aklından zoru mu varmış onların? Affedemeyeceğin biri ile bir ömür geçer mi? Adam çocuğunu görmek isteyecek kadınla görüşecek kimliğine geçirecek çocuğu falan filan nasıl kaldıracaksın bunu?
Evet canım kalmak çok zor çoookkkkkk yani bilmiyorum yazmak farklı mı olaya biebir şahit olanlar eşine sahip çık herkes bir şansı hak eder diyor haa afedebilirmiyim aslaaaaaaaaaaaaa
canım zaten kimliğini eski eşinin üzerine çıkarmış diuye duydum bide yuvaya vercekmiş galiba ya çok detay bilmiyorum aslındaa eşimn gelmesini istiyorum af edersiniz kadın o... Gibiydi zaten yani hani eşimden olduğunun garantisi yok aslında
hep öyle olur zaten kadın suçlu çıkarılır..canım ne fark eder ha diyelim çocuk ondan değil eşin bu o.... Gibi dediğin kadınla birlikte olup yanına gelmi mi gelmiş.yani çocuk mu ki tek sorun?
Ailenin haberi varmi??Tek korkum sadece çocuklarımı üzmek onlara madden manen yetememekYoksa kendi sevgimi bir kenara attıımmm
Kötü durumdasınız, sizi üzmek istemiyorum ama birde gerçekler var.Tek korkum sadece çocuklarımı üzmek onlara madden manen yetememekYoksa kendi sevgimi bir kenara attıımmm
arkadaşlar ben 25 yaşında evliyim.3 yaşında oğlum var 2 aylıkta hamileyim.3 gün önce eşimin beni aldattığını hattaokadında çocuk sahibi olduğunu öğrendim.çocuk 8 aylık olmuş eşimin tavrı hareketlerinden hiç bir şey anlamadım hiç kadın zaten buralardan çekip gitmiş eşim 26 yaşında o kadın 35 yaşında olması lazım ben şimdi ne yapmalıyım inanın beynim durdu tek hissettiğim ciğerlerimin yandığı eşimlele henüz konuşamadık tam olarak iş dolayısıyla dışarda
canım zaten kimliğini eski eşinin üzerine çıkarmış diuye duydum bide yuvaya vercekmiş galiba ya çok detay bilmiyorum aslındaa eşimn gelmesini istiyorum af edersiniz kadın o... Gibiydi zaten yani hani eşimden olduğunun garantisi yok aslında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?