar ve bulacaklar.

Olamazlar zaten yuva yıkanın yuvası olmaz
İlahi adalet var
Ama yok edemeyeceksiniz
Biraz rahatsız edebilirsiniz
Ama o pişkin kadın ne yapar eder çıkar işin içinden
Vicdanlı bir kadın bunu yapmaz özellikle her erkek bana ilgi göstersin diyen tipler var
İlgi budalası çocukluğunda babasından sevgi ilgi görmemiş kadınlar bunlar

2.aldatmasıymış, zaten alışmış, sizi kandırmış, adamın gözü dışardaymış, bu tür kelimeler alışıldık şeyler. canımıda yakmıyor açıkçası. çalışan geliri iyi biriyim diyerek bilerek yazdım. benim ona buna şuna ihtiyacım yok. çocuklar için tek bir şansı hak etti diye düşünmüştüm.

babasından ilgi sevgi görmemiş tüm kadınları genellemeyin bence..
bu ahlak ile alakalı olan birşey gayet ailesi çevresi tarafından sevilen iyi bilinen bir kadında/erkek yapabilir bunu ahlak sorunu bu..
babasından sevgi görmemiş ama eşine ailesine bağlı ahlaklı cok kadın tanıyorum...

kadınla mı evlisin eşinle mi? anlayamadım ?
boşandım tazminat davaları devam ediyor.

yani evlilik birliğinizi koruması size ve çocuklarınıza ihanet etmemesi gereken kişi elin kadını değil.
o kadın olmaz başkası olur.
siz kadınlar reddettiği için sizi aldatamayacak bir erkek olsun diyorsunuz. kadına kızgınlığınız evli erkekle işi ne demeniz bunu gösteriyor. bende diyorum ki bu kadın evli erkekle olmam dese ne değişecekti? eşiniz o ahlakta olmadıktan sonra.
olay tazeymiş öfkenizi anlıyorum ancak sağlıklı düşünürseniz kimse reddedildiği için aldatmaya fırsat bulamayan bir erkek istemez hayatında.
boşanma davası açmanıza sevindim. çünkü bir kere affedilen hep öyle sanıyor.
donuna kadar alırsınız inşallah.

ikisi de suçlu ama emin ol bir laf var dişi köpek kuyruk sallamasa erkek köpek yanaşamazmış. Kadın adamın evli olduğununu bile bile bunu yapması aşağılık bir hareket. Sonradan öğrense sen evlisin eşin var çocukların var diyip olayı orda kesmesi gerekirdi. Terbiyesizler. Valla takdir ettim seni kadına en iyisini yapmışşın. Peki adama nasıl bir ders verdin söyle bizde bilelim

İkisinede çok iyi yapmışsınız. Duruşunuzdan ve kararlılığınızdan dolayı tebrik ederim. Bundan sonra ki hayatınız güzel insanlarla geçsin.

siz kadınlar reddettiği için sizi aldatamayacak bir erkek olsun diyorsunuz,
siz kadın değilmisiniz ? demek geldi içimden kusura bakmayın.
reddetmek genel olarak düşünüyorum , olabiliyor tabiki. peki her istediğininde olabileceği rahatlığı neden? olabilir insanlık hali ben sanmıyorumki burdan yada dışarda bir kadından bişey istendiğinde sebesiz reddetsin. zaten sevgiyi ilgiyi görmek isteyen biz kadınlar neden istediklerini reddedelimki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…