Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende öyle anımsıyorum emin değilim ama sanırım özel hayatın gizliliği ihlal edilmiş oluyor bu kez kaydı alanı bile suçlu duruma düşürebiliyorlar.Bir konu da birisi ses kaydı delil sayılmıyor gibi birsey yazmıştı bulabilirsem buraya editlerim
Ahhh bu nankör erkekler çileyi evdekine sefayi dışardakine yaşatıyorlar ellerine iki kuruş geçip yaşam standartlari bı tık yükselince..lütfen kırıcı yorumlar yapmayın içimi hiç kimseye dokemedigim için buraya yazıyorum 30 yaşında 12 senelik evliyim 4 tane çocuğum var çok severek evlendik herkese karşı geldik çok zorluklar da çektik ama hiç pes etmedik taki eşim iş kurup tam da rahat ettik diyene kadar kadınlarla flörtlesmeye görüşmelere başladı üstelik dükkanda yapmaya yakaladım ama elimde delilim yok dükkana ses kayıt cihazı koysam mahkeme de sunsam kabul olur mu araştırdım mahkeme delil istiyormus ama böyle gizli konunan ses cihazları suç sayılır mı
O zmn takipte kalın kesin telefonuyla bi işler çevirmeye de baslar. Eninde sonunda açık verecek.Keske öyle olsaydı kendisi de itiraf etti çalışanları da söyledi ama kendisinin itirafı sadece oturup gizli saklı çay icmeleriymis yersen tabi çalışanı ile konuştuğum da da kadının hala geldiği ama kendilerinin de birşey yapamamalari
Hayır sayılmaz. Mahkemede delil olarak kullanılmıyor fakat avukatınıza verin yine de. Bazen hakim dinlemek istiyormuş.İşte suç sayılır mı korkum o
Gençliğiniz heba olmuş benimde dört çocuğum var 21 yıllık evliyim ama delil olmadan mahkeme kolay kolay boşamaz diye biliyorum elinizde deliliniz olduktan sonra boşanırsın diye düşünüyorum benim kuzenim boşanmıştı delille tek celsedelütfen kırıcı yorumlar yapmayın içimi hiç kimseye dokemedigim için buraya yazıyorum 30 yaşında 12 senelik evliyim 4 tane çocuğum var çok severek evlendik herkese karşı geldik çok zorluklar da çektik ama hiç pes etmedik taki eşim iş kurup tam da rahat ettik diyene kadar kadınlarla flörtlesmeye görüşmelere başladı üstelik dükkanda yapmaya yakaladım ama elimde delilim yok dükkana ses kayıt cihazı koysam mahkeme de sunsam kabul olur mu araştırdım mahkeme delil istiyormus ama böyle gizli konunan ses cihazları suç sayılır mı
Lütfen uyanık ol, hatta olayı sorgulamıyor, unutmuş gibi davran. Belli ki parayı bulunca değişti. İspat et, tazminat, nafaka.. cefasını yavrularına sana çektirip senelerce, sefasını başkasıyla sürmesin, 4 çocuğunun senn gençliğinin bedelini ödesin,lütfen kırıcı yorumlar yapmayın içimi hiç kimseye dokemedigim için buraya yazıyorum 30 yaşında 12 senelik evliyim 4 tane çocuğum var çok severek evlendik herkese karşı geldik çok zorluklar da çektik ama hiç pes etmedik taki eşim iş kurup tam da rahat ettik diyene kadar kadınlarla flörtlesmeye görüşmelere başladı üstelik dükkanda yapmaya yakaladım ama elimde delilim yok dükkana ses kayıt cihazı koysam mahkeme de sunsam kabul olur mu araştırdım mahkeme delil istiyormus ama böyle gizli konunan ses cihazları suç sayılır mı
Ay bu arada ses kaydının delik kabul edilmediğini ben de duymuştum; görüntü olmalı ya da fotoğraf falan sanırımLütfen uyanık ol, hatta olayı sorgulamıyor, unutmuş gibi davran. Belli ki parayı bulunca değişti. İspat et, tazminat, nafaka.. cefasını yavrularına sana çektirip senelerce, sefasını başkasıyla sürmesin, 4 çocuğunun senn gençliğinin bedelini ödesin,
30 yaşa 4 cocuk..lütfen kırıcı yorumlar yapmayın içimi hiç kimseye dokemedigim için buraya yazıyorum 30 yaşında 12 senelik evliyim 4 tane çocuğum var çok severek evlendik herkese karşı geldik çok zorluklar da çektik ama hiç pes etmedik taki eşim iş kurup tam da rahat ettik diyene kadar kadınlarla flörtlesmeye görüşmelere başladı üstelik dükkanda yapmaya yakaladım ama elimde delilim yok dükkana ses kayıt cihazı koysam mahkeme de sunsam kabul olur mu araştırdım mahkeme delil istiyormus ama böyle gizli konunan ses cihazları suç sayılır mı
O kadar güzel özetlemissiniz ki. 5 kadın arkadasım varsa 10 erkek arkadasım vardır. Ailemdede kuzenlerim yeğenlerim vs hepsi evli.. Ben suana kadar 1 -2 kez aldatılıp bosanana denk gelmedim… ama kk ya gel gör oo herkes hemen bosan, ben olsam bosanırdım derÇok emek verdik, çok zorluklar çektik ile başlıyor aldatılmayla bitiyor. Hiç şaşmaz. Çok emek verdik dediğinize göre 18 yaşında evlenmek için elinden geleni yapmış bir de üstüne 4 tane çocuk yaparak kocanı kendine değil, kendini kocana bağlamışsın. Kısaca kendi hayatını kendin mahfetmişin. Adam boşanınca gününü gün edecek. Belki tekrar evlenecek , arada size bir kaç kuruş nafaka verecek sizde 30 yaşınızda 4 tane çocukla uğraşacaksınız. Çıldırmamak elde değil
Gerçekten yargıladığımdan değil 30 yaşında 4 tane çocuk yaparken kendinizi hiç düşünmediniz mi diye sormak istiyor insan.
Ortada 4 tane çocuk varken nasıl sağlık boşanma tavsiyesi verilir bilmiyorum. En iyisi siz bir avukatla görüşün. Tabi gerçekten boşanmak istiyorsanız.
burda sağlıklı tavsiyeler vermez iyi mi siz bir avukatla görüşün. Eğer gerçekten boşanacaksanız tabi.