aldatılmak

YusNes

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Ağustos 2008
2.704
8
156
Sivas
arkadaşlar ben 25 yaşında evliyim.3 yaşında oğlum var 2 aylıkta hamileyim.3 gün önce eşimin beni aldattığını hattaokadında çocuk sahibi olduğunu öğrendim.çocuk 8 aylık olmuş eşimin tavrı hareketlerinden hiç bir şey anlamadım hiç kadın zaten buralardan çekip gitmiş eşim 26 yaşında o kadın 35 yaşında olması lazım ben şimdi ne yapmalıyım inanın beynim durdu tek hissettiğim ciğerlerimin yandığı eşimlele henüz konuşamadık tam olarak iş dolayısıyla dışarda

şimdi başka bir hamile arkadaşın aldatılldım konusuna cevap yazdım

artık sinirlerim boozuluyor şu beyni olmayan erkeklerden.....
nefret eder oldum hepsinden

Bu kadarı da fazla değil mi arkadaşlar??
Bu işte bir terslik bir anormallik yok mu?
Nereden geliyor bu rahatlık ne oluyor bu insanlara
İnsan bu pisliği yapmadan önce hiç mi
yavrularını,
güzeller güzeli;
artık annesi,eşi,maalesef hizmetçisi olmuş karısını düşünmüyor?
ne gerek var bu kadar hayvanlaşmaya?
kadın aldatsa evden cenazesi çıkardı ama erkek 'evet yaptım' diyor 'oldu bir hata erkeğim yaptım' diyor bu kadar basit!!

okadar canım yanıyor ki sadece oğlum olsa çoktaannn gitmiştim çoktannn önceden olsa bir dk bile düşünmezdim ama anne olunca herşeyi düşünüyorsunuzz

ne oluyo bu insanlara,kadın erkek diye ayırmıyorum ben sonuçta erkekte bi kadınla aldatıyo!nasıl bi kafada bunlar.

madem tek eşle yapamıyosun evlenme kardeşim.hergün başkasıyla yat-kalk.niye karına yada kocana, çocuklarına bunu yaşatıyosun.

Allah kolaylık versin konu sahibine.çok zor çok....

okadar canım yanıyor ki sadece oğlum olsa çoktaannn gitmiştim çoktannn önceden olsa bir dk bile düşünmezdim ama anne olunca herşeyi düşünüyorsunuzz

Siz de haklsınız diğer konuda da söyledim şöyle bir durum var eşiniz bir kadılna zina yaparsa eğer,artık o adam dini olarak senin eşin sayılmaz ve zina yapmış olursun(birlikte olursanız).Henüz 2 aylık hamile olman evet zor bir durum ama eğer gücün varsa ve affedemiyorsan bir yolunu bulup bu adamdan kurtulablirsin.Çocuğmu düşünüyorum diyorsun ama böyle bir iğrençliği yapan bir adamdan hayır gelir mi sence

zaten ayrılmamaya karar vermişsin başka ne önerimiz olabilir ki? eşinle küs konuşma kavga et desek ne olacak sonucunda yine aynı evde aynı yatakta olmayacak mısın?

adam başka kadından çocuk yapmış daha ötesi var mı bunun? o zaman bunu kabullenip razı olacaksın.yapacak fazla bir şey yok.

Son düzenleme:

canım ev hnımıyım zaten çocuklarıma çalışır bakarım kesinlikle problem değil ama dul vasfı çocukların babasız büyümesi herşeyi düşünüyorum ben canını yakmak istiyorum ama canı nasıl yanar bilmiyorumm

Allah yardımcınız olsun ,çok fazla üzmeyin kendinizi ,herşey olacağa varıyor sonuçta ,mantıklı düşünmeni tavsiye ederim ,duygularınla değil ,sevgiler.

Ben bu konuda yapıcı olmalıyız diye düşündükçe karşıma öyle örnekler çıkıyor ki,insan ne diyeceğini bilemiyor...
Ailelerinizde büyükleriniz var mı?Eşiniz ile hakettiği şekilde bir konuşsalar ...Siz hamile bir kadın olarak kimden destek alabilirsiniz?

Allah yardımcınız olsun.

canım herkes destek bana eşim bir gelse zaten o kadında uzun zamandır boşanma davası içindeydi bilmiyorum ya hiç bişey

Canı yanacak sonra rahatlayacaksın ve evliliğe devam mı edeceksin canım?
Bu böyle olmaz canını yakmak istiyorsan güçlü olacaksın ona muhtaç olmadığnı göstereceksin ondan ayrılıp çocuklarınla yeni bir hayat kuracaksın.
Ben artık o dul vasfı konusuna da eskisi gibi bakmıyorum laf falan gelme durumları yani bence eskisi gibi değil.
Benim babam(!) var da ne oluyor?
Evi annem geçindiriyor çaycılık yaparak.
Elalem ne der'' lerle olmuyor ki bu işler
Bence kendini hazırla bu duruma hazır olduğunda da yeni bir hayat kur gör bakalım nasıl yanacak canı.
Ki merak etme zaten ahirette de ayrı bir yanacak!
Ne bileyim hani diyorsundur ordan yazmak kolay diye.
ama insan her duruma alışabilen bir varlık öylesine acı bir duruma alışacağına güçlü ol ve güzel bir intikamla hayatın zorluklarına alış.
Yarın bir gün seni kapı dışarı yapsa ne olacaktı mesela?

Çok zor bir durum ama kabullenip susmak yaptğını yanına bırakmak da çok kötü bir durum ortada bir aile kalmış olsaydı bu kadar yıkıcı konuşmak istemezdim ama adamın başka kadınlardan çocuğu var ben tekrar aile olun diyemiyorum ki

canım herkes destek bana eşim bir gelse zaten o kadında uzun zamandır boşanma davası içindeydi bilmiyorum ya hiç bişey

kadında mı evli yuh

olaya bak..

dul kadın damgası yemek diye bişey yok bence onlar en saygı duyulması gereken kadınlar aldatılmaya,şiddete boyun eğmeyip herşeyi göze alıp hayatlarını kurtaranlara saygım sonsuz.damga ne demek? sen mi utanacaksın?

evli kadından çocuk yapan insan utansın!

Evet canım kalmak çok zor çoookkkkkk yani bilmiyorum yazmak farklı mı olaya biebir şahit olanlar eşine sahip çık herkes bir şansı hak eder diyor haa afedebilirmiyim aslaaaaaaaaaaaaa

Oooffff bir kere de baba(!) olan herifler her şeyi düşünmek zorunda kalsa ya!!!
Niye hep kadın düşünmek zorunda?!
Sen anne isen, o da baba.

Bu adam bu terbiyesizliği yaparken düşünmedi yuvasını da sen mi kendini feda edip, başkasından çocuk yapan insancıkla aynı evde yaşamaya devam edeceksin??! Çooookkkk üzücü. Çok yazık.
Allah yardımcın olsun. Ne diyelim artık.

Son düzenleme:

canını yakayım derken sürekli canı yanacak olan sizsiniz.
zaten kabul ederek bir sıfır eşiniz önde olacak.ne demişler can çıkar huy çıkmaz yarın başka çocuğununda olduğunu öğrenirseniz şaşırmazsınız.

size söyliyeceğim tek şey ya eşinizi hayıtınızdan çıkarın yada mecburen susun
sen eşini kabul edersen can yakma planlarını bırak bence

Çok üzüldüm Allah yardımcınız olsun ama yapılacak en iyi şey ayrılmak olur sanırım. İnsan kaldıramaz böyle bir şeyi,güvenemez,kabullenemez. Yine de insan başına gelmeyince bilemiyor.

Evet canım kalmak çok zor çoookkkkkk yani bilmiyorum yazmak farklı mı olaya biebir şahit olanlar eşine sahip çık herkes bir şansı hak eder diyor haa afedebilirmiyim aslaaaaaaaaaaaaa

aklından zoru mu varmış onların? affedemeyeceğin biri ile bir ömür geçer mi? adam çocuğunu görmek isteyecek kadınla görüşecek kimliğine geçirecek çocuğu falan filan nasıl kaldıracaksın bunu?

Kızlar okadar zorki ben 15 ay asker yoluda bekledim hepsini buraya da yazdım 12 senedir beraberiz insan okadar çok seven kocasına konduramıyorr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…