- 23 Ocak 2021
- 91
- 4
- 3
- 32
- Konu Sahibi Monotonn01
-
Bence birileri kendisine hak verdiğini söyleyene kadar konu açmaya devam edecek. Öyle birinin de çıkacağını pek sanmıyorum.Dün tatmin olmadınız mı verilen cevaplardan?
Problem var???Bundan 2 yıl önce aldatıldığınjzdan şüphelenseniz ama bir delil bulamasanz ve suanda 3.bir kişi vesilesiyle aldatıldığınızı öğrenseinZ tabi sevgiliniz inkar etse şuan bir problem yokken ayrılır mıydınız
Ayrılıdık ayrılırdık affedilmiyor unutulmuyor neden ısrarla ikinci konuyu açtınız sizin istediğiniz o ayrılmazdım sonuçta iyi biri yok affederdim kesin değilmiş diyecek kimse yok bu forumdaBundan 2 yıl önce aldatıldığınjzdan şüphelenseniz ama bir delil bulamasanz ve suanda 3.bir kişi vesilesiyle aldatıldığınızı öğrenseinZ tabi sevgiliniz inkar etse şuan bir problem yokken ayrılır mıydınız
Bundan 2 yıl önce aldatsanız sevgiliniz şüphelense bir delil bulamazsa ama şimdi 3. Kişi vesilesiyle onu aldattığınızı öğrense ve siz inkar etseniz sevgiliniz sizden ayrılır mıydı. ?Bundan 2 yıl önce aldatıldığınjzdan şüphelenseniz ama bir delil bulamasanz ve suanda 3.bir kişi vesilesiyle aldatıldığınızı öğrenseinZ tabi sevgiliniz inkar etse şuan bir problem yokken ayrılır mıydınız
Adam inkar etmemiş bile, o kadar net yani aldatma.Bundan 2 yıl önce aldatsanız sevgiliniz şüphelense bir delil bulamazsa ama şimdi 3. Kişi vesilesiyle onu aldattığınızı öğrense ve siz inkar etseniz sevgiliniz sizden ayrılır mıydı. ?
Akım başlasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?