bitirdikten sonra hiç inanmadım.O inkar ediyor da siz niye inanıyorsunuz? İnanmıyorum diyorsanız niye @benneyanginlargordum ün dediği gibi uzatıyorsunuz? Sağlı sollu adamım etrafında dolaşmışsınız. Tamam siz git falan demişsiniz ama çok gönüllü de yollamamışsınız. Adam eminin çok keyif aldı bundan. Çünkü resmen kapışılan ben oldum diye kalkmış bir tarafları.
Evli değillerEvli olduklarini dusundum ben sanki hikaye eksik
Evli insanlar sizce ayrı şehirlerde mi yaşarO zaman evli değillerse neye istinaden donuna kadar alacağım demiş kadın? Bu hikayede gerçekten bir şeyler eksik.
Ben bakıyorum sürünür ben olmasam durumu yok vesaire laflarına istinaden demiş olabilir mi. Kadını aşağılaO zaman evli değillerse neye istinaden donuna kadar alacağım demiş kadın? Bu hikayede gerçekten bir şeyler eksik.
Kaç yıl yaşabilirler? Evli değiller adam 3 yıllık ilişkimi bitirdim demişti kadın bunun 14 yıllık bir ilişki olduğunu evli olmadıklarını söylediTabii ki yaşayabilir hatta farklı ülkelerde bile yaşayabilirler.
Cümlemi tamamlayamamışım kusura bakmayın o kadını aşağılar şekilde konuşuyordu. Ben zaten bana düşen kısmı yaptım uzaklaştım. Bütün bağlarımı kopardım. Kendime zamanda ayırdım ancak üstesinden gelemedim kısa bir süre kandırılmadım. Bu kadar çok yalan olmasını kaldıramadım. Kaldıramıyorum. Zaten bende bir an önce unutmak için çabalıyorum. O bana dönsün falan demiyorum. Hırçınlaşmış olabilirim hayatım boyunca birine güvenip aldatıldım yalanların ortasında kalıp bir de üstüne iftiraya uğradım. Yenilir yutulur şeyler değil yaşadıklarım. Yaşattıkları.Kadını aşağıla derken? Benim isteğim kimseyi aşağılamak değil hanımefendi. Ben size dünyada hali hazırda olan bir durumdan bahsettim. Size tavsiyem bu konuyla ilgili, bu kadar dallanıp budaklanmış bir ayrılık hikayesini artık uzatmayıp en kısa sürede bu üç kişilik ilişkinin size düşen kısmını sonlandırmak. Mesajla, kavgayla, binbir yalanla ilişki diye bir şey olamaz. Ayrıca yazdığınız cevaplardan çok hırçın bir ruh hali içerisinde olduğunuzu sezdim. Bu olaylardan uzaklaşıp kendinize vakit ayırmanız sizi ruhen bedenen çok daha iyi yerlere taşır.
Tşk ederim tavsiyeniz içinHobiler edinmek ve spor yapmak enerjinizi çok kısa sürede yükseltir. Daha ileri destek için psikoloğa gidebilirsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?