Aldatılmak

Psikolojiniz aldatıldığınızı öğrenmeden önce de çok sağlıklı değilmiş sanki. Birinin yanında rahat hissetmek demek ona istediğimiz her şeyi söyleyebileceğimiz ya da yapabileceğimiz anlamına gelmiyor. Sevmediğini söylemek, boşanmayla tehdit etmek, blöf yapmak; bunlar sağlıklı bir ilişkide olması gerekenler mi sizce? Kendinizi yetersiz hissettiğinizi söylemişsiniz. Muhtemelen bu tavırlarınız da eşinizin yetersiz hissetmesine sebep oldu ve karakteri ve iradesi de zayıf olduğu için bulduğu ilk fırsatta aldatarak ilişkinize tüy dikti. Evliliğinizi sürdürüp sürdürmemek sizin kararınız ama devam etmeyi düşünürseniz hiçbir şeyin eskisi gibi olmayacağını bilmelisiniz.

Eşiniz de dünden razı bahane arıyormuş resmen. Sizin yaptığınız normal değil ama böyle diye 1 ayda koşa koşa baskasina gitmekte normal değil. Belki de bu ilk değildi? Niye hala gözünüzde adami büyütüyorsunuz.

Herkesle düşüp kalkan böyle nam salmış bir kadını arzulamış. Neyini özlediniz? Kendinize saygınız olsun.
Bilmiyormuşmuş güya. Kadının birlikte olduğu eşimin arkadaşı X için onunla da olmuş kadın diyince çok şaşırdı. Kadının herhalde normalde böyle işleri olmadığını eşimin kaşına gözüne hayran olduğu için eşime yanaştığını düşünmüş. Eşimin de göğsü bir kabarmıştır şimdi

Kocanızın zaten içinde varmış, sadakatsizmiş, her türlü yapardı büyük ihtimal. Ama sizin de blöf amaçlı ilgi çekmek için böyle davranmanız çok ergence olmuş. İlişkilerde özellikle evlilikte blöfe yer yoktur. Zaten evli olmanıza rağmen hiç anlaşamıyormuşsunuz, ilişkiniz çıkmazdaymış aldatma da tuzu biberi olmuş devam etseniz de mutlu olacağınızı düşünmüyorum, bir kere aldatan devamını da getirir ayrıca.

Bu saatten sonra napıcam bütün hayatım ona bağlıydı öldüm ama ölmedim gibi hissediyorum

Niye şaşırıyor? Kadin da evliymiş üstelik bu durum bile eşinizi geri durdurmamis. Olay ortada bence

Erkekler kadını kokusundan tanır. En ahlaklı bildiklerimiz bile yan yana neler konuşuyorlar. Onu götürdüm bunu götürdüm neler neler. Erkekleri bu kadar masum zannetmeyin.

Adamın aldatması affedilir birşey değil bu kısım cepte.Ama sizin şımarıklıgnz da çekilir gibi değil mesela kocam bana seni sevmiyorum istemiyorum dese sürekli güya blöf yapsa kendince bende istemem soğurum sabaha kadar blöf yaptım dese ne olacak geçmiş olsun bitti artık sevgi saygı derim.Sizin evliliğiniz artık yürütmeye çalışsanız da yurumez

Sineye çekecek gibisiniz çünkü ben Red ettim blöftü o yüzden o da bu yola baş vurdu
Minare kılıf minvalinde bir suçun bahanesini yazmışsınız
Hakkınızda hayırlısı
Aslında kendi hatalarımı da gördüm bu süreçte objektif olarak her şeyi yazdım

Sizde de hatalar çok herkes söylemiş ama bunlar kocanızın hemen bir kadına gitmesini (üstelik ve evli çocuklu)meşru kılmaz.Zaten başka biriyle birlikte olması affedilmez bir durumken evli-cocuklu birini de tercih ediyor olması tümden nefret edilecek,iğrenilecek, kapıya koymalık bir durum.Aması fakatı yok.Sen yapsaydın aynını bir şans daha verir miydi?Birde halen böyle leş bir adama daha nasıl özlem duyuyorsun.kör ölür badem gözlü olur,kel ölür sırma saçlı olur misali.Ahlaksız adam tekrar çekici mi gelmeye başladı size.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…