Aldatılmak!!!

Aldatmanın biri ikisi üçü olmaz. Aldatma aldatmadır. Birinciyi yapan ikinciyi daha kolay yapar. Suçlu olan erkek. Onunla evlisiniz, size karşı sorumluluğu olan kişi eşiniz. Kadın suçsuz demiyorum ama onun ahlaksızlığı onu bağlar. Eğer sizin yerinizde olsaydım kadın tanıdığım, güvendiğim biri değilse onu suçlamazdım. Bana karşı bir sorumluluğu yok çünkü. Elalemin kadınından bana ne? Beni kocam ilgilendirir

Hiç bir kadının yaşamaması gereken, asla sebebi ne olursa olsun böyle bir şeyi hiç bir kadının hak etmediği iğrenç bir olay.
evet aldatıldım ilkinde affettim çocuklarım var 2 tane. ama bu ikinci defa yapması beni derinden üzdü. iyi bir firmada iyi gelirde iyi bir pozisyonda çalışıyorum. bunun artık iyi gelir iyi bir meslek vs. alakası yok. erkeklerin arları çatlamış. buna meal veren kadınların namusları parçalanmış. evli olduğunu bilerek böyle birşeye izin veren karşıdaki kadınında mutlu olmasını izleyemezdim.
kadında bir bankada iyi bir pozisyonda çalışıyor. genel müdürlüğüne bir yazı yazdım. aile birliğimizin sarsıldığını böyle bir kadına yaptırım uygulamalarının gerektiğini rica ettim. şuan incelemede dilerimki bu tür insanlar gerekli cezaları alır ve bir nebze de olsa evli erkeklerden uzak durmaları gerektiğini öğrenirler.
Eşime gelecek olursak onuda tüm hayatını etkielyecek iyi bir ders verdim. içim soğudumu hayır. dilerim Allahtan yaşattıklarını yaşamadan bu dünyadan cekip gitmezler..
bu tür insanlar ifşa edilmeli hayatları onlarında zehir edilmeli.
peki soruyorum size bir kadına bir kadın bunu nasıl yapar ? suçlu erkmemidir kadınmmı?
Kadın evli oldnı şeyi yapar.uğunuzu biliomuydu?
Bence en büyük suçlu adamlar.Ve üzgünüm bu adam 3. kezde aynı şeyi yapar.Hayatınız mükemmel bu adamı hayatınızda taşımak zorunda değilsiniz.

Hiç bir kadının yaşamaması gereken, asla sebebi ne olursa olsun böyle bir şeyi hiç bir kadının hak etmediği iğrenç bir olay.
evet aldatıldım ilkinde affettim çocuklarım var 2 tane. ama bu ikinci defa yapması beni derinden üzdü. iyi bir firmada iyi gelirde iyi bir pozisyonda çalışıyorum. bunun artık iyi gelir iyi bir meslek vs. alakası yok. erkeklerin arları çatlamış. buna meal veren kadınların namusları parçalanmış. evli olduğunu bilerek böyle birşeye izin veren karşıdaki kadınında mutlu olmasını izleyemezdim.
kadında bir bankada iyi bir pozisyonda çalışıyor. genel müdürlüğüne bir yazı yazdım. aile birliğimizin sarsıldığını böyle bir kadına yaptırım uygulamalarının gerektiğini rica ettim. şuan incelemede dilerimki bu tür insanlar gerekli cezaları alır ve bir nebze de olsa evli erkeklerden uzak durmaları gerektiğini öğrenirler.
Eşime gelecek olursak onuda tüm hayatını etkielyecek iyi bir ders verdim. içim soğudumu hayır. dilerim Allahtan yaşattıklarını yaşamadan bu dünyadan cekip gitmezler..
bu tür insanlar ifşa edilmeli hayatları onlarında zehir edilmeli.
peki soruyorum size bir kadına bir kadın bunu nasıl yapar ? suçlu erkmemidir kadınmmı?

Ikisi de suclu..
Kadin arsiz yuzsuz adam da sehvetinin derdine dusmus..
Yani al birini vur otekine..

"Bana söz veren kocam,kadının sorumluluğu yok"cular bu cümleyi nerden ezberledi acaba?Evli olduğunu bile bile bu ilişkiyi yaşadıysa evet o kadın da rezil edilmeyi hak ediyor.İyi yapmışsınız.

Bişey diycem ama linçlemeyin hemen...
Bu aldatan adamlar, işinden de olsa bulur yeni bi iş, büyük ihtimal yine o kadınla ya da başkasıyla hemen yoluna devam eder...Travmayı ne kadar intikam alırsa alsın aldatılan kadın çeker...İşinden de kendinden de etse, yalnız kalan yine kadın, emekleri heba olan, başkasına tercih edilmeyen yine kadın yani...

Aldatan erkek travma yaşamaz çünkü zaten çoktan kopmuş bağlılıktan, başka bir yolda zaten...Maddi kayıplara uğratmak bence kadının yasadıgı duygusal travmanın yanında solda sıfır...

Tek suçlu eşiniz. Sizi çok yakışıklı biri pahalı mücevherlerle, son model arabayla eşinizi aldatmaya ikna edebilir mi? Aklınızı çelebilir mi? Gizli bir ilişki yaşamaya ikna edebilir mi? Edemez değil mi? Ayrıca şöyle düşünün, hiçbir kadın eşinize yüz vermese, malum yerlerde para karşılığı biriyle beraber olsa onu aldatma saymayacak mısınız?Adamın içinde varsa bulur. Kimbilir o kadınlara neler söyleyip ikna ediyorlar. Siz kendinizi düşünün aldatılıp tekrar tekrar o adama ikna oluyorsunuz. O kadınlarda sizin gibi kandırılıyor emin olun. Kadın, kadının düşmanı falan değil. Kadını kadına düşman edip,iki tarafa yüzlerce yalan söyleyip egosunu şişiren de o gerizekalı erkek. Artık şunu bir anlayın. Size tavsiyem, öteki kadın diye bir film var Cameron Diaz ın izleyin. Hem güldürüyor hem düşündürüyor. Kadın dayanışmasını görün bi,belki bişeyler anlarsınız. Aldatan erkek yada kadın farketmez aldatmayı kendi seçer. İki tarafta kurbandır, iki tarafta aldatılır aslında. Başkasına aşık olup,aldatmayıp, gelip dürüstçe ayrılmak isteyen kişilerinde alnından öpeyim.Ama çok azlar.

kendisine ve itibarina çok önem veren biriydi. iş hayatındada en en en iyisi için uğraşırdı. öncelikle onları kaybetti. etrafında bir tane arkadaşı kalmadı sürünüyor.

Erkekler dünyasında aldatan adamdan hiçbir erkeğin uzaklaşacagını sanmıyorum

"Bana söz veren kocam,kadının sorumluluğu yok"cular bu cümleyi nerden ezberledi acaba?Evli olduğunu bile bile bu ilişkiyi yaşadıysa evet o kadın da rezil edilmeyi hak ediyor.İyi yapmışsınız.
Bu cümleyi annemden öğrendim. Babam annemi aldattı. Annem direk boşandı. Detaya girmek istemiyorum ama aldattığı kadının kızı ile ilgili bir durum vardı. Ve annem boşanma gerekçesini aldatma olayından, şiddetli geçimsizliğe çevirtti. Çünkü dedi kadın beni ilgilendirmez. Kimbilir ne yalanlar anlattı kadına dedi. (zaten kısmen öğrenmişti) artı babamı yıllardır tanıdığı için artık ciğerini biliyordu.

kadınla mı evlisin eşinle mi?
cevap çok basit aslında.
boşanmadıysanız eşinize de ders vermiş olmuyorsunuz. ilkinde olduğu gibi nasıl olsa affediliyorum mesajı almış oluyor.

Aldatan, yani aslında kadından vazgeçen erkekten boşanmakla erkeklere ders verilmiş olmuyor.

Hangisi daha suçlu, hangisi bedeli daha fazla ödemeli, temelde suçlu kim, ayartan mi daha kötü ayartilan mi?
Bunların ne önemi var ki. Hiç
Sonucu hicbiri degistirmeyecek ve fark bile ettirmeyecek. İkiside kalitesiz bu kadar

Kadınlar kulübünde ezberlenmiş sözler var. Belli konularda aynı cümleler döner durur. O konu açıldı mi üyeler koşa koşa gelir kalıp cümleleri yazmak için o konulardan biri de bu. Evli adamın aldatmasında asıl suçlu adamdır eşin sana sadakat sözü verdi cümlesi on kere dönmüş. Yahu kadının yazdıklarını okumadınız mi? Kadın eşim suçsuz mu demiş kadın ayarttı mı demiş, bazı avam kadınlar gibi diğer kadına sayıp sövüp masum adamı baştan çıkaran kadın mı demiş? İkisi de suçlu demiş ve ikisi için de gerekeni yapmış çok güzel bir şekilde. Napsın yani sadece boşanıp diğer kadının hiç bir şey olmamış gibi pir ü pak mış gibi hayatına devam etmesine izin mi verseydi? Çok iyi yapmışşsın konu sahibi. Takdir ettim seni. İkisi de yaptıklarının bedelini ödemeli. Yüzdesi yok bu işin ikisi de suçlu!!
Tam da yazmak istediklerimizi yazmissiniz.

Ikisine de her ne yaptıysanız ellerinize sağlık..

Tutturmuşlar asıl eşiniz suçlü da bilmem ne de
onu bunu bilmem, meslegı "o işi" yapmak olan kadınlar hariç diger tüm 3.şahıslar yarı-yarıya suçludur ihanet üçgenlerinde.

Sadece koca mi sorumlu yani...
Sandığıniz gibi olsaydı kanun önünde 3.şahıslara yaptırım uygulanabilirmiydi bi düşünelim bakalım?

Ikisine de her ne yaptıysanız ellerinize sağlık..

Tutturmuşlar asıl eşiniz suçlü da bilmem ne de
onu bunu bilmem, meslegı "o işi" yapmak olan kadınlar hariç diger tüm 3.şahıslar yarı-yarıya suçludur ihanet üçgenlerinde.

Sadece koca mi sorumlu yani...
Sandığıniz gibi olsaydı kanun önünde 3.şahıslara yaptırım uygulanabilirmiydi bi düşünelim bakalım?
Üçüncü kişilere herhangi bir yaptırım olmuyor ki zaten. Manevi tazminat vs açılamıyor. Yasa önünde tek suçlu aldatan eş.

Üçüncü kişilere herhangi bir yaptırım olmuyor ki zaten. Manevi tazminat vs açılamıyor. Yasa önünde tek suçlu aldatan eş.

Yargıtayın hem.olymku hem.olumsuz iki kararı var ve açilabikiyor diye biliyorum.

Dediğiniz gibiyse aile birliğinin bozulup bozulmaması kimsenin umrunda değil o halde.

Ahlaksiz canlıları yürrklendirmekten öteye de gidebilen kanunlar olsa keşke!

Yargıtayın hem.olymku hem.olumsuz iki kararı var ve açilabikiyor diye biliyorum.

Dediğiniz gibiyse aile birliğinin bozulup bozulmaması kimsenin umrunda değil o halde.

Ahlaksiz canlıları yürrklendirmekten öteye de gidebilen kanunlar olsa keşke!
Konuyla ilgili yeni bir karar var mı bilmiyorum ama arkadaşım bu yılin başında aldatılma sonucu boşandı ve diğer kadına manevi tazminat davası açmak istedi ama avukatı bu konuyla ilgili kararın olduğunu ve dava acamayacağını söylemişti.

Açılsa da aldatmalara engel olur mu bilmiyorum. Adamlara dava açılıyor da ne oluyor, aldatan yine aldatılıyor.

Ohh kadını işinden kovdur, mesleğinden et. Eşine gelince de “unutamayacağı ders verdim.” de.

Şirket sahibiyle aldatırsa bu sefer eşin bence şirketi yak, eşine de bi ders verip geçersin. Peh. Asıl unutulamayan dersi eşin sana vermiş.

Konuyla ilgili yeni bir karar var mı bilmiyorum ama arkadaşım bu yılin başında aldatılma sonucu boşandı ve diğer kadına manevi tazminat davası açmak istedi ama avukatı bu konuyla ilgili kararın olduğunu ve dava acamayacağını söylemişti.

Açılsa da aldatmalara engel olur mu bilmiyorum. Adamlara dava açılıyor da ne oluyor, aldatan yine aldatılıyor.

Aldatmalara engel olmaz gibi düşüncem.ha ama şu olur;
Hıc değilse ifşa olur birşekilde .en dar çevresinde hiç değilse...

Yada o kadinda evliyse eğer resmi olarak ihanet ettiği masaya yatirilmiş olur kocasının da nasıl bir mikropla yaşadığına anlamasını sağlar.

Ne bileyim...öfke doluyum galiba tüm hayasızlikların yapanların yanlarına kar kalmasına...
Yanlarına kalmasın isteği aldatılan çoğu kadını boştansa da boşanmasada hayatının geri kanalında kemirip duran habis bi tümör.

Back
X