Aldatılmak

Kaç yıllık evliliktesiniz tam anlayamadım ama belli ki yıllar olmuş.. Dönem dönem hepimizin arasına soğukluk giriyor . Yıllardır her gün seni seviyorum demiyoruz tabi ki ,yeri geliyor küsüyoruz, tartışıyoruz 10 gün ayrı yattığım bile oldu benim... Teselli hemen başka kadında aranmaz. Ki girdiğiniz triplerde tamamen haksızsiniz ama Eğer affederseniz Bir gün gerçekten bişeye kızdığınizda küsmek istediğiniz de trip atmak istediğiniz de Naza çekmek istediğiniz de yeri gelip libidonuz düşük bir dönemden geçtiğinizde Özgür olamayacaksiniz .. hep bir kurt gibi içinizi kemirecek Acaba yeniden yapar mı. Kusersem gider mi , ayrı yatarsam başkasını arar mı.. bundan sonra maalesef hayatınız eskisi gibi olmayacak, artık istesenizde Güvenemeyecksiniz.Çünkü Güven Ruh gibidir çıktığı bedene bir daha dönmez. Evet sizin yaptığınız çok yanlış ama eşinizin yaptığı İHANET.. Eger daha sonra bu durumu kaldırabilirseniz bu güvensizlikle yaşamaya razıyım diyorsanız AFFEDİN..

Son düzenleme:
Siz ne kadar hata yaparsanız yapın eşinizin sizi aldatmasının bahanesi mazireti olamaz. .aynı şeyi siz yapsaydınız eşiniz sizi kabul edermıydı etmezdi.karekteri yokmuş kendinizi bosyere suçlamayın.belkı daha öncede yapmıs yakalanmamış nerden biliyorsunuz

Affetmeyin diyenler, Allah'tan her zaman af dileriz. Her hatamızda af edilme umudu vardır. Hangimiz kusursuz? Adam nasıl ki önceden de kusursuz değildi yine hataları olacak. Kadın önceden de kusursuz değildi yine hata yapacak. Kaldı ki birbirinize merhamet etmezseniz Allah da size merhamet etmez. Biraz bu açıdan bakın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…