niye bu kadar agrasifsiniz bende bunu merak ettim. saldırmak için yer arıyorsunuz sanki.19 sayfayı okuyacak değilim herhalde.
İlk yorumunuzda konunuzu tam olarak anlatmayı akıl etmiş olsaydınız, boşandığınızı belirtmiş olsaydınız ona göre yorum alırdınız. Boşandığınızı ilk mesajınızda yazacaktınız.
Derdinizi taksitle değil de peşin olarak yazmayı tercih etmeliydiniz.
Sonrada kalkıp kötü kalplilikle suçluyorsunuz.
Eh ne diyelim kişi kendinden bilirmiş işi.
niye bu kadar agrasifsiniz bende bunu merak ettim. saldırmak için yer arıyorsunuz sanki.
kaç kişi bunu sordu ama sizin gibi yazanda olmadı.
evet kötü kalpli bir insanım böyle olmak gerekiyor.
Siz boşanmayacaksınız değil mi?
Kocanızdan kopmayacaksınız. Öyleyse bu aldatmaya suçlu arıyorsunuz.
Bravooo buldunuz.
Öteki kadın suçlu tabi ki.
Ne sizi defalarca (ki sizin bildiğiniz 2) aldatan eşiniz, ne böyle bir adamı sırf çocuğum var yalanına sarılıp bırakmayan siz suçlu değilsiniz.
Yazık ya.
İşiniz, gücünüz, mevkiniz, tahsiliniz ne aldatılmanıza ne de mantıksız düşünmenize engel olamıyor işte.
Kusura bakmayın ama burada ki tek suçlu sizsiniz.
Haa şikayet etmişsiniz ne ala. Kadını şiyaket edin size sadakat göstermeyen eşinizle akşam aynı yatağa girin.
Kötü haber vereyim size. Hiç bir şey çıkmaz bu işten.
Siz üçüncü aldatılmaya hazırlayın kendinizi.
[/QUOTE
Bu neyin ofkesi kimin savunmasi?
Kadin BOSANMIS.
Ohh kadını işinden kovdur, mesleğinden et. Eşine gelince de “unutamayacağı ders verdim.” de.
Şirket sahibiyle aldatırsa bu sefer eşin bence şirketi yak, eşine de bi ders verip geçersin. Peh. Asıl unutulamayan dersi eşin sana vermiş.
Düzelttim.İlk mesajınızı düzenleyin bence. Çünkü boşandığınız anlaşılmıyor. Boşandığınızı aradaki mesajlarda yazmışsınız ve ilk mesajınıza bakarak yorum yapanlar eşinizden ayrılmayıp, sadece kadını rezil ettiğinizi düşünerek tepki veriyor haliyle. En başta net belirtseydiniz yorumların çoğu bu şekilde olmazdı.
Evet cok haklisiniz en haklisiniz yuruyedurun.Ne öfkesi hanımefendi. Ben 19 sayfayı tek tek okumak zorunda değilim.
Konu sahibinin ilk mesajına göre yorum yaptım. O mesajda da zaten boşanmış olduğundan bahsetmiyor. Hatta ilk sayfada bu durumu soranlar olmuş cevap vermemiş.
Kaldı ki, 20. sayfada bile hala boşandınız mı diye soran var.
Hadi ben 19 sayfayı okumadım, siz bari 1-2 sayfa okusaydınız bu konu hakkında konu sahibiyle olan mesajlarımı görürdünüz.
Konu sahibi boşanmış, maddi manevî tazminat davası açmış ama ilk mesajında bunu belirtmemiş maalesef. Ben dahil çoğu kişi ilk mesajı okuduğumuzda boşandığını anlamadık ve o yüzden de tartışma ortamı oluştu. Yoksa kimse o kadın pürü pak, niye suçlu görüp rezil ettin demiyor aslında.
Öyle bir uygulama yok artık. Bir dönem konuşuldu fakat artık 2. Kadına bir yaptırım uygulanmıyor maalesef. Üstelik siz bilipte ispat edemez ve hakaret ederseniz siz suçlu konuma düşersiniz. Sadece eşinize yaptırım uygulayabilirsiniz.Ikisine de her ne yaptıysanız ellerinize sağlık..
Tutturmuşlar asıl eşiniz suçlü da bilmem ne de
onu bunu bilmem, meslegı "o işi" yapmak olan kadınlar hariç diger tüm 3.şahıslar yarı-yarıya suçludur ihanet üçgenlerinde.
Sadece koca mi sorumlu yani...
Sandığıniz gibi olsaydı kanun önünde 3.şahıslara yaptırım uygulanabilirmiydi bi düşünelim bakalım?
Kadinda tabi erkekler zaten zavalli zayif yaratiklar....Hiç bir kadının yaşamaması gereken, asla sebebi ne olursa olsun böyle bir şeyi hiç bir kadının hak etmediği iğrenç bir olay.
evet aldatıldım ilkinde affettim çocuklarım var 2 tane. ama bu ikinci defa yapması beni derinden üzdü. iyi bir firmada iyi gelirde iyi bir pozisyonda çalışıyorum. bunun artık iyi gelir iyi bir meslek vs. alakası yok. erkeklerin arları çatlamış. buna meal veren kadınların namusları parçalanmış. evli olduğunu bilerek böyle birşeye izin veren karşıdaki kadınında mutlu olmasını izleyemezdim.
kadında bir bankada iyi bir pozisyonda çalışıyor. genel müdürlüğüne bir yazı yazdım. aile birliğimizin sarsıldığını böyle bir kadına yaptırım uygulamalarının gerektiğini rica ettim. şuan incelemede dilerimki bu tür insanlar gerekli cezaları alır ve bir nebze de olsa evli erkeklerden uzak durmaları gerektiğini öğrenirler.
Eşime gelecek olursak onuda tüm hayatını etkielyecek iyi bir ders verdim. BOŞANDIK. içim soğudumu hayır. dilerim Allahtan yaşattıklarını yaşamadan bu dünyadan cekip gitmezler..
bu tür insanlar ifşa edilmeli hayatları onlarında zehir edilmeli.
peki soruyorum size bir kadına bir kadın bunu nasıl yapar ? suçlu erkmemidir kadınmmı?
Açılamıyor maalesef açılsa bile eş tarafı böyle bir davayı kazanamaz. Böyle bir kanun yok kaldırıldı. Bir dönem konuşuldu fakat artık karar alındı 3. Kişilere böyle bir yaptırım yok tamamen aldatan eş sorumlu. Artı şu an yeni kimliklere dikkat edin, medeni hal ibaresi kaldırıldı yok. Kadın dese ki ben bilmiyordum bana yalan söyledi ben de mağdurum manevi yıprandım dese haklı duruma bile geçebilir. Önceden derlerdi hiç görmedin mi kimliğini de bilmiyordun diye. Şu an görse bile bilemez. Bana yalan söyledi der geçer.elinizde tapu gibi kanıtınız varsa aldattığı kadınada maddi manevi tazminat davası açabilirsiniz.
Açılamıyor maalesef açılsa bile eş tarafı böyle bir davayı kazanamaz. Böyle bir kanun yok kaldırıldı. Bir dönem konuşuldu fakat artık karar alındı 3. Kişilere böyle bir yaptırım yok tamamen aldatan eş sorumlu.
Araştırın, hukuk sitelerinde avukatlara çok sayıda bu tarz sorular var. En son yargıtay 4.hukuk dairesi, 2015 te 3. Kişilere tazminat davası açılamaz diye karar verdi. Zaten az önce de söyledim. Yeni kimliklerde medeni hal ibaresi yok. 3. Kadın ben bilmiyordum der sıyrılır.Bunu neye dayanarak söylüyorsun? Kanun maddesini söyler misin? Kaldırıldıysa resmi gazetede yayınlanmıştır...
Bosandik yaziyor ilk sayfada. Siz mi goremediniz acaba?Yoo agresif değilim.
Bakın bana yazdığınız cevaptan sonra bile yazan kişiler boşanıp boşanmadığınızı sormuş. 20 sayfa olmuş.
Tutup bana cevaben direkt kötü kaplisiniz derseniz bunun karşılığında da cevabını almayı kabul etmiş olursunuz.
Ben aldatılıp hala evli olan kadınları anlamıyorum, anlayamayacağım. Boşanmayan kadın hatalıdır bence.
Toplum olarak erkeklere "sen aldat ben çocukarımın hatırına seni affederim" mesajını verdiğimiz için bu erkek milleti göğsünü gere gere yapıyor her haltı.
Siz hiç çocukları için aldatılmayı kabul eden erkek gördünüz mü?
Göremezsiniz.
Kadınlar olarak affettiğimiz için toplum da erkeğin aldatmasını normal karşılamaya başlamış.
Bu düzenin değişmesi gerekiyor. İşte zinciri kırmayan her hemcinsime böyle isyan edip kızıyorum.
İlkinde affetmemiş olsaydınız ikinci travmayı yaşamayacaktınız.
Neyse, zaten boşandım diyorsunuz o zaman yolunuz açık olsun. Şerefsizleri arkanızda bırakıp kendi hayatınıza odaklanın ve benden bir tavsiye, onlar için kendinizi ne yorun nede üzün.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?