Evet işte yapacağı varmış yapmış olay bu. Sineye çekebilecek biri değilimEvlilikte blöf olmuyor
Blöf yapmış olun yada olmayın bu adamın yapacağı varmış
Sadece yakalanmış
Sineye çekip oturabilir si...ol git de diyebilirsiniz
Sizin kemal yapar diyeyim size
Sizi aldatmayı kafaya koymuş. Aranız süper olsaydı da aldatacaktı çünkü karaktersiz. Siz de bir acayipsiniz, aldatılınca duygularınız biteceğine çoğalmış. siz affedersiniz affetmesine ama yine aldatılırsınız ve bu asla son olmaz. Bu sefer arkadaşı da yakalayamaz size anlatamaz daha dikkatli olurlar.Merhaba herkese..
Öncelikle duygusal olarak çok kötüyüm intihar bile düşünebilirim korkuyorum bu durumdan.
Eşimle severek evlendik birbirimizi seviyorduk. Son bir senedir gerekli gereksiz her şeyde tartışır olduk. Genel olarak ben de o da inatçıyız ve sorunlarımızı çözemiyoruz. Çoğu zaman sorunları çözemesek de barışıyoruz çünkü birbirimiz olmadan duramıyoruz. O hep yanaşır konular çözülürdü. Benim biraz şımarık ve baskın biri olduğumu söyleyebilirim. Eşim benim için ben ne yaparsam yapayım yanımda ne olursa olsun seviyor pozisyonundaydı. Neyse olaya gelelim. Son zamanlarda eşime artık onu sevmediğimi istemediğimi söylemeye başladım. Nedeni de biraz blöf yapmak ve ilgi çekmekti. Ben böyle yaptıkça üstüme düşerdi çünkü. Cinsel olarak duygusal olarak uzak durdum kendimce cezalandırdım! Çok üzgünüm saçmalamışım ama nedenini bilmiyorum psikolojim normal değildi sanırım. Hâla da değil aslında.
Eşime geçen ay bir kadın (evli ve çocuklu) yanaşmaya başlıyor. Bu kadın aynı zamanda başka bir tanıdığıma da yanaşmış ve birlikte olmuşlar o kişi de evli çocuklu bu kadını genel olarak herkes tanıyor bu şekilde vukuatları çokmuş. Nedense eşim bilmiyormuşmuş. Normal arkadaşça konuşma zannetmişmiş olaylar sonra gerçekleşmişmiş. Kadınla konuşmalar ilerleyince konu cinselliğe gelmiş ve eşim de kadın da cinsellik yaşamak istemiş. Bunu bu şekilde yazmak midemi bulandırıyor. Ağlayarak yazmaya devam ediyorum. Sonra bunlar bir yerde bir şekilde buluşuyorlar ama eşimin arkadaşı yakalıyor onları ve bana da iletiyor. Bunu öğrenince başımdan aşağı kaynar sular indi çünkü asla ama asla böyle bir şey beklemiyorum. Kemal’im yapmaz modundaydım hep. Eşimle çok tartıştık kavga ettik ama beni suçladı cinsel olarak bir ay boyunca istemedin beni sevmediğini söyledin boşanmayı düşünüyorduk zaten dedi ama yine de iğrenç boşanmadan böyle bir şeyi yapmasını kaldıramıyorum. Ayrıca ben onu seviyordum sadece blöf yapmıştım çocukça davrandım hata yaptım ama onun ki hata değil iğrenç bir tercihti. Bir oğlumuz var ama onu bu konuya dahil etmiyorum aslanlar gibi bakarım ona. Ben kendimi düşünüyorum kendimi bir kadın olarak eksik yetersiz hissediyorum. Bir evliliği sürdürmeyi becerememiş kendini yetiştirememiş saçmalamış 31 yaşında ama 18lik gibi davranmışım. Bir yandan da diyorum ki aramız normal olsa da bunu yapar mıydı acaba? Beni kandırıyor mu? Ben şu anda psikolojik olarak normal değilim. Psikoloğa da gidiyorum ama düzelme yok. Benim suçum muydu? Ama beni çok seviyordu hep derdi ki olur da birine gönlün kayarsa lütfen beni boşa sonra ne istersen yap. Ben de öyle yaparım diyordu. Beni çok sevdiğini söylüyor duygusal bir şey yokmuş sadece cinsellikmiş amaç. Çok masum bir şeymiş gibi anlatıyor yaptığından utanıyor kimsenin bilmesini istemiyor. Kararı bana bırakıyor ama evliliğimize bir şans vermemi istiyor. Benim kendi pişmanlıklarım var ama bunu kendime yapmak istemiyorum gururum beni geri çekiyor. Bu olay olduktan sonra onu daha çok seviyor gibi oldum Off kafam çok karışık sabah akşam sadece bu olayı düşünüyorum yemek yemiyorum su içmiyorum ne yapmalıyım
Çok haklısınız.. İlişkimiz çok saçmalaşmış ve ben de bunu hakettimHareketlerin gerçekten saçma olmuş, kocan da fırsat bulmuş, aldatmanın bahanesi olmayacağı gibi eşler arasında sürekli ilgi çekmek için sevmiyorum da boşarım da demekte doğru değil, cinsellikle ceza ödül mü olur.? İlişkiniz laçkalaşmiş..
Aslında o benim yanımdayken mutlu ve rahat hissettiğim için çok kolay bir şekilde sevmediğimi söyleyebiliyordum. Artık iş gerçekten ciddiye bindiği için bişeylerin farkına vardım. Psikolojik olarak hiç normal değilim şu anSizi aldatmayı kafaya koymuş. Aranız süper olsaydı da aldatacaktı çünkü karaktersiz. Siz de bir acayipsiniz, aldatılınca duygularınız biteceğine çoğalmış. siz affedersiniz affetmesine ama yine aldatılırsınız ve bu asla son olmaz. Bu sefer arkadaşı da yakalayamaz size anlatamaz daha dikkatli olurlar.
EvetEvet eşinizi itmişsiniz, belki o da aklınca sizi cezalandırmak için böyle bir şeye yeşil ışık yaktı belki de gerçekten adamın karakteri bu. Artık bunu düşünmek anlamsız, olan olmuş çünkü. Eşiniz sizin haberiniz olmadan biriyle cinsel birliktelik yaşayacaktı, kararınızı verirken bu gerçeği de unutmayın.
Çok üzgünümAçık iletişim kurmamanın geldiği nokta bu. İlgi ve sevgi bekliyorum demek yerine sevişmeyerek ceza vermek çok anlamsız. Aldatmayacak adam yine yapmazdı tabii. Evliliğin tutulur yanı kalmamış.
Kocan adi bir adam. Gittiği kadın bile ortalık kadını. Bu kadar seviyesiz bu kadar basit. Gözünüzde böceğe dönüşmeliydi.Çok üzgünüm
Dönüştü aslında midem bulandı bir süre. Ayrılık sürecinde onu görmediğim zaman aşırı özledim alışkanlık belki de bilmiyorum. Niye böyle oldu niye silemiyorum kafamdan bilmiyorumKocan adi bir adam. Gittiği kadın bile ortalık kadını. Bu kadar seviyesiz bu kadar basit. Gözünüzde böceğe dönüşmeliydi.
Aramız iyiyken yapar mıydı sorusunun cevabı yok , evlilikte de blöfün yeri yok. Bu olay olmasaydı da sizin evliliğiniz laçkalaşmış. Ortada aldatma yokken bu kadar blöf yapıyorsanız evliliğe devam ederseniz daha da kötü olacak ve bir yerden sonra karşınızdaki adam yüzsüzleşecek .Merhaba herkese..
Öncelikle duygusal olarak çok kötüyüm intihar bile düşünebilirim korkuyorum bu durumdan.
Eşimle severek evlendik birbirimizi seviyorduk. Son bir senedir gerekli gereksiz her şeyde tartışır olduk. Genel olarak ben de o da inatçıyız ve sorunlarımızı çözemiyoruz. Çoğu zaman sorunları çözemesek de barışıyoruz çünkü birbirimiz olmadan duramıyoruz. O hep yanaşır konular çözülürdü. Benim biraz şımarık ve baskın biri olduğumu söyleyebilirim. Eşim benim için ben ne yaparsam yapayım yanımda ne olursa olsun seviyor pozisyonundaydı. Neyse olaya gelelim. Son zamanlarda eşime artık onu sevmediğimi istemediğimi söylemeye başladım. Nedeni de biraz blöf yapmak ve ilgi çekmekti. Ben böyle yaptıkça üstüme düşerdi çünkü. Cinsel olarak duygusal olarak uzak durdum kendimce cezalandırdım! Çok üzgünüm saçmalamışım ama nedenini bilmiyorum psikolojim normal değildi sanırım. Hâla da değil aslında.
Eşime geçen ay bir kadın (evli ve çocuklu) yanaşmaya başlıyor. Bu kadın aynı zamanda başka bir tanıdığıma da yanaşmış ve birlikte olmuşlar o kişi de evli çocuklu bu kadını genel olarak herkes tanıyor bu şekilde vukuatları çokmuş. Nedense eşim bilmiyormuşmuş. Normal arkadaşça konuşma zannetmişmiş olaylar sonra gerçekleşmişmiş. Kadınla konuşmalar ilerleyince konu cinselliğe gelmiş ve eşim de kadın da cinsellik yaşamak istemiş. Bunu bu şekilde yazmak midemi bulandırıyor. Ağlayarak yazmaya devam ediyorum. Sonra bunlar bir yerde bir şekilde buluşuyorlar ama eşimin arkadaşı yakalıyor onları ve bana da iletiyor. Bunu öğrenince başımdan aşağı kaynar sular indi çünkü asla ama asla böyle bir şey beklemiyorum. Kemal’im yapmaz modundaydım hep. Eşimle çok tartıştık kavga ettik ama beni suçladı cinsel olarak bir ay boyunca istemedin beni sevmediğini söyledin boşanmayı düşünüyorduk zaten dedi ama yine de iğrenç boşanmadan böyle bir şeyi yapmasını kaldıramıyorum. Ayrıca ben onu seviyordum sadece blöf yapmıştım çocukça davrandım hata yaptım ama onun ki hata değil iğrenç bir tercihti. Bir oğlumuz var ama onu bu konuya dahil etmiyorum aslanlar gibi bakarım ona. Ben kendimi düşünüyorum kendimi bir kadın olarak eksik yetersiz hissediyorum. Bir evliliği sürdürmeyi becerememiş kendini yetiştirememiş saçmalamış 31 yaşında ama 18lik gibi davranmışım. Bir yandan da diyorum ki aramız normal olsa da bunu yapar mıydı acaba? Beni kandırıyor mu? Ben şu anda psikolojik olarak normal değilim. Psikoloğa da gidiyorum ama düzelme yok. Benim suçum muydu? Ama beni çok seviyordu hep derdi ki olur da birine gönlün kayarsa lütfen beni boşa sonra ne istersen yap. Ben de öyle yaparım diyordu. Beni çok sevdiğini söylüyor duygusal bir şey yokmuş sadece cinsellikmiş amaç. Çok masum bir şeymiş gibi anlatıyor yaptığından utanıyor kimsenin bilmesini istemiyor. Kararı bana bırakıyor ama evliliğimize bir şans vermemi istiyor. Benim kendi pişmanlıklarım var ama bunu kendime yapmak istemiyorum gururum beni geri çekiyor. Bu olay olduktan sonra onu daha çok seviyor gibi oldum Off kafam çok karışık sabah akşam sadece bu olayı düşünüyorum yemek yemiyorum su içmiyorum ne yapmalıyım
Herkesle düşüp kalkan böyle nam salmış bir kadını arzulamış. Neyini özlediniz? Kendinize saygınız olsun.Dönüştü aslında midem bulandı bir süre. Ayrılık sürecinde onu görmediğim zaman aşırı özledim alışkanlık belki de bilmiyorum. Niye böyle oldu niye silemiyorum kafamdan bilmiyorum
HaklısınızEşinizin zaten aldatası varmış bulduğu boşlukta da yapmış orası ayrı ama sizin davranışlarınız da çok yanlış. Sevdiğiniz sevildiğiniz bir evliliğiniz varken ergenler gibi ilgi istiyorsunuz diye adamı niye sürekli ittiniz?
Seni sevmiyorum, senden boşanacağım, seni istemiyorum diyerek 1 ay boyunca sırf ilgi istediğiniz için sevişmemek sizce yetişkin bir insanın yapacağı bir şey mi?
Genelde böyle her daim ilişkiyi kurtarmaya çalışan, eşinin etrafında pervane gibi dönen, sevdiğini belli eden adamların eşlerinde gereksiz bir özgüven oluyor.
Zaten gidemez, beni bırakamaz, bensiz yapamaz, ne yapsam alttan alır diye, öyle bir şey yok.
Aldatması sizin suçunuz değil bu onun karaktersizliği ama yolu da siz çizmişsiniz.
Kimseye güven olmaz maalesef. Herkes herşeyi yapabilecek zayıflıkta. Nefs maalesef böyle birşey.Merhaba herkese..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?