bu kadarı da fazla değil mi arkadaşlar??
Bu işte bir terslik bir anormallik yok mu?
Nereden geliyor bu rahatlık ne oluyor bu insanlara
insan bu pisliği yapmadan önce hiç mi
yavrularını,
güzeller güzeli;
artık annesi,eşi,maalesef hizmetçisi olmuş karısını düşünmüyor?
Ne gerek var bu kadar hayvanlaşmaya?
Kadın aldatsa evden cenazesi çıkardı ama erkek 'evet yaptım' diyor 'oldu bir hata erkeğim yaptım' diyor bu kadar basit!!
okadar canım yanıyor ki sadece oğlum olsa çoktaannn gitmiştim çoktannn önceden olsa bir dk bile düşünmezdim ama anne olunca herşeyi düşünüyorsunuzz
okadar canım yanıyor ki sadece oğlum olsa çoktaannn gitmiştim çoktannn önceden olsa bir dk bile düşünmezdim ama anne olunca herşeyi düşünüyorsunuzz
siz de haklsınız diğer konuda da söyledim şöyle bir durum var eşiniz bir kadılna zina yaparsa eğer,artık o adam dini olarak senin eşin sayılmaz ve zina yapmış olursun(birlikte olursanız).henüz 2 aylık hamile olman evet zor bir durum ama eğer gücün varsa ve affedemiyorsan bir yolunu bulup bu adamdan kurtulablirsin.çocuğmu düşünüyorum diyorsun ama böyle bir iğrençliği yapan bir adamdan hayır gelir mi sence
ben bu konuda yapıcı olmalıyız diye düşündükçe karşıma öyle örnekler çıkıyor ki,insan ne diyeceğini bilemiyor...
Ailelerinizde büyükleriniz var mı?eşiniz ile hakettiği şekilde bir konuşsalar ...siz hamile bir kadın olarak kimden destek alabilirsiniz?
Allah yardımcınız olsun.
canım ev hnımıyım zaten çocuklarıma çalışır bakarım kesinlikle problem değil ama dul vasfı çocukların babasız büyümesi herşeyi düşünüyorum ben canını yakmak istiyorum ama canı nasıl yanar bilmiyorumm
canım herkes destek bana eşim bir gelse zaten o kadında uzun zamandır boşanma davası içindeydi bilmiyorum ya hiç bişey
canım ev hnımıyım zaten çocuklarıma çalışır bakarım kesinlikle problem değil ama dul vasfı çocukların babasız büyümesi herşeyi düşünüyorum ben canını yakmak istiyorum ama canı nasıl yanar bilmiyorumm
Evet canım kalmak çok zor çoookkkkkk yani bilmiyorum yazmak farklı mı olaya biebir şahit olanlar eşine sahip çık herkes bir şansı hak eder diyor haa afedebilirmiyim aslaaaaaaaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?