Aldatılmak

Yani demek istedigim
Ates olmayan yerden duman cikmaz
Direk bu meseleler ortaya cikar cikmaz hadi by by dicektn. Gerek yok yalanlar dinlemeye.
Kadin soylemis zaten

Yani demek istedigim
Ates olmayan yerden duman cikmaz
Direk bu meseleler ortaya cikar cikmaz hadi by by dicektn. Gerek yok yalanlar dinlemeye.
Kadin soylemis zaten
Yaşanmadan maalesef bazı şeyler anlaşılmıyor insan her gün de aldatılmıyor hayatınıza ne kadar kolay insan alıp kolayca bye bye diyeceğinize bağlı bence. Ben kolay kolay kimseyi alamadığım için çok zoruma gitti öyle hadi bye bye diyip engelleyip atamadım karşımda karaktersizde olsa sonuçta insan var. Yaşanmışlık var.

Onlar anormal ama sen de normal degilsin. Engelle geç ne diye ugrasiyosun ki?
Evet normalim gibi bir iddiam yok ilk kez başıma geldiği için de ne yapacağımı bilememiş olmam çok normal ama değil mi

Nıye hala konusuyorsun anlamiyorum. Su muhabbete ne gerek var Allah askına. Sonunda ne olmasını umuyosun?
Farkındaysanız son cümlem aklımdan nasıl çıkaracağımdı. Yani herhangi bir beklentim yok o insanlardan ne halleri varsa görsünler.

Nıye hala konusuyorsun anlamiyorum. Su muhabbete ne gerek var Allah askına. Sonunda ne olmasını umuyosun?
Sizin için aldatılmak kandırılmak bunları yaşamak çok normal bir şey gibi geldi yazdıklarınızdan.insan hadi ben sileyim engelleyim yok olsun gitsin. Hafızası silinsin istiyor ama olmuyor ne yazık ki.ben çok istedim mesela düşünmemeyi ama gözüme bir şeyler sokulmaya başlandı. Bende görmemezlikten gelip dayanmaya çalışıyorum ama gücüm kalmadı artık yenir yutulur şeyler değil. Yaşamadığınız şeyler hakkında yorum yapabiliyorsanız lütfen biraz düşünerek hareket edin . Mesela empati kurun. Zorsa yorum yapmayın.

Atarı senı bu muhabbete dahil eden insanlara yap.

O kadın alışmış adamın çapkınlıklarına. Sen uzak dur bu insanlardan.

Onlar anormal ama sen de normal degilsin. Engelle geç ne diye ugrasiyosun ki?
Aynen, basta akilli kadin hemen noktayi koymus dedim. Sonra yok tekrsr gorusmeler, bulusmalar, grup acmalar felan.

Benim ilk olarak anlamadigim aldattigni ogrenmissiniz. Kadinda size yazmis. Halen gorusmelere devam etmissiniz sonra vay efendim soyle dedi boyle cektirdi diye sikayet etmeniz. Niye kendinizi bu duruma sokuyorsunuz? Engelle hepsini gitsin.

Diğer kadın adamın evli olduğu eşi mı 14 yıllık?
Bir türlü boşanmayip boşandım bitti dedigi kişi .
14 yıl sevgililik çok fazla çünkü

14 yıl da ilk değildir bacım. Tencere kapak genişlik abideleri üzülme ve sadaka ver ucuz kurtuldun diye. Mutlu ol

Adam aldattığını hep inkar ediyor
O inkar ediyor da siz niye inanıyorsunuz? İnanmıyorum diyorsanız niye benneyanginlargordum ün dediği gibi uzatıyorsunuz? Sağlı sollu adamım etrafında dolaşmışsınız. Tamam siz git falan demişsiniz ama çok gönüllü de yollamamışsınız. Adam eminin çok keyif aldı bundan. Çünkü resmen kapışılan ben oldum diye kalkmış bir tarafları.

Bu adam, çok mu yakışıklı ya da çok mu varlıklı? Paylaşılamayan nedir? Sizi aldatacak kadar onur kavramı düşük birini atın çöpe gitsin. Niçin bir kadın, doğasına aykırı iken bir erkeğin peşinde dolanır? Yapmayın bunu kendinize. Bırakın herkes, kendi düzgün/yamuk hayatına baksın.

Dolanan ben değilim bitirdiğim halde peşimi bırakmayan o. Kadınla ilişkin var git yaşa dediğim halde inkar eden yazan arayan o ben değilim. Anlatım bozukluğu mu yazdıklarımda anlamıyorum ki ben zaten bitirmiş silmişim o saatten sonra da eklememişim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…