- 21 Ağustos 2013
- 4.702
- 5.092
- 158
- 40
Nasil yazi yazdin onu anlamadim.evlilik birligimi sarsti mi dedin? Genel mudurluge?! Ust yazi mi yazdin dilekce mi yazdin ilk defa boyle bisi duyuyorum.Hiç bir kadının yaşamaması gereken, asla sebebi ne olursa olsun böyle bir şeyi hiç bir kadının hak etmediği iğrenç bir olay.
evet aldatıldım ilkinde affettim çocuklarım var 2 tane. ama bu ikinci defa yapması beni derinden üzdü. iyi bir firmada iyi gelirde iyi bir pozisyonda çalışıyorum. bunun artık iyi gelir iyi bir meslek vs. alakası yok. erkeklerin arları çatlamış. buna meal veren kadınların namusları parçalanmış. evli olduğunu bilerek böyle birşeye izin veren karşıdaki kadınında mutlu olmasını izleyemezdim.
kadında bir bankada iyi bir pozisyonda çalışıyor. genel müdürlüğüne bir yazı yazdım. aile birliğimizin sarsıldığını böyle bir kadına yaptırım uygulamalarının gerektiğini rica ettim. şuan incelemede dilerimki bu tür insanlar gerekli cezaları alır ve bir nebze de olsa evli erkeklerden uzak durmaları gerektiğini öğrenirler.
Eşime gelecek olursak onuda tüm hayatını etkielyecek iyi bir ders verdim. BOŞANDIK. içim soğudumu hayır. dilerim Allahtan yaşattıklarını yaşamadan bu dünyadan cekip gitmezler..
bu tür insanlar ifşa edilmeli hayatları onlarında zehir edilmeli.
peki soruyorum size bir kadına bir kadın bunu nasıl yapar ? suçlu erkmemidir kadınmmı?
Tartışmalar çıktıktan sonra konu sahibi yeniden düzenledi mesajını.Bosandik yaziyor ilk sayfada. Siz mi goremediniz acaba?
bence suçlu erkek,çünkü o ikinci kadın kocanızın başına silah dayayarak birlikte olmadı.Ve o kadının size karşı bir sorumlulğu yok.Hatanın tamamı bence adamlarda.
Tartışmalar çıktıktan sonra konu sahibi yeniden düzenledi mesajını.
İlk mesajında boşandığını söylememişti.
Güçlü duruş ve öfke bir arada bulunan şeyler değil.Güçlü durusunuz icin sizi tebrik ediyorum, insallah iciniz en kisa zamanda sogur ve rahata erersiniz
Bu mu boşandık Mı?sayfalarda hepsi yazılı aslında onu işinden gücünden itibarından ettim.
Dilekçe bu. Ne istenirse yazılır da, boşandık niye yazmamış acaba?Nasil yazi yazdin onu anlamadim.evlilik birligimi sarsti mi dedin? Genel mudurluge?! Ust yazi mi yazdin dilekce mi yazdin ilk defa boyle bisi duyuyorum.
Konu sahibi ben degilim bu bir.ayrica hem kadin hem erkek suclu.ikisi de cezasini cekmeli.cekmeli ki bence evli erkeklere yapisip yuvalar yikilmasina sebebiyet vermesinler.en basta es suclu tabi ki ama diger kadinlar da masum degil kusura bakmayin.Kadınlara bedel ödetmek o kadar kolay değil, siz suçlu duruma düşebilirsiniz. Ben bu yüzden diyorum kadını bırakın boşver in ilgilenmeyin diye. Yasal olarak da sizin onlara bedel ödemeye falan hakkınız yok bilin istedim.Kendinizi manevi tazminat öderken bulmayın sonra.
Öyle bir uygulama yok artık. Bir dönem konuşuldu fakat artık 2. Kadına bir yaptırım uygulanmıyor maalesef. Üstelik siz bilipte ispat edemez ve hakaret ederseniz siz suçlu konuma düşersiniz. Sadece eşinize yaptırım uygulayabilirsiniz.
Gerçekten çok haklısınız. Ya adam biseksiel falan olsa, erkekle ilişki kursa ve aldatsa o zaman ilişki kurduğu adama bu şekilde duygular beslenebilecek mi acabaBenim karsimdaki erkek beni aldatsa hic aklimin ucundan dahi gecirmem beni aldattigi kadin ile ugrasmayi.
Bu tarz seyleri burda okuyorum ve sasiriyorum..
Acaba bu erkekler sizi bir kadin ile degil de bir erkekle aldatsa ayni seyleri yapar misiniz?
Herneyse bosanmaniz iyi olmus. Zira kendisine saygi duymayan bir insan aldatir ancak. Öyle insanlarla ömür gecmez. Sadece aldatma degil daha fazla sacma sapan huylarida vardir öylesinin.
Konu sahibi olmasanızda yorumlarınıza cevap verebildiğimi düşünmüştüm.Sizin düşünceniz saygım var değişmez tıpkı benimkiler gibi. Yani benim sizin tarzınızda insanlardan anladığım şu, erkek ona buna iş atsın ama kadın yüz vermezse yuvanızı ayakta tutacaksınız sizi sevmeyen hergün birine yada birilerine yalvaran bir adamla. Kocalarınıza kimse yapışmıyor, istisnalar çok çok azdır, kocanız Brad Pitt falan değilse gerçekten kimse yapışmıyor. Aksine çoğunluğunun birlikte olmasa bile başkasına nasıl yalvarıp köpek olduğunu görseniz,özellikke Red alınca.. Çoğu redediliyor zaten merak etmeyin,Konu sahibi ben degilim bu bir.ayrica hem kadin hem erkek suclu.ikisi de cezasini cekmeli.cekmeli ki bence evli erkeklere yapisip yuvalar yikilmasina sebebiyet vermesinler.en basta es suclu tabi ki ama diger kadinlar da masum degil kusura bakmayin.
bankanın herhangi bir sosyal medyasından konuyu yazdım. hemen cevap verdiler aradılar. gerekli yerlere onlar bildirim yaptı.şuan incelemede bu tür durumlara önem veren şirketler var. benim çalıştığım şirkette de yaşandı bu durum. kıdemine bakılmaksızın istifa ettiler.Nasil yazi yazdin onu anlamadim.evlilik birligimi sarsti mi dedin? Genel mudurluge?! Ust yazi mi yazdin dilekce mi yazdin ilk defa boyle bisi duyuyorum.
Araştırın hukuk sitelerinde avu
Araştırın, hukuk sitelerinde avukatlara çok sayıda bu tarz sorular var. En son yargıtay 4.hukuk dairesi, 2015 te 3. Kişilere tazminat davası açılamaz diye karar verdi. Zaten az önce de söyledim. Yeni kimliklerde medeni hal ibaresi yok. 3. Kadın ben bilmiyordum der sıyrılır.
Yani dogrudur ne diyeyim bana garip geldi.elbette bu tur durumlarda sirketlerin yaptirimi olabilir sizin nasil bunu bildirdiginizi merak ettim sadece.sosyal medyadan yazsaniz nasil arastirilacak? Siz kanit mi sundunuz?konusmalari vs.bankanın herhangi bir sosyal medyasından konuyu yazdım. hemen cevap verdiler aradılar. gerekli yerlere onlar bildirim yaptı.şuan incelemede bu tür durumlara önem veren şirketler var. benim çalıştığım şirkette de yaşandı bu durum. kıdemine bakılmaksızın istifa ettiler.
Umarım böyle bir durum yaşamazsınız ve deneyimlemek zorunda kalmazsınız. Benim söylemek istediğimi de çok farklı yere çekiyorsunuz.Saçma..
Kimliğinde evli yazsa da kimliğini görmedim diyebilir bi kimliğe mi kaldı...
Dava da açılabiliyor tabiki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?