Aldatılmak

Bu kesin olur mu? İçimde o kadar şey var ki sayip döküp defol git demek için istiyorum inşallah dediginiz gibi olur çünkü artık yazmayı bıraktım kendini bir halt zannetmesin daha fazla
mutlaka bekle goreceksin bu konuda hic yanilmadim zaman veremem .dondugunde icindeki ofkeyi kusacaksin

Mesaj mi attin keske atmasaydin.Valla yazdığında cevap vermen demek harf israfı olur ...Bence bekle aylarca beklemen gerekse bile
Tutamıyorum ki kendimi. Sürekli bir şeyler yazmak belki de daha çok üzülmek kötü söz duymak ve daha çok nefret etmek istiyorum. Böylesi daha çok nefret ettirir belki beni canım :( zatwn olayın devamı da var artık iyice bıktım :(
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/dayanamayacagim-sanirim.907473/
Burda da devamı var :(

Senin eksikliğinden değil canm adamın karaktersizliginden

Sen ona fazla gelmissindir taşıyamamistir
Çok dusundum belki de öyle. Belki de işler ciddilesecekti ve korktu. Bir üniversite öğrencisinin rahatlığını tercih etti bu yüzden bilmiyorum. Kendimi böyle avutabiliyorum sadece :(

Çok dusundum belki de öyle. Belki de işler ciddilesecekti ve korktu. Bir üniversite öğrencisinin rahatlığını tercih etti bu yüzden bilmiyorum. Kendimi böyle avutabiliyorum sadece :KK43:
Avuntu değil öyle olması büyük ihtimal çok gorusemedinz blkide onun amacı sürekli birlikte olmaktı sizi kullanmaktı bilemiyorum snra baktı aileler tanışacak ne oluyoruz dedi üniversite kızı tabi daha rahattir ama unutma bu sana yapan yarn onada yapar kurtulduğunda şükretmen lazm evli değilsn iyiki

Avuntu değil öyle olması büyük ihtimal çok gorusemedinz blkide onun amacı sürekli birlikte olmaktı sizi kullanmaktı bilemiyorum snra baktı aileler tanışacak ne oluyoruz dedi üniversite kızı tabi daha rahattir ama unutma bu sana yapan yarn onada yapar kurtulduğunda şükretmen lazm evli değilsn iyiki
Ailemle tanışmak isteyen kendisi idi. Ben zorlamayı. Bunun bir önemi yok tabi fakat düşününce saçma geliyor. Kadınlık gururuma yediremiyorum beni tercih kişiyi. İyi ki evli değilim evet böyle bir insanla da iyi ki evlenmemisim Allah im bana gerçeği en başta göstermiş iyi ki

Ailemle tanışmak isteyen kendisi idi. Ben zorlamayı. Bunun bir önemi yok tabi fakat düşününce saçma geliyor. Kadınlık gururuma yediremiyorum beni tercih kişiyi. İyi ki evli değilim evet böyle bir insanla da iyi ki evlenmemisim Allah im bana gerçeği en başta göstermiş iyi ki
Sanslisin bu zamanının tadını çıkar böyle dusunerek ne kendine eziyet et nede zamanını onlar yüzünden boşa harca değmez yani daha çıkar önüne hayat onunla sınırlı değil sonuçta ha birde uykusuz kalmaya degermi hiç

Sanslisin bu zamanının tadını çıkar böyle dusunerek ne kendine eziyet et nede zamanını onlar yüzünden boşa harca değmez yani daha çıkar önüne hayat onunla sınırlı değil sonuçta ha birde uykusuz kalmaya degermi hiç
Haklısın canım ama olay çok taze olunca bu dediklerini bende yapmak istiyorum ama olmuyor işte. Her ne kadar umursamayacagim desem de olmuyor aklıma takılıyor gitmiyor uyuyamiyorum yiyemiyorum. :(

aldatmak karakter eksikliğidir. bu yüzden gerçekten kurtulduğun için sevin.
aldatılınca; aşk nefrete, nefret öfkeye, öfke de yerini hiçliğe bırakıyor bir süre sonra..

kendi kuyusunu kazmış

Back
X