Bir insanın duygularıyla oynamak bu kadar kolay mıFantezi dünyaları değişik. Engelleyin, ne halleri varsa görsünler. Onlar mutlu öyle.
Adam aldattığını hep inkar ediyorAdam aldatmıs ve soylemıs, kadına gıtmıs bunu da soylemıs.
Neden uzattınız, neden bu olaylara girdiniz.
Silecektiniz bitecekti.
Pek verecek gibi görünmüyor bana sil üzülme engelle falan diyor hiç eklemedim ki sildikten sonraYazik o kadina Allah akil fikir versin
Etsın, kadına gittıgını söylemiş sen biliyorsun.Adam aldattığını hep inkar ediyor
Evet kolay.Bir insanın duygularıyla oynamak bu kadar kolay mı
Grup istiyorlar sanırm.
Bulaşma kaç
Bu insanların Allah korkusu yok belli lEvet kolay.
Hazmedemedim bana tekrar dönmesini hala yalana devam etmesini o kadına da yazık diye düşündüm bir haber yaşıyorduEtsın, kadına gittıgını söylemiş sen biliyorsun.
Hersey ortada adamın ne dedıgı onemsiz.
Neden yordun kendını bile bile?
Ders olsun oyleyse, bundan sonra kimse icin yazık falan deme. Bu tur camura benzer konulardan anında uzaklas.Bu insanların Allah korkusu yok belli l
Hazmedemedim bana tekrar dönmesini hala yalana devam etmesini o kadına da yazık diye düşündüm bir haber yaşıyordu
Zaten öyle yaptım bir sabah kadın sana dönerse hiç şaşırma falan yazdı dönemez ki bana dedim kadının korkusu mu var anlamadım bana döneceğinden korkuyor gibiDers olsun oyleyse, bundan sonra kimse icin yazık falan deme. Bu tur camura benzer konulardan anında uzaklas.
Malesef. İnsanlardan aklınıza hayalinize sığmayacak herşeyi bekleyin. Herşeyi.Bu insanların Allah korkusu yok belli l
Ben en başta inandım. Sonrasında inanmadım tabi ki yanlış mı anlatmışım bilemiyorum. Bana hala inkar ediyordu kadın hiç ayrılmadık dediğinde ben onu yapmasam ki yaptığım halde inkar ediyordu ben sildim zaten.Yaa bukadar olaya ne gerek.
Engelle isareti var oraya parmaginizi dokunacaktiniz oldu bitti.
Sacma bi sekilde uzatmissiniz.
Yok grup kurdum olayi anlattim, yok hesap sordum (inandim).......
Valla o kadar kötü niyetli olursak kötü bakarsak herkese herşeye hayat çekilmez olur. Tabi herkesi kendimiz gibi sanmamız büyük yanılgı ama sonuç olarakta herkes kötüdür diyemeyizMalesef. İnsanlardan aklınıza hayalinize sığmayacak herşeyi bekleyin. Herşeyi.
Nıye hala konusuyorsun anlamiyorum. Su muhabbete ne gerek var Allah askına. Sonunda ne olmasını umuyosun?Zaten öyle yaptım bir sabah kadın sana dönerse hiç şaşırma falan yazdı dönemez ki bana dedim kadının korkusu mu var anlamadım bana döneceğinden korkuyor gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?